Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

GRAŽUOLYTĖ FAINUOLYTĖ MERGYTĖ

user posted image
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 08 23, 17:28)
As ja prisimenu nuo mokyklos laiku, man atrodo cia ta pati, bent jau labai, labai panasi ir dar vardas sutampa g.gif .Kai galesi paklausk ar ji mokes 32 mokykloj, jei taip, tai tada cia ta Giedre...(pasaulis mazas...) biggrin.gif

Taip, ji Giedrė iš Kauno, bet jau gana seniai Niujorke gyvena wink.gif laugh.gif Ir sesuo jos dar seniau JAV gyvena laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir jai apie 30 metelių wink.gif TAi gal tikrai ta pati laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Taure, niu Gretka savam stiliui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 03, 20:44)
sneku pilna burna laugh.gif
user posted image

neduok pavalgyt, duok pasneket laugh.gif laugh.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Greta tavo avatara kopijuoja, ar tu cia Greta nukopinai, a? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 09 04, 12:38)
Taip, ji Giedrė iš Kauno, bet jau gana seniai Niujorke gyvena wink.gif laugh.gif Ir sesuo jos dar seniau JAV gyvena laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir jai apie 30 metelių wink.gif TAi gal tikrai ta pati laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Taure, niu Gretka savam stiliui thumbup.gif wub.gif

Nu tai tikra ta pati Giedre, nes is veido ji visai nepasikeite nuo mokyklos laiku. rolleyes.gif Man atrodo ji soko pramoginius...
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 09 04, 15:56)
Taip, ji Giedrė iš Kauno, bet jau gana seniai Niujorke gyvena wink.gif  laugh.gif Ir sesuo jos dar seniau JAV gyvena laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Ir jai apie 30 metelių wink.gif TAi gal tikrai ta pati laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
Taure, niu Gretka savam stiliui thumbup.gif  wub.gif

Nu tai tikra ta pati Giedre, nes is veido ji visai nepasikeite nuo mokyklos laiku. rolleyes.gif Man atrodo ji soko pramoginius...

del pramoginiu nezinau, bet tikrai cia ji smile.gif perduosiu jai, kad demaskavot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 04, 16:28)
QUOTE (Kristin @ 2004 09 04, 15:56)
Taip, ji Giedrė iš Kauno, bet jau gana seniai Niujorke gyvena wink.gif  laugh.gif Ir sesuo jos dar seniau JAV gyvena laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Ir jai apie 30 metelių wink.gif TAi gal tikrai ta pati laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
Taure, niu Gretka savam stiliui thumbup.gif  wub.gif

del pramoginiu nezinau, bet tikrai cia ji smile.gif perduosiu jai, kad demaskavot laugh.gif

Perduok, perduok laugh.gif Ji mane tikrai zino... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 04, 00:09)
QUOTE (maya @ 2004 09 04, 00:04)
QUOTE (TauRe @ 2004 09 03, 23:52)
ruosiames i laukuti  smile.gif
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1094248866[[b]*maya rgetime] [/b]
user posted image
merginos  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif niu super merginos..ale kasos kasos clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
o ko ten sedit uz tvoros?
g.gif musiau tata jumis uzdare..kad nepabegtumet

nu nia, ne narve cia mes laugh.gif cia kasio aikstele uz nugaros taip patverta. bet cia mokyklos teritorija, uztai blink.gif

Nu kokios jus fainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 09 04, 14:12)
user posted image
Greta tavo avatara kopijuoja, ar tu cia Greta nukopinai, a? smile.gif

cia avataras pagal Greta laugh.gif
siandien nuo ryto ieskojau savo kreditiniu korteliu po eilinio pinigines "patikrinimo" unsure.gif radau sudetas i sikpuodi blink.gif
Atsakyti
geraj, kad tik i vaikiska sikpuodi, kur vanduo nenusileidzia laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
ojarguteliau Gretuke kad isaugus, nugi tik zvakes darei,o jau visa pana thumbup.gif nu ir auga tie vaikai wub.gif mamyte labai isgrazejus wink.gif
Atsakyti
GRETUTE-fainuole clap_1.gif clap_1.gif
veiklos zmogus thumbup.gif
akele tik merkia wub.gif
Atsakyti