Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

QUOTE (nestuke19usa @ 2004 11 24, 15:45)
[SIZE=7][COLOR=purple][FONT=Arial][ALIGN=justify][QUOTEVB][OT][GLOW=blue]
Faina tema:) as esu naujoke-nestuke:) is new jersey, usa, cia gyvenu jau 2 metus ir 3 men laukiuosi mergytes sausio 17:)

labas clap.gif

toli nu NYC gyveni ?
Atsakyti
wub.gif

user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101447693[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101447756[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101447903[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101447989[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101448096[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101448195[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101448273[/mergetime]
user posted image
Atsakyti
Labai graziai paaugus, visi grazus wub.gif Man pasirode, kad Gretute ir tavo nemazai bruozu susirinkus g.gif Tetuko matau nosyte ir akytes, o visa kita - gryna tu smile.gif heart.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101448396[/mergetime]
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1101448427[/mergetime]
user posted image
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 26, 00:52)
Labai graziai paaugus, visi grazus wub.gif Man pasirode, kad Gretute ir tavo nemazai bruozu susirinkus g.gif Tetuko matau nosyte ir akytes, o visa kita - gryna tu smile.gif heart.gif

zinai, pirma syki tai girdziu, bet uztai kaip maloooonu heart.gif cool.gif
Atsakyti
Ooooo, kaip seniai jus bemaciau! Kokia grazi seimynele!!! wub.gif O Gretute - tikriausiai razbainike didzioji laugh.gif laugh.gif laugh.gif Perziurejau nemazai puslapiu, prisijuokiau... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu, o mamyte ta savo dukriuka taip graziai puosia, kad net faina ziureti wink.gif
Atsakyti
user posted image
Garbanele...!!! Grazute...!!! Labai paaugus..tokia miela miela miela mergyte atrodo! wub.gif Ne tai kad atrodo bet tokia ir yra! heart.gif

P.S. sutinku su baltic*girl nuomone. Tikrai nosyte ir akutes tatos, o visa kita mamytes! rolleyes.gif
Atsakyti
nu kokie jus grazus wub.gif wub.gif
O Gretute, tai be zodziu, plaukai kokie - ir spalva ir sukasi siek tiek, ar ne wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Labai grazia fotosesija turejote! wub.gif wub.gif wub.gif
Labai fainiai atrodote visi trys! O jau Gretute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
WOW, kokia nuostabi fotosesija, zavinga viliokle gretute sarafaniuka pasikelus, berniukus is californijos tik vilioja, labai labai dar man grazu kur ant lovos prigulus mazule wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai fainos nuotraukytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu va kiek daug graziu nauju nuotraukyciu.. Ir mama, ir tete, ir Greta thumbup.gif Labai grazu, kai visa familija vienoje nuotraukoje thumbup.gif .. Gretulka-ryzulka wub.gif Taure svorio numetei, a ne, mamka?
Atsakyti