Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

naujas merginos zygdarbis doh.gif isvyniojo kasete ir ejo puosti eglutes megalol.gif
Atsakyti
praleidot menkute detale, dar ir rankinukas prie viso rinkinio guli  o crazy aplinka pas mus pastoviai, as jau nebekreipiu demesio .

Tai visas zavumas jusu bordelyje ir yra thumbup.gif Jei Greta stovetu isciustintam kambary kazkaip man ne taip butu schmoll.gif
Man labai patinka Gretos nuotykius skaityt, mergina fantazija nesiskundzia megalol.gif
O tau, Taure, tikrai nera lengva su tokiu vijurku, nu bet uz tai idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2004 12 26, 00:47)
praleidot menkute detale, dar ir rankinukas prie viso rinkinio guli  megalol.gif o crazy aplinka pas mus pastoviai, as jau nebekreipiu demesio . vakar pvz. iskuite 6 komodos stalcius. tiesiog ismete visus rubus ant grindu  blink.gif  as juos graziai sudeliojau atgal. ir ka tu manau, ji vel juos ismete, ir taip kartojosi kokiu 4 kartus, kol nebeliko kantrybes graziai delioti, tai sukisau betkaip  umn.gif  visviena siandien vel istrauke visus  blink.gif zodziu jovalas namuose nerealus, visi stalciai perkraustyti, net iki kates sikano dasirove, siandien atvarau i virtuve nes itartina tyla buvo, ziuriu ji zarsto kates smeli siufeliuka paemus  ohmy.gif  blink.gif  fear.gif  kur man deti sita vaika ??? prisistumia kede kur jai reikia, uzsilipa ant stalo, pasiima obuoli arba prsinesus sikpuodi prie eglutes uzsilipa ir taso zaislus ir tt.  umn.gif

jo crazy tavo mergina doh.gif maniske irgi panasiai viska daro,bet truputuka svelnesnej formoj!!!
Atsakyti
Nu nepakartojama tavo mergyna thumbup.gif Ir vis panaseja i tave wink_3.gif
Su sventem jusu seimyna newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2004 12 25, 22:47)
praleidot menkute detale, dar ir rankinukas prie viso rinkinio guli  megalol.gif o crazy aplinka pas mus pastoviai, as jau nebekreipiu demesio . vakar pvz. iskuite 6 komodos stalcius. tiesiog ismete visus rubus ant grindu  blink.gif  as juos graziai sudeliojau atgal. ir ka tu manau, ji vel juos ismete, ir taip kartojosi kokiu 4 kartus, kol nebeliko kantrybes graziai delioti, tai sukisau betkaip  umn.gif  visviena siandien vel istrauke visus  blink.gif zodziu jovalas namuose nerealus, visi stalciai perkraustyti, net iki kates sikano dasirove, siandien atvarau i virtuve nes itartina tyla buvo, ziuriu ji zarsto kates smeli siufeliuka paemus  ohmy.gif  blink.gif  fear.gif  kur man deti sita vaika ??? prisistumia kede kur jai reikia, uzsilipa ant stalo, pasiima obuoli arba prsinesus sikpuodi prie eglutes uzsilipa ir taso zaislus ir tt.  umn.gif

:megalol: megalol.gif megalol.gif Isivaizduojamas vaizdelis...
Nu, paskui imk ir nepagalvok, kad namu seimininke netvarkinga
megalol.gif
Atsakyti
Nu fainulka lelyte tai negaliu wub.gif .Kaip man tokie vaikai patinka wub.gif
Atsakyti
Nu jau mergaiciuke kokia faina thumbup.gif O tvarkele, tai pas dauguma vaiku tokia, o kitaip ir neidomu butu wink_3.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2004 12 27, 20:44)

KOGI TEN IESKO???DAR DOVANELIU NORETU,KAD SENELIS SALTIS ATNESTU????
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti