Labas vakaras, nors koks čia vakaras, jau ženkliai po vidurnakčio
Vakar svečiuose, šiandien irgi svečiuose buvau, ką tik grįžau, ryt irgi į svečius pas dieverį, kaip varlė keliauninkė, nors aš nemegėja svečiuotis, bet kai atvažiuoja ir išsiveža, tai ką darysi, nesispyriosi ir už durų staktos nesilaikysi gi
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 08 29, 13:54)
na nuo stresu ir nervu
o dar ir nelabai galiu po operacijos...
Aaa, prisimenu dabar, kad rašei jog turi rūpestį dėl sveikatos, dar nerimavai, kad kaip čia viską suspėt iki vaikams kol į mokyklą. Kaip? Ar viskas gerai?
QUOTE(daibava @ 2014 08 29, 22:03)
nemaniau, kad Merežko gali tokio lygio serialą daryti

ir kažin kiek sumokėjo Proskurinui, Smehovui ir Smirnickui nes tokie aktoriai šiaip nesifilmuotu tokiam niekale
Prieš pradedant žiūrėti kokį filmą, visad atkreipiu dėmesį kas režisierius, koks jo turimas bagažas ir pan. Tai man
Merežkų, tiek tėvo tiek sūnaus- nepatinka jų
darbai, vienas kuris patiko ir buvo vertas dėmesio, tai
Sonka zolotaya ruchka, na gal dar ir
Krot, jei nemaišau pavadinimo. Nieko kito ir nebelieka senstantiems aktoriams, kol žvaigždė dar neužgęso, kol dar kviečia režisieriai.... Vieną seriją šio filmo pažiūrėjau, ir stop. Nesąmonė pasirodė. Tokias pasakas tik per Kalėdas žiūrėti.
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 29, 22:36)
geros, nes pries kelias dienas sulaukiau buv.darbdavio skambucio ir ..kvietimo ateit i darba:) sutikau, nes jau penktus metus sedet prie vaiku nebenoriu
tai tik rupestelis rugsejo pirmoji ir mano pirmokelis... Kaip faina ir kokie geri pokyčiai! Sveikinu

Dėl pirmokėlio nesijaudink, viskas bus gerai, pamatysi.
Anekdotas į temą, pusiau pokštas:
Pirmokėlį tempia į mokyklą. Tas vis spyriojasi ir šaukia:
- Dvylikai metų! Už ką?! QUOTE(sena pažįstama @ 2014 08 30, 04:32)
Ir dar vakar ziurejau ir skubu rekomenduoti vienos serijos
"Fort Ros" 
Oi, sitam 9 balai kokie (nuoykinis filmas, pilnas veiksmo, bala nuemiau uz kai kuriuos lapsusus
Žiūrėjau, bet nepabaigiau, gal šiandien pabaigsiu. Kol kas man nelabai, bet kas žino, gal po viso filmo ir pasikeis nuomonė.
QUOTE(Sim@ @ 2014 08 30, 22:06)
Visgi, ar matete Узнай меня, если сможешь?jei taip, lauksiu nuomones apie si filma.
Ne, nesu žiūrėjusi, bet vakar ar čia šiandien rodė kelis kartus per TV anonsą, lyg ir neblogas atrodo. Bet jis čia tas filmas kur 32-jų serijų? Ar aš čia maišau su kitu kažkokiu filmu? Ir kaip pačiai, geras filmas?
Prašau į mane kreiptis
tu, mes jau senai pažįstamos