Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(sunflower159 @ 2014 06 30, 14:39)
Sveikos,

Pas mane apart isventinimo i seimininkes ir medaus menesio bus viskas kas susija su vaikais.

QUOTE(ingisee @ 2014 06 30, 17:58)
Saunuole Agne vyr thumbup.gif tikros drauges bedoj nepalieka  drinks_cheers.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 06 30, 19:57)
Kaip smagu po savaitgalio ilysti i temute, tokiu teigiamu emociju pasikrsunu thumbup.gif
Merginos kaip yra su tuo meiles ministru ir ministre, ar tai turi buti pirma pora ar kazkas is sveciu?

pas mane tik sveikatos bus mirksiukas.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 06 30, 20:19)
As noreciau paimti pora is sveciu, pas juos dabar tokia meile  wub.gif bet manau liksiu nesuprasta. Na ka darysi, reiks skirti pirma pora  ax.gif

tai ir imk, as pritariu Dem drinks_cheers.gif

QUOTE(ingisee @ 2014 06 30, 21:05)

Taip pat noriu patarimo,nes esu labai susinervinus schmoll.gif ,vyriausia pamerge uzsisake visiskai kitokia suknele nei visos pamerges,mat jai nepatinka tos,kur isrinko jaunoji.Tai pasak jaunosios bus dvi svocios g.gif Ir apskritai ji nera jaunosios geriausia drauge o tik jaunikio brolio drauge.Jaunajai sakiau,kad as tai buciau nuotaka siaubune ir mesciau ja lauk is pulko,bet jaunoji nenori konflikto,tai kaip elgtis man doh.gif dingo visas upas ruostis g.gif

tu pasnekek su jaunaja, kas cia per cirkai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 30, 22:47)
O ką nepanaši g.gif Ten aš, aš ten lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 07 01, 07:23)
Sveika uzsakynejau viska pas ja ,mano fantazijos jos darbai biggrin.gif ir beabejo patare ir dar nauju ideju pasiulo https://www.facebook...kiene.1?fref=ts

o kiek kainavo pagalve, nes pas ja nematau jokios info apie tai g.gif
Atsakyti
Sveikos, o su kokia programa darot tuos logotipus? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 07 01, 08:54)
Sveikos, o su kokia programa darot tuos logotipus? ax.gif  smile.gif

Nežinau kaip kitos, bet aš dariau su paint . Šriftą siunčiausi iš čia http://www.fontspace.../category/heart
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 01, 08:32)
Neišdegs, ir aš sukūriau, bebebe  drinks_cheers.gif
Įmesiu į pastuką teismui, kaip suprantu mane išmokys vestuvės visko  lotuliukas.gif

na greita kokia thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif liuks
Atsakyti
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 06 30, 15:05)
Man siuvo induvidaliai,iskart galvojau dovanoti naktinius alia tuos senovinius kurie anksciau buvo,gal kokoj Baltarusijoje galima butu rasti,bet persigalvojau,sumasciau kad reikia biski linksmiau tai padaryti ir apsieis jie be naktiniu

Dar zidini padare,nu nerealaus grozio thumbup.gif
ir toks didelis,tikrai nesitikejau

user posted image

ingrid1118, kokia linksma atributika ir dovaneles biggrin.gif . O zidinio grazumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 06 30, 19:01)
Man asmeniškai gražiau pirma pora, bet nebūtinai.
http://www.part.lt/i...a43fc187922.jpg
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 08:58)
na greita kokia  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  liuks

Nelabai greitai, vakar turbūt pirmą kartą pačiupinėjau paintą, tai turbūt tris valandas žaidžiau. Buvau piršlio iškritikuota. Bet tikiuosi bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 01, 08:59)
Labai gražu  thumbup.gif

Atidarius nuotrauka, pirma minti - tikra pirsliene 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
svociutes, kaip pristatot smelio ceremonija g.gif
Atsakyti
Labas rytas Svociutes smile.gif
Na pasakykit man viena dalyka, ziuriu cia dauguma rupinates seimos zidiniais? Tai cia pirsliu pareiga ar jaunieji tuo rupinasi ar tevai? Kaip cia gaunasi..?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 09:17)
svociutes, kaip pristatot smelio ceremonija  g.gif

Aų sakysiu kad Jūs buvot po vieną o dabar visada du, bet turit nepamiršti kad esate individualybės. Dar pririšiu štai šiuos žodžius: Mylekit vienas kita, bet meiles nepaverskita panciais: geriau tebuna jinai jūra, skalaujanti jusu sielu krantus. Pripilkit viens kitam taures, bet negerkit is vienos. Atlauzkit viens kitam duonos, bet nekaskite tos pacios riekes. Dainuokit kartu ir dziaukites, bet tegu kiekvienas lieka ir atskiras, kaip po viena yra ir liutnes stygos, nors virpa ta pacia muzika. Atiduokit savo sirdis, tik ne vienas kito nuosavyben, nes tik Gyvenimo ranka gali valdyti Jusu sirdis. Ir stovekite kartu, bet ne per arti vienas kito, nes juk sventos kolonos stovi atskirai, o azuolas ir liepa neauga viens kito seselyje... Iš filosofo ir pranašo Kalilio Dzibrano knygos.

merginos o ką manot apie šia pirmos nakties rūbų kabyklą :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 01, 07:32)
Neišdegs, ir aš sukūriau, bebebe  drinks_cheers.gif
Įmesiu į pastuką teismui, kaip suprantu mane išmokys vestuvės visko  lotuliukas.gif

Labai fainas logotipas 4u.gif
Atsakyti