Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 01, 13:27)
Nori tos palinkejimu knygos, o sveciu apie 60 tokios dideles niekur negaunam tai sakau negaunam knygos tos tai sako vaziuokit i Vilniu mat ne vilnieciai esam doh.gif

O Tu nenori pabandyt pati surist, jei laiko dar turi???
http://www.auksarank...opic.php?t=4088
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 01, 14:02)
Monikuxas jau isgimdziau prijuoste  hihihi.gif  assa.gif ,imesiu parodyti

UHU!!!! Laukiu laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingzuki @ 2014 07 01, 15:01)
aciukas  bigsmile.gif
Papildyta:
sakykite mielosios kur jus naudojat tuos akmenukus uzrasytus? ir kada? g.gif

ingzuki,Jie naudojami šeimyninės laimės receptui gamtoje, duodi tuos akmenukus ir paprasai jog pasilikitu tuos jausmus, emocijas, kurie jiems patinka, kurių reikia ju šeimai, o nereikalingus tiesiog išmestu į vandenį. As darysiu ne su akmenukais, o su arbatom (zolelem), kas nereikalinga -paleis vejais smile.gif , kas reiikalinga- pasiliks ir sunaudos, mintis tokia: jeigu susilpnes vienas is jausmu, tuomet pasidarys arbatos kokteili ir igers smile.gif, tuomet laime ir sekme sugris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 01 liepos 2014 - 15:31
QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 01, 16:14)
Gal galima placiau apie ta aukciona? blush2.gif

As sitoj temutej, pries kelias dienas buvau rasiusi, kad tai yra nebyli rinkliava pinigeliu. Na man labai nuobodus tas tarpas buvo doh.gif Nemegstu istestu dalyku vestuvese, o cia savaime uztrunki.
Na pvz.: Pirsliene pasako, kad turi ispudinga kelione su 5 zvaigzduciu aptarnavimu ir t.t. Pasako, kad pradine keliones kaina, na imkim, 2lt. Tada jau sveciai kelia ranka ir kelia kaina. Stasyte siulo 2.50lt, Petriukas 5lt ir t.t. Kai siulymai baigiasi, tada skaiciuoji iki trieju ir stbdai sia aukciono dali. Pinigelius laimejes imeta i tam skirta vieta, pvz.:taupykle. TAda pisrliene istrauke autobuso bilietuka. Arba pvz kokia jau panaudota bilieta Kaunas-Klaipeda ar pan.
Na tada siuloma isigyti pvz auksciausios klases, auksciausio lygio kad ir automobili. Pradine jo kaina 1.50lt. Tada vel vyksta derybos. Na o laimejimas...Mmmmm kad ir kokio automobilio raktas(nebereikalingas) arba koks iremintas automobilis. Na cia fantazijos reikalas. Zinoma, gali padaryti ir vestuviu tematika, kaip pvz.: siulau isigyti Jaunuju pazinties ten kokia pirma gele. Ja issaugojo Jaunoji. Imkim kaina 1lt. Tada derybos. Ir padovanoji pvz kokia maikute su gele, jos foto su gelem ir pan.
Na cia reik sest ir pagalvot truputi rolleyes.gif Pas mane karsciausias pirkejas buvo mano tetis. Jau ten vien is jo, praktiskai gera daikta galejom isigyti blush-anim-cl.gif
Po viso aukciono, pinigeliu taupykle iteiki Jauniesiems clap_1.gif

Labai nepatogu yra tiems vestuviu dalyviams, kurie isties galbut ilgai taupe, kad JAuniesiems i vokeli ideti tuos 500lt. O tokiu tikrai atsiras ne vienas. Uztai as nenorejau jokiu rinklevu, tik manes niekas neklause..
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 01, 15:28)
ingzuki,Jie naudojami šeimyninės laimės receptui gamtoje,  duodi tuos akmenukus ir paprasai jog pasilikitu tuos jausmus, emocijas, kurie jiems patinka, kurių reikia ju šeimai, o nereikalingus tiesiog išmestu į vandenį. As darysiu ne su akmenukais, o su arbatom (zolelem), kas nereikalinga -paleis vejais  smile.gif ,  kas reiikalinga- pasiliks ir sunaudos, mintis tokia: jeigu susilpnes vienas is jausmu, tuomet pasidarys arbatos kokteili ir igers smile.gif, tuomet laime ir sekme sugris

Gera ideja su arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 01, 13:27)
Sveikos merginos,
O mane tai jau nervai ima kaip reikalas, galva jau kvadratine, o norai jaunosios tai patyliu tai jau praminiau ja tikraja nuotaka siaubune doh.gif Is pradziu norejo poslu zaidimu dabar jau nebezino ar benori, nu pypt tiktai doh.gif Nori tos palinkejimu knygos, o sveciu apie 60 tokios dideles niekur negaunam tai sakau negaunam knygos tos tai sako vaziuokit i Vilniu mat ne vilnieciai esam doh.gif nu dakale visiskai taip jau kiek pinigu issileidom, o dar i voka ideti kazka ir dar bus vistiek neitikta. Man jau irgi baigia noras praeiti ruostis ir kazka daryti.

Pamėgink parašyt į idėju dirbtuves jie turėtų tau pagaminti pagal reikalą ir poreikiu ir kainą. Man gamino knygą odiniu viršeliu, super esu patenkinta taip pat paprastesnė skundų knygą su visais karoliais ir su viskuo
O dabar nurimk, pagalvok kad voką tu jau įdėjai smile.gif Vestuvėse ne tik jaunoji. yra svečiai tėvai .... ruoškis dėl jų ir savęs. O jaunojo po visko bus tikrai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 01, 15:28)
ingzuki,Jie naudojami šeimyninės laimės receptui gamtoje,  duodi tuos akmenukus ir paprasai jog pasilikitu tuos jausmus, emocijas, kurie jiems patinka, kurių reikia ju šeimai, o nereikalingus tiesiog išmestu į vandenį. As darysiu ne su akmenukais, o su arbatom (zolelem), kas nereikalinga -paleis vejais  smile.gif ,  kas reiikalinga- pasiliks ir sunaudos, mintis tokia: jeigu susilpnes vienas is jausmu, tuomet pasidarys arbatos kokteili ir igers smile.gif, tuomet laime ir sekme sugris

o sakykite cia kokius zodzius rasote ir kokia arbata naudosite ir cia po ceremonijos gamtoje?
g.gif
Atsakyti
Per musu vestuves buvo pirmojo jaunuju torto gabaliuko aukcionas. Bet cia turbut daug nesurinksi, jei jau tikslas papildyti jaunuju kisene g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū už pagyrimus. Tačiau nesu savim patenkinta- nosis labai didelė nuotraukoje kažkaip atrodo ir paakiai tokie paburkę g.gif Bet...Mažu kitose bus kitaip.
Dėl visų tų rinkimų. Man asmeniškai jie nepatinka schmoll.gif Nu dar jaunosios torto gabaliuką auksioną galiu suprasti, bet daugiau jau nebe schmoll.gif Jei jau norima kažką daryti gal tada kokį mįslių konkursą, gražiausio šokio konkursą, galima išrinkti kelias poras ir liepti jiems padaryti sakykim kokį vestuvinį patiekalą, kuriame yra paslėpta kažkokio palinkėjimo reikšmė... Už tai galima įsteigti prizų: įvairiausių saldainių, šokoladinių medalių ir pan. Tačiau rinkti pinigus, kai jau dovanai dažniausiai nešasi pinigai, gaunasi sviestas sviestuotas ir dar grietine apipiltas, nu reketas, reiktų įspėti svečius. Aišku, kiekvienam savo, bet svečiai tai turi žinoti iš anksto, gal tokiu atveju dovanai neštų mažiau, be to kiti gali įsižeisti tokio netikėtumo. Būkit atsargios 4u.gif Tai mano nuomonė, asmeniška.
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 06 30, 21:30)
O kas tau galvoj supras ar nesupras? Kur kokios taisyklės, kad reikia taip ir ne kitaip? Man asmeniškai gražiau pirmoji pora, bet jei svečių rate turi tinkamą porą ko gi ne. Išsirinksi būtent ją- būsi originali thumbup.gif Daryk kaip tau atrodo geriau, mieliau.
Ingisee, šiuo atveju tai tik nuotaka gali nuspęsti šiuo klausimu. Aš visiškai nesikišau į pamergių aprangą, tai jau nuotakos noras. Aš tik patarčiau, kad vis tik reiktų arba visų vienodų pamergių suknelių, arba visos su skirtingom. Tikrai gali atrodyti, kad dvi svočios. Nebent yra dar viena išeitis- skirtingas suknytės modelis, bet spalva kaip pamergių- buvau vestuvėse tokiose, visai nieko atrodė, nes pamergės tokios kūdutės buvo, joms tiko tas modeliukas, o va viena tokia moteriška, tai ji rinkosi tokią pačią spalvą, bet modelis skyrėsi. Aišku, jis buvo panašus, tiesiog matyt siuvėja pritaikė jos figūrai- nebuvo taip kad visos su tiesiom, o viena su pūsta kokia. Nors skirtumas jautėsi, bet nebuvo ryškus, kažkaip tiko viskas. Bet jei ir modelis, ir spalva skirsis, dar jaunoji, dar svočia- nu gal kažkaip ne taip. Čia mano nuomonė. Kalbėk su nuotaka dar sykį, dabar tyli, bet paskui gali gailėtis. Yra dar viena išeitis, rinktis tada kitom kitokį modeliuką, arba derinti vienos spalvos skirtingus atspalvius. Tai gi nuotakos šventė ir vis tik pulkas turėtų paisyti jos nuomonės, aišku, proto ribose. Aš net žinau atvejį, kai nuotaka į pulką vestuvių dieną neįsileido gan geros draugės. Tada dar nebuvo mados vienodom suknelėm, tai ta atvažiavo su .... balta blink.gif  doh.gif Jaunoji išprašė lauk be jokių didelių diskucijų nors susipyko visam gyvenimui. Gerai, kad nuotaka turėjo atsarginę pamergę- kaimynė nenorėjo eiti į pulką, tokia tylenė buvo, nedrąsi,  tai pasiskolino nuotakos vienspalvę suknytę extra atvejui jei kuri pamergė susirgtų, tai ką darys tada ėjo. Ir nepatikėsit, bet po metų ji ištekėjo už to pabrolio lotuliukas.gif Likimas 4u.gif

Neturejau vakar kada pasirasineti,nes prakalbejau per skype su nuotaka,vistik paklausiau tavo Dem patarimo ir pasakiau,netgi paskaiciau ka man parasei biggrin.gif ir zinai ledai pajudejo drinks_cheers.gif siandien nuotaka pakalbejo su vyr.pamerge,manau,kad viskas susitvarkys,sake,kad pamerge net atsiprase thumbup.gif be galo nudziugau,dekui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 30, 22:39)
DEM, ispradziu tave is tavo paakojimu isivaizdavau kitokia, na teisingai geltonazuvis sake kaip is avataro, bet veliau taip tave ir isivaizdavau labai grazia ir labai lungvumo ir zavesio kupina moteri wub.gif
ingisee , o as tai svociai apsisaukeliai parodyciau, ir zinai kaip as paimciau 100 kart graziasne ir ispudingesne suknele, padaryciau 100 kart geresne sukuosena, manikiura, pedikiura, makiaza, puokste ir tegul ta "svocia" buna prastesne uz tikraja mirksiukas.gif

cia tai likimas thumbup.gif
Pas mus nieko negesino, o ipildavo baudos taskus, oj gal blogai verciu  is rusu kalbosm jei nesuprasit tai pasufleruosiu, o kaip zmogus gerai dirbo visas 2 dienas, cia buvo tikrai jo pareiga thumbup.gif

http://www.part.lt/p...dc6a26fa207.JPG

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif atrodo reikalai keiciasi,bet taip ir padaryciau,kas beliktu,tik pastatyti issisokele i vieta ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 01, 00:18)
VAu!!!! Nu ir situacija  doh.gif  Kokiu nesupratingu buna zmoniu.. Panasi situacija buvo pas mus, bet mano nuotaka sutvarke pamerge  lotuliukas.gif
  O Tu parasyk jai asmeniskai  ir paklausk, kad gal ji nori buti Tavo pirsliu. Gales tampyti tases, mokinti buciuotis Jaunuosius.. Gales antra diena ja karti, gales kurti lauzus (jei bus tokia eiga scenarijui). Tai gal tada merginai atsoks fantazija viska gadint? O siaip, jei visai nera iseities, paskirk ja savo desiniaja ranka. Tai irgi, gales padavineti dovanas, nesioti krepsi ir atlikti visa tai, kas yra tik priedas prie svociavimo  blush2.gif
Papildyta:

Kaip pasakoj  wub.gif
Papildyta:

Saunuole, NUOSTABI moteris  4u.gif  Tokia tikra svocia mano akimis  4u.gif
Papildyta:
Ir kaip smagu, merginos, kai slapyvardzius po truputi paverciame tikrais veidais  blush2.gif

thumbup.gif gerai tu cia Monikiuxas suskelei lotuliukas.gif situacija taisosi
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 08:51)
Pas mane apart isventinimo i seimininkes ir medaus menesio bus viskas kas susija su vaikais.
Aciu  smile.gif
pas mane tik sveikatos bus  mirksiukas.gif
tai ir imk,  as pritariu Dem  drinks_cheers.gif
tu pasnekek su jaunaja, kas cia per cirkai  doh.gif  doh.gif
Papildyta:[/ jau pasikalbejau  smile.gif apsiraminau,manau,kad prob
lemos nebeliks biggrin.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
[b]Papildyta:

o kiek kainavo pagalve, nes pas ja nematau jokios info apie tai  g.gif

Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 09:17)
svociutes, kaip pristatot smelio ceremonija  g.gif

As galvoju apie tai,dar neapsisprendziau g.gif
Meilė – stipriausia jėga pasaulyje. Ji suteikia mums drąsos žvelgiant į gyvenimo nežinomybę, ryžto susidūrus su baime. Ji nugali viską. Tačiau nepaverskite meilės pančiais. Nors jūs nuo šiol ir dalinsitės vienu gyvenimu, nepamirškite, kad esate du atskiri žmonės. Branginkite ir toleruokite vienas kito skirtumus. Mylėkite vienas kitą. Nepamirškite, kad jūsų įsipareigojimas vienas kitam visada turi išlikti svarbiausiu. Kartu jūs juoksitės ir verksite, būsite sveiki ir sirgsite, būsite laimingi ir pyksitės, kartu dalinsitės ir augsite. Augsite kartais kartu, o kartais kiekvienas atskirai.
Čia turime tris skirtingų spalvų smėlio indus, simbolizuojančius kiekvieno iš partnerių individualumą bei dviejų gyvenimų sujungimą į vieną. Dabar aš pilu neutralios spalvos smėlį, reiškiantį santuokos pagrindą (pila liudininkas/piršlys). ..... (jaunosios vardas) ir ..... (jaunojo vardas), paimkite šiuos spalvoto smėlio indus ir lėtai iš pradžių vienas, paskui kitas įpilkite truputį į bendrą indą. Tai jūsų individualybių spalvos, jums priminsiančios, kad santuokos tvirtumas remiasi į kiekvieno iš jūsų stipriasias puses (jaunikis ir jaunoji įpila po truputį smėlio į bendrą indą). Na o dabar sukurkite bendrą savo naujos šeimos raštą, reiškiantį, kad jūsų gyvenimai susieti ir nuo šiol persipins vienas su kitu amžiams (jaunikis ir jaunoji pila smėlį pasikeisdami ir formuodami raštą).
Kai baigiamas pilti smėlis:
Štai ir sukūrėte savo smėlio raštą sujungdami dvi spalvas, taip, kaip sujungėte dvi šeimas į naują šeimą. Sveikiname pradėjusius kelionę santuokoje, mylinčius ir stiprius kaip vyrą ir žmoną, neišskiriamus kaip šios smėlio smiltys
Groja speciali muzika
Siaip labai geru ideju galima rasti cia www.planuokpati.lt
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 01, 09:30)
thumbup.gif  O kur cia tokia isigyti galima?  smile.gif
Papildyta:

As biski nesuprantu kas cia su tom antrom pirslienem...  g.gif  Jei yra viena, tai kam dar kazkam kistis ir gadinti visa reikala...

Atsiranda kartais tokiu issisokeliu,pasaulis margas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 01, 16:35)
As sitoj temutej, pries kelias dienas buvau rasiusi, kad tai yra nebyli rinkliava pinigeliu. Na man labai nuobodus tas tarpas buvo  doh.gif  Nemegstu istestu dalyku vestuvese, o cia savaime uztrunki.
Na pvz.: Pirsliene pasako, kad turi ispudinga kelione su 5 zvaigzduciu aptarnavimu ir t.t. Pasako, kad pradine keliones kaina, na imkim, 2lt. Tada jau sveciai kelia ranka ir kelia kaina. Stasyte siulo 2.50lt, Petriukas 5lt ir t.t. Kai siulymai baigiasi, tada skaiciuoji iki trieju ir stbdai sia aukciono dali. Pinigelius laimejes imeta i tam skirta vieta, pvz.:taupykle. TAda pisrliene istrauke autobuso bilietuka. Arba pvz kokia jau panaudota bilieta Kaunas-Klaipeda ar pan.
  Na tada siuloma isigyti pvz auksciausios klases, auksciausio lygio kad ir automobili. Pradine jo kaina 1.50lt. Tada vel vyksta derybos. Na o laimejimas...Mmmmm kad ir kokio automobilio raktas(nebereikalingas) arba koks iremintas automobilis. Na cia fantazijos reikalas. Zinoma, gali padaryti ir vestuviu tematika, kaip pvz.: siulau isigyti Jaunuju pazinties ten kokia pirma gele. Ja issaugojo Jaunoji. Imkim kaina 1lt. Tada derybos. Ir padovanoji pvz kokia maikute su gele, jos foto su gelem ir pan.
Na cia reik sest ir pagalvot truputi  rolleyes.gif Pas mane karsciausias pirkejas buvo mano tetis. Jau ten vien is jo, praktiskai gera daikta galejom isigyti  blush-anim-cl.gif
  Po viso aukciono, pinigeliu taupykle iteiki Jauniesiems  clap_1.gif 

Labai nepatogu yra tiems vestuviu dalyviams, kurie isties galbut ilgai taupe, kad JAuniesiems i vokeli ideti tuos 500lt. O tokiu tikrai atsiras ne vienas.  Uztai as nenorejau jokiu rinklevu, tik manes niekas neklause..

As taip pat pries rinkliavas,tikrai kai kuriuos svecius gali priversti nepatogiai pasijusti schmoll.gif as tai dariau loterija antros dienos pabaigoje,tai buvo tarsi jaunuju padeka sveciams ir visiems labai patiko,nes visi bilietukai buvo laimingi ax.gif
Atsakyti
Aha, vienu tarpu buvo tokia mada- piršliai ir svotai. Man tai buvo be ryšio, ne vieną sykį teko girdėtis kvailus nesusipratimus paskui. Gerai jei žmonės protingi ir atsakingi, tai susitinka, aptaria, pasidalina darbus. Kaimynuos taip buvo, bet jos pasidalino darbus- viena pirmą dieną vedė ir tam ruošėsi, kita- antrą, bet va vyriokus abu korė lotuliukas.gif Man tai jau per daug schmoll.gif
O aš va galiu tik pasigirti pulku, ypač pabroliais. Nesitikėjau, kad bus taip lengva bendrauti, reikia tik puse lūpų užsiminti kad kažko reikia, tuoj klausia, nuneša, paduoda, į veiklą įsitraukia. Karvojų nešė, nu gi biski kaip sakoma izdivalkė buvo jiems padaryta, bet jokių pykčių, nepasitenkinimų, patys vaidino, šaipėsi, maivėsi, mane net baimė suėmė, kad to torto neišmestų bigsmile.gif tikrai šaunus burys, nes aš kažkaip merginų nebijojau, vis sakau rasim kalbą, o va vyriokai tai dvejojau. O jau vyriausias pabrolys tai iš viso auksinis berniukas- tiesiog sekė mane, ką pasakysiu, ką padėti thumbup.gif thumbup.gif Ir atsisveikinant padėkojo, kad dabar tikrai galės pasakyti visiems, kad buvo tikrose vestuvėse, o ne vestuvių baliuj. Ir kaip bebūtų keista, bet kaip vaikai džiaugėsi labiau vyrukai, o merginos taip santūriau, nu bet vyriokai bigsmile.gif Dar ir dabar matau jų žibančias akis, prie pulko prisijungė dar pora vyrukų, kurie puikiai papildė programą, įsijautė į žaidimus, nereikėjo raginti, prašyti. Nu bet už tad kiekvienas gavo po medalį, vienas net du, liko tikrai įvertinti.
Vis dar suku galvą, ar tikrai padariau viską, ar tikrai viskas tiko. Rodos tikrai visi patenkinti, plojo, dėkojo, jaunikis apkabino ir pasakė- žinojau ką kviečiu. nu rodos. O bet tačiau... Liko kažkoks nepasitenkinimas, dvejonės, lyg norėjosi daugiau, lyg norėjosi geriau. Manau praeis, gal aš tiesiog per daug iš savęs reikalauju, juk vis tik tai pirmas kartas. blush2.gif
Merginos, po savaitės nuo vestuvių būna taip vadinamieji sugrąžtai. Senais laikais nuotaka grįždavo į tėvų namus, dažniausiai tada parsiveždavo savo kraitį, į svečius būtinai užsukdavo piršliai. Ar jūs taip pat važiuosite ar susitiksite su savo jaunaisiais? Galvoju ką čia jiems sugalvojus, kad būt gražu, pigu ir skoninga. Gal sakau kalendoriaus lapelį įrėminti, nes to nedariau per vestuves g.gif Be to, NEPATIKĖSIT, namie liko vestuviniai saldainiai, pasigedau tik prie bažnyčios doh.gif blush2.gif Gal tų įdėti į pintinėlę, įdomumo dėlei g.gif O ką dar galima va tokio, smulkmeniško?
Atsakyti
Merginos radau aprasyma,kaip pravesti "Jaunikio teatra" gal kam pravers mirksiukas.gif
Jaunikio spektaklis
Jaunikio spektaklis

Spektakliui reiks pasiruošti paklodę su skyle galvai bei skylėmis rankoms. Prie skylės galvai prisiūkite šliaužtuką taip, kad įkišus galvą atrodytų, lyg paklodės fone yra mažas vaikutis. Pasiruoškite priklausomai nuo teksto papildomus daiktus, reikalingus vaidinimui. Vaidinti pakvieskite jaunąją ir jaunikį. Vyras įkiša savo galvą, o nuotaka rankas bei vaidina priklausomai nuo skaitomo teksto. Video, kaip tai atrodo, galite pasižiūrėti čia.

I variantas

Noriu papasakot, kaip buvo ankščiau, kaip gimsta vaikai, kaip auga ir t.t 19.... ..... .....d. (jaunojo gimimo diena) pasaulį išvysta berniukas (atidengiama paklodė). Jį pavadina ..... (jaunojo vardas). Kai vaikai atsiranda pasauly jie ką pradeda daryt? (pauzė) Verkti. (verkia) Kad berniukas neverktų duodam berniukui atsigerti (duodama atsigerti iš buteliuko). Berniukas toks savarankiškas, vos ne vunderkindas, viską pats daro. Pagėrė berniukas, bet jis vistiek verkia (verkia). Galbūt berniukui šalta? Ausytės, nosytė jam šąla, tai uždedam jam kepurę (uždedama kepurė stora). Berniukui pasidarė šilta ir berniukas užmigo (knarkia). Pamiegojo, pamiegojo ir vėl verkia (verkia). Taip jis augo, augo ir kada jis tapo paauglys, tada jam užsinorėjo paragauti to, ko dar nepilnamečiams negalima, pajusti suaugusių vyrų malonumą. Ką daugiausia suaugę vyrai daro, tai padaro čerką (duodama išgerti degtinės). Įsitikina, kad jis tikras vyras, kad moka stikliuką pakelt, nesvarbu, kad ne visai pataiko. Vieną kartą ..... (jaunikio vardas) nusprendė nueiti į diskoteką. Tam, kad tinkamai pasiruoštų diskotekai, jisai nusprendė, kaip tikras vyras, nuskusti barzdą, pasipudruoti. Kaip tai daroma, jis buvo matęs per televizorių. (duodama skutimosi putos) Dabar paima prietaisą tam tikrą ir pradeda skustis (skutasi). Matosi, nelabai jam gaunasi, bet norisi atrodyt gražiai, nepriekaištingai, tai jis apskuto tas vietas kur tų plaukų net nebuvo (duodama servetėlė nusivalyti putoms). Po tokio labai svarbaus proceso reikia pasipuošt diskotekai. Tam jis įlindo į savo mamos spinta, ką surado, tą pradėjo dėtis ant savęs (uždedamas perukas ir akiniai). Kol mama darbe, jis ten pasiknaisiojo, susirado tai, ko reikia ir nuėjo į diskoteką (muzika, šoka). ..... (jaunikio vardas) linksminasi, žiūri į visas panas, renkasi pačią gražiausią, patraukliausią ir štai jis pamatė tą, kuri labiausiai jam patiko, tą turbūt vienintelę, kuri jam skirta ir įsimylėjo (uzdedama kepurė su gėle arba širdelė). Įsimylėjo taip, kaip sakoma, iki pat ausų. Kai visi vyrai parėjo namo, nuėjo pas tos merginos tėvus ir paprašė tos merginos rankos. Bet prieš tai pasakė 3 priežastis kodėl ta mergina turi būti su juo (vardina 3 priežastis). Taip susikūrė nauja šeima. Čia buvo mini tetras, kurį vaidino ...... ir ...... (jaunųjų vardai).

II variantas

Brangūs svečiai, kviečiame pažiūreti mini spektakliuką - " Jaunikis po baliaus su draugais".
OOO, matome jaunikis prabunda...susiima už galvos, ai kaip skauda po vakar.... bet ka darysi, reikia keltis, pasiražom....bėgam į vonią. Atsukam čiaupą, prisipilam vandenuko į delnus ir prausiam veiduką, prausiam prausiam... oi matom po išgertuvių rankos dreba, nelabai kaip išeina... nepamirštam išplaut ausyčių... o dabar jaunikis valo dantis, pats laikas, nes kvapelis tai nekoks.... nu ką, nusiprausėm, nusišluostom.... reik rytinę mankštą padaryt.... keliam dešinę ranką, kairę koją, dešinę koją, kairę ranką... bėgam bėgam, o dabar mostai į šonus, pritūpimai....na o dabar galima bėgti pusryčiauti. Lengvai užkandam, atsigeriam. Dabar jaunikis vėl kupinas jėgų, sotus ir atsigavęs. Pabaiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingisee: 01 liepos 2014 - 19:05
[quote=agne_vvr,2014 07 01, 09:10]

kokia faina atributika thumbup.gif O galima foto is arciau, nelabai matos smulkmenot ax.gif

Reikia ant foto paspaust ir atsidarys didesne nuotrauka smile.gif

[quote=agne_vvr,2014 07 01, 09:51]

o kiek kainavo pagalve, nes pas ja nematau jokios info apie tai g.gif
[/quote]

Pagalve kainavo 40lt tik mano buvo pirkta pagalve,o ji padare uzvalkala ir issiuvinejo ,o nera pokolkas nuotrauku nes ji giminaite jaunosios ir mano tai viska pamatytu isanksto.Po vestuviu imes savo darbus
Atsakyti