QUOTE(DEM @ 2014 06 30, 21:30)
O kas tau galvoj supras ar nesupras? Kur kokios taisyklės, kad reikia taip ir ne kitaip? Man asmeniškai gražiau pirmoji pora, bet jei svečių rate turi tinkamą porą ko gi ne. Išsirinksi būtent ją- būsi originali

Daryk kaip tau atrodo geriau, mieliau.
Ingisee, šiuo atveju tai tik nuotaka gali nuspęsti šiuo klausimu. Aš visiškai nesikišau į pamergių aprangą, tai jau nuotakos noras. Aš tik patarčiau, kad vis tik reiktų arba visų vienodų pamergių suknelių, arba visos su skirtingom. Tikrai gali atrodyti, kad dvi svočios. Nebent yra dar viena išeitis- skirtingas suknytės modelis, bet spalva kaip pamergių- buvau vestuvėse tokiose, visai nieko atrodė, nes pamergės tokios kūdutės buvo, joms tiko tas modeliukas, o va viena tokia moteriška, tai ji rinkosi tokią pačią spalvą, bet modelis skyrėsi. Aišku, jis buvo panašus, tiesiog matyt siuvėja pritaikė jos figūrai- nebuvo taip kad visos su tiesiom, o viena su pūsta kokia. Nors skirtumas jautėsi, bet nebuvo ryškus, kažkaip tiko viskas. Bet jei ir modelis, ir spalva skirsis, dar jaunoji, dar svočia- nu gal kažkaip ne taip. Čia mano nuomonė. Kalbėk su nuotaka dar sykį, dabar tyli, bet paskui gali gailėtis. Yra dar viena išeitis, rinktis tada kitom kitokį modeliuką, arba derinti vienos spalvos skirtingus atspalvius. Tai gi nuotakos šventė ir vis tik pulkas turėtų paisyti jos nuomonės, aišku, proto ribose. Aš net žinau atvejį, kai nuotaka į pulką vestuvių dieną neįsileido gan geros draugės. Tada dar nebuvo mados vienodom suknelėm, tai ta atvažiavo su .... balta

Jaunoji išprašė lauk be jokių didelių diskucijų nors susipyko visam gyvenimui. Gerai, kad nuotaka turėjo atsarginę pamergę- kaimynė nenorėjo eiti į pulką, tokia tylenė buvo, nedrąsi, tai pasiskolino nuotakos vienspalvę suknytę extra atvejui jei kuri pamergė susirgtų, tai ką darys tada ėjo. Ir nepatikėsit, bet po metų ji ištekėjo už to pabrolio

Likimas
Neturejau vakar kada pasirasineti,nes prakalbejau per skype su nuotaka,vistik paklausiau tavo Dem patarimo ir pasakiau,netgi paskaiciau ka man parasei

ir zinai ledai pajudejo

siandien nuotaka pakalbejo su vyr.pamerge,manau,kad viskas susitvarkys,sake,kad pamerge net atsiprase

be galo nudziugau,dekui
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 30, 22:39)
DEM, ispradziu tave is tavo paakojimu isivaizdavau kitokia, na teisingai geltonazuvis sake kaip is avataro, bet veliau taip tave ir isivaizdavau labai grazia ir labai lungvumo ir zavesio kupina moteri
ingisee , o as tai svociai apsisaukeliai parodyciau, ir zinai kaip as paimciau 100 kart graziasne ir ispudingesne suknele, padaryciau 100 kart geresne sukuosena, manikiura, pedikiura, makiaza, puokste ir tegul ta "svocia" buna prastesne uz tikraja
cia tai likimas
Pas mus nieko negesino, o ipildavo baudos taskus, oj gal blogai verciu is rusu kalbosm jei nesuprasit tai pasufleruosiu, o kaip zmogus gerai dirbo visas 2 dienas, cia buvo tikrai jo pareiga
http://www.part.lt/p...dc6a26fa207.JPG

atrodo reikalai keiciasi,bet taip ir padaryciau,kas beliktu,tik pastatyti issisokele i vieta
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 01, 00:18)
VAu!!!! Nu ir situacija

Kokiu nesupratingu buna zmoniu.. Panasi situacija buvo pas mus, bet mano nuotaka sutvarke pamerge
O Tu parasyk jai asmeniskai ir paklausk, kad gal ji nori buti Tavo pirsliu. Gales tampyti tases, mokinti buciuotis Jaunuosius.. Gales antra diena ja karti, gales kurti lauzus (jei bus tokia eiga scenarijui). Tai gal tada merginai atsoks fantazija viska gadint? O siaip, jei visai nera iseities, paskirk ja savo desiniaja ranka. Tai irgi, gales padavineti dovanas, nesioti krepsi ir atlikti visa tai, kas yra tik priedas prie svociavimo
Papildyta:
Kaip pasakoj
Papildyta:
Saunuole, NUOSTABI moteris

Tokia tikra svocia mano akimis
Papildyta:
Ir kaip smagu, merginos, kai slapyvardzius po truputi paverciame tikrais veidais

gerai tu cia Monikiuxas suskelei

situacija taisosi
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 08:51)
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 01, 09:17)
svociutes, kaip pristatot smelio ceremonija
As galvoju apie tai,dar neapsisprendziau
Meilė stipriausia jėga pasaulyje. Ji suteikia mums drąsos žvelgiant į gyvenimo nežinomybę, ryžto susidūrus su baime. Ji nugali viską. Tačiau nepaverskite meilės pančiais. Nors jūs nuo šiol ir dalinsitės vienu gyvenimu, nepamirškite, kad esate du atskiri žmonės. Branginkite ir toleruokite vienas kito skirtumus. Mylėkite vienas kitą. Nepamirškite, kad jūsų įsipareigojimas vienas kitam visada turi išlikti svarbiausiu. Kartu jūs juoksitės ir verksite, būsite sveiki ir sirgsite, būsite laimingi ir pyksitės, kartu dalinsitės ir augsite. Augsite kartais kartu, o kartais kiekvienas atskirai.
Čia turime tris skirtingų spalvų smėlio indus, simbolizuojančius kiekvieno iš partnerių individualumą bei dviejų gyvenimų sujungimą į vieną. Dabar aš pilu neutralios spalvos smėlį, reiškiantį santuokos pagrindą (pila liudininkas/piršlys). ..... (jaunosios vardas) ir ..... (jaunojo vardas), paimkite šiuos spalvoto smėlio indus ir lėtai iš pradžių vienas, paskui kitas įpilkite truputį į bendrą indą. Tai jūsų individualybių spalvos, jums priminsiančios, kad santuokos tvirtumas remiasi į kiekvieno iš jūsų stipriasias puses (jaunikis ir jaunoji įpila po truputį smėlio į bendrą indą). Na o dabar sukurkite bendrą savo naujos šeimos raštą, reiškiantį, kad jūsų gyvenimai susieti ir nuo šiol persipins vienas su kitu amžiams (jaunikis ir jaunoji pila smėlį pasikeisdami ir formuodami raštą).
Kai baigiamas pilti smėlis:
Štai ir sukūrėte savo smėlio raštą sujungdami dvi spalvas, taip, kaip sujungėte dvi šeimas į naują šeimą. Sveikiname pradėjusius kelionę santuokoje, mylinčius ir stiprius kaip vyrą ir žmoną, neišskiriamus kaip šios smėlio smiltys
Groja speciali muzika
Siaip labai geru ideju galima rasti cia www.planuokpati.lt
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 01, 09:30)

O kur cia tokia isigyti galima?
Papildyta:
As biski nesuprantu kas cia su tom antrom pirslienem...

Jei yra viena, tai kam dar kazkam kistis ir gadinti visa reikala...
Atsiranda kartais tokiu issisokeliu,pasaulis margas
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 01, 16:35)
As sitoj temutej, pries kelias dienas buvau rasiusi, kad tai yra nebyli rinkliava pinigeliu. Na man labai nuobodus tas tarpas buvo

Nemegstu istestu dalyku vestuvese, o cia savaime uztrunki.
Na pvz.: Pirsliene pasako, kad turi ispudinga kelione su 5 zvaigzduciu aptarnavimu ir t.t. Pasako, kad pradine keliones kaina, na imkim, 2lt. Tada jau sveciai kelia ranka ir kelia kaina. Stasyte siulo 2.50lt, Petriukas 5lt ir t.t. Kai siulymai baigiasi, tada skaiciuoji iki trieju ir stbdai sia aukciono dali. Pinigelius laimejes imeta i tam skirta vieta, pvz.:taupykle. TAda pisrliene istrauke autobuso bilietuka. Arba pvz kokia jau panaudota bilieta Kaunas-Klaipeda ar pan.
Na tada siuloma isigyti pvz auksciausios klases, auksciausio lygio kad ir automobili. Pradine jo kaina 1.50lt. Tada vel vyksta derybos. Na o laimejimas...Mmmmm kad ir kokio automobilio raktas(nebereikalingas) arba koks iremintas automobilis. Na cia fantazijos reikalas. Zinoma, gali padaryti ir vestuviu tematika, kaip pvz.: siulau isigyti Jaunuju pazinties ten kokia pirma gele. Ja issaugojo Jaunoji. Imkim kaina 1lt. Tada derybos. Ir padovanoji pvz kokia maikute su gele, jos foto su gelem ir pan.
Na cia reik sest ir pagalvot truputi

Pas mane karsciausias pirkejas buvo mano tetis. Jau ten vien is jo, praktiskai gera daikta galejom isigyti
Po viso aukciono, pinigeliu taupykle iteiki Jauniesiems
Labai nepatogu yra tiems vestuviu dalyviams, kurie isties galbut ilgai taupe, kad JAuniesiems i vokeli ideti tuos 500lt. O tokiu tikrai atsiras ne vienas. Uztai as nenorejau jokiu rinklevu, tik manes niekas neklause..
As taip pat pries rinkliavas,tikrai kai kuriuos svecius gali priversti nepatogiai pasijusti

as tai dariau loterija antros dienos pabaigoje,tai buvo tarsi jaunuju padeka sveciams ir visiems labai patiko,nes visi bilietukai buvo laimingi