Gudyne, o jūs gal galit pasidalinti tikro šimtalapio receptu? Aš dariau pagal tą, kur pradžioje čia nurodytas, tokį patį radau dar viename tinklalapyje. Kituose man kažkaip mažokai sviesto atrodo. Labai mėgstu sviesto kvapą
, tik nemėgstu priaugti svorio
Labai skanų obuolių pyragą kartais kepu - sviestas, grietinėlė, vanilė, cukrus ir šiek tiek miltų. Visi valgo apsiseilioje, tik kad svoris auga ne dienom o valandom
Bet šimtalapis be sviesto kvapo.... man atrodo nelabai
patrauklus.
Su receptu viskas tvarkoje,tiesiog paciame gaminimo procese visa esme ir to nenupasakosi,nes reikia dalyvauti paciam procese.As taipogi ilgai ir nuobodziai mokiausi is savo mamos,po to simtus kartu pati kepiau is kuriu tik keli buvo vyke,kartais ir dabar pasitaiko nevisiskai pavyksta (nors jau ilgus metus pagal uzsakymus kepu ir atrodytu kad negali buti blogai),bet ne skonyje,o formoje,nes menkiausias krestelejimas ir ziurek vienas krastas sukrito.
Gal kada pabandysiu
as labai noreciau ismokti kept simtalapi, aisku uz pamokas sumokeciau, nu bet labai labai noreciau jei kas galit pagelbet i az
Galiu duot labai neblogą patarimą (man ir pačiai tai praverstu). Yra kelionių agentūrose organizuojamos vienos dienos kelionės į Dzūkiją, kurios pagrindinis tikslas - šimtalapis. Kaip supratau, tai ten ir rodoma kaip jis gaminamas "natūroj" ir duodama paragauti. Šią informaciją radau Google. Pabandyk...O gal kas jau buvo tokioj kelionėj? Pasidalinkit įspūdžiais
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 03 13, 15:49)
Vilniuje IKI parduotuveje pirkau, tai jokio ispudzio nepadare
o man padare
Mano teta neraliu padaro, bet jau darbo su tais simtalapiais, tai .....
Skaitinėjau jūsų temą apie šimtalapį
,sekmadienį Vilniuje nusipirkau puse šimtalapio paragaut
,nu skanus nerealiai pasitaikė toks šviežias,ir aguonų daug
,dabar valgau net pirštus aplaižyti norisi
o as buvau pas Gudyne uzsisakius nu nerealus simtalapis
tirpstantis burnoje.
QUOTE(pelytė @ 2008 04 16, 11:42)
Skaitinėjau jūsų temą apie šimtalapį
,sekmadienį Vilniuje nusipirkau puse šimtalapio paragaut
,nu skanus nerealiai pasitaikė toks šviežias,ir aguonų daug
,dabar valgau net pirštus aplaižyti norisi 
Kur pirkai si skanesta?
QUOTE(kisule @ 2008 05 09, 11:18)
O kaina jo?
QUOTE(ruzilona @ 2008 05 13, 12:50)
25LT uz kg,tikrai normaliai









