QUOTE(Burtininke @ 2008 12 18, 22:07)
Konsultuojuos prieš kepimą
Kodėl būtent 2,5 kiaušinių, o ne 3?

Jei dėsiu cielus 3 ar nuo to kokybė nukentės?
Kočiojant ant stalo ar būtina stalą patept sviestu, ar galima ir aliejumi?
Ar į aguonas nei trupučio neberiate cukraus?
Razinos barstomos ant viršutinio lakšto, ant to pačio kur ir voleliu dedamos aguonos?
Tai tiek klausimėlių, tikiuosi jūsų pagalbos
Atsakymai :
1. 2,5 kiausinio , nes tai is puses normos , is visos
susikakosite , bet nesuvalgysite , koks didelis bus:lotuliukas: ( del kokybes nezinau

)
2. as visada tepu aliejum ( nors esu ne suvalkiete

) bet gero daikto gaila
3. ne nededame jokio cukraus , nes valgant gali israsoti nuo saldumo nosis

( man taip buna , kai per saldu )
4.taip ant virsutinio sluoksnio , nes kitaip suplys pries tai istampyti blynai , o tai jau yra
brokas !!!