Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vaizduote @ 2014 06 30, 16:38)
neperdozavus neuzmus. meslas ir tiek smile.gif gal net pasitres...
kate aisku ne suo, bet... as pastebejau, kad kur mano suo reikalus atlieka tokia vesli zole ima augti... nespejam pjaut. matyt azoto daug smile.gif

matai kaip g.gif biggrin.gif o as pries pora metu taip teti isbariau, kai is sugalvoo a.a. mamytes kaktusiukus kates sh... patresti. Liepiau kuo skubiau nurinkt viska ... paklause aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2014 06 30, 16:38)

Ar kuoktelėjot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaizduote @ 2014 06 30, 15:38)

Kad ir mėšlas, bet šviežias, o juo netręšia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 06 30, 16:41)
matai  kaip  g.gif  biggrin.gif  o as pries pora metu taip teti isbariau, kai is sugalvoo  a.a. mamytes kaktusiukus  kates sh... patresti.  Liepiau kuo skubiau nurinkt viska ... paklause aisku  smile.gif

Aš savanoriškai tikrai netręščiau, man britku, nes jie ne žoliaėdžiai schmoll.gif Man kažkada mama siūlė šuns š į kompostinę mesti, net dabar britku darosi apie tai rašant. doh.gif
Atsakyti
Klausykit, mergos, gal jūs pačios dar atsitūpkit po tuo pomidoru ir pastenėkit, na, kam gerą daiktą kanalizacijon nuleist.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 30 birželio 2014 - 15:54
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 30, 10:55)
O gal kuri norit mano gražuolės škatulkos sėklų? Pažadu panašius vaizdus.  biggrin.gif
Ne, nenorit?  g.gif  lotuliukas.gif  Norėkit  lotuliukas.gif  Specialiai parinkčiau iš to gražiausio ir madingiausio pomidoro  biggrin.gif

O galima man noreti Skatulkos blush2.gif labai labai noriu jos. Galiu i kazka mainytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 30, 17:43)
Ar kuoktelėjot? blink.gif

na nereikia taip jautriai...
aisku as gal ir kuoktelejus, (gal ir gerokai), jei man kompostuojantys tualetai ir panasios idejos atrodo geris... ir manau nieks vezimu neves kaciu meslo - cia gi kate, ne karve - ir norint daug nepririnksi smile.gif
bet jei ramiai pagalvojus: nelabai yra LT darzu, kur pro sali bent retkarciais nepraslinktu koks katinelis. o kai jie eina pro puria minksta zeme, manot jie nesumasto ten "ka nors" pakasti? ir pakasa, ir ne karta. tik dazniausiai mes to nematom ir sirdis neskauda. o darzoves auga kaip auge, jiems toks mazas kiekis ne motais...
nes jei kaciuku kaku poveikis darzams butu toks pavojingas, jau seniai visi darzai butu buve apgrotuoti. zodziu, cia tik psichologija - kaku baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 30, 10:00)

Auge, super vaizdai!

aga wub.gif ale kiba na tik na ar tik ne nagai lakuoti padeda gražiam derliui g.gif nu rupke, teks nustot būt natur produkt ir kokius pasipiešt ir man kada nors cool.gif

tai jau eilutė klapčiukų rikiuojasi, rikiuojasi prie ex pašto dėžutės duriukių...mergai, nepamirškite rankose pasiėmusios kokių įdomybių po kekę laikyt- bus ką aptart, pasimainyt tuo pačiu laukimu ax.gif

apie marui atsparius dar- ačių atsakiusiajai, bent pora tikrai realu gauti, kitas- medžiosim, jauč, nes jau norėt pradedu derliaus, o ne įvairovės- smalsumą patenkint baigiu jau, daugmaž ( aišku, iki rudens norai biski didės, nu bet ale valią gal ugdytis reiktų pradėt jau šiemet g.gif ). Smagu kalbantis su mūsų aūlo ,,asėm" nustemba, kad aš sugebu tiek ir tokių veislių gaut- apie violetinius, pūkuotus ir žalius kažkaip nelabai būna girdėję, o rusiškų aplamai nieks nebandę, tai aš jau kaip ir daug išbandžius jaučiuosi biggrin.gif galiu užriesta nosim vaikščiot savo "kaime".

apie spirukų trąšas- nu nepykit, bet man ranka nekiltų po maistu pakast tą dalyką ax.gif fui, kažkaip, plaukuosena šiltnamyje irgi nepageidaujama man...
Atsakyti
man is vaikystes kazkaip istrige, kai mociute pykdavo, kad po balkonu daugiabutyje kates eidavo i tualeta ir gelytes jai nuvysdavo ... g.gif tai kazkaip ir teti bariau, kad kaktusiukus su tokia "trasa" sunaikins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 06 30, 16:38)
apie marui atsparius dar- ačių atsakiusiajai, bent pora tikrai realu gauti, kitas- medžiosim

Po sezono kreipkitės, tada jau žinosiu, kurių sėklas iš šio sąrašo būsiu surinkusi.
Atsakyti
nu ir temos praisidejo. Kokia dar trasa? kai savo suni kartais prie kuolo pririsu, tai ten kartais koja pakelia, zoles neber, nudziuvo suvisakam, taip kad apie veslia zolyte a net nekalbu. Turiu 2 kates ir 2 sunis, ne i galva neatejo mesti prie darzoviu...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 06 30, 16:26)
Sodinau daigus dar net nezydincius  schmoll.gif  tad pirma versija atmetu, o ir kita, kad maisto pitruko, irgi atmetu, nes nu pirma keke, zeme is rudens praturtinta, o ir sodinant gerio ideta, jei jau truktu medziagu tai lapai rodytu ir aukstesnes kekes juo labiau nemegztu tada  g.gif
Na, nebent tnka varijantas kad saknis  auginosi, na bet gi kiekvienais metais daigai tas saknis auginasi, o tokios kekes tik siemet man akis bado
Ai nu dzin,  laukiu toliau, sulauksiu  ir as  sezono  irnesakyk.gif

tai vnz sitas kekes islauzyt?nes maniskiu daugiau nei puse tokiu turi unsure.gif
Atsakyti