Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(parteno @ 2014 07 30, 11:23)
Laba diena.Prašyčiau priimti mane į jūsų forumą. Būsiu ''antrokė". Esu nusiteikusi pasidalinti savo turima medžiaga.Dėkui .Lauksiu visos eigos,kaip patekti į jūsų namučius ir užsitarnauti priėjimą  prie jūsų  rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 07 30, 21:04)

Sveikute 4u.gif
Papildyta:
Sveikos, pas mus mokykloje rudenį bus auditas. Aš dirbsiu su pirmokais. Gal galite pasakyti, jei dirbti reikia 35 minutes, ką turi veikti vaikai per likusias 10 minučių? Ar audito metu tai yra svarbu?
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 07 28, 23:00)
prabalasuota uz puiku projekta thumbup.gif

O kaip darot tuos kampelius?

Pvz: Matematikų kampelis( kuriame yra loginiai žaidimai su skaičiais ( atspėk skaičių), ratas su veiksmais, kaip pica padalinta, prie kurio reikia vaikams prisegti segtukus su atsakymais, skaičių domino ir kt) viskas turi būti vienoje lentynoje,prie kurios užklijuotas pavadinimas "Matematikų kampelis".
Pasaulio paž kampelyje: gaublys, kurį vaikai gali tyrinėti, enciklopedijos, mikroskopas, žmogaus kūno muliažas, žaidimas apie Lietuvą ir kt.
Spaudos kampelis : ten sudėti žurnalai, kuriuos vaikai gali vartyti, spręsti užduotis.
Likus laiko pamokoje galima sakyti vaikams, kad rinktųsi veiklą kampeliuose, tada jie pasiskirsto ir grupėmis renkasi, ką veikti.
Tai galima įgyvendinti tik didelėje klasėje. vaikams labai smagu, ir pertraukų metu jie renkasi kampelius.
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2014 07 30, 20:49)
Sveikute 4u.gif
Papildyta:
Sveikos, pas mus mokykloje rudenį bus auditas. Aš dirbsiu su pirmokais. Gal galite pasakyti, jei dirbti reikia 35 minutes, ką turi veikti vaikai per likusias 10 minučių? Ar audito metu tai yra svarbu?

Taip, audito metu ,,laiko vadyba" labai svarbi. Mūsų mokyklos susitarimu, praėjus 35 min pirmokams pamoka baigiasi, tačiau jie negali išeiti iš savo klasės. Mokytoja turi pasiūlyti vaikams užsiėmimą nesusijusį su ką tik vykusiu ugdymo procesu, pvz.: padėlioti dėlionę, pasiruošti kitai pamokai reikalingas priemones, pažaisti kartu kažkokį žaidimą.... Į tai auditorės atkreipė dėmesį ir mokytojos gavo +
Papildyta:

O tai, ką siūlai veikti kampeliuose, puikiai tinka toms 10 min pamokos gale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja: 30 liepos 2014 - 20:12
Pas mus auditas taip pat rudenį, gavome laišką,kad jis bus lapkričio antrą savaitę. Kaip ir visai nebijau, pasitikiu savimi, bet tas uždavinio sudarymas mane varo iš proto... kaip naujokė, prašiau senų kolegių pagalbos, bet deja, kažką sumekeno, papasakojo ir vis tiek nieko nesupratau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja @ 2014 07 30, 17:14)
Labukas,
bandau atgaminti kiek privalomų integruojamųjų programų yra pradinėse klasėse: žmogaus sauga, sveikatos ugdymo programa, rengimo šeimai ir lytiškumo ugdymo programa, alkoholio, tabako ir kt.... prevencinė programa, etninės kultūros programa, ugdymo karjerai programa, IKT integravimo programa... Ar čia jau visos? Man nuo tų programų jau galva apsisuko  doh.gif

hmmm... tų programų tikrai daugoka bigsmile.gif
O kaip ir kur jūs fiksuojat, kad tos programos buvo integruotos? Planuose, popieriniam žurnale ar el.dienyne?

Gal kas norėtų pasitobulint:
http://www.upc.smm.l...014/kviecia.php
Atsakyti
QUOTE(Deja @ 2014 07 30, 17:14)
Labukas,
bandau atgaminti kiek privalomų integruojamųjų programų yra pradinėse klasėse: žmogaus sauga, sveikatos ugdymo programa, rengimo šeimai ir lytiškumo ugdymo programa, alkoholio, tabako ir kt.... prevencinė programa, etninės kultūros programa, ugdymo karjerai programa, IKT integravimo programa... Ar čia jau visos? Man nuo tų programų jau galva apsisuko  doh.gif

privALOMOS TIK KELIOS, kitas jei nori renkasi pati mokykla.
Atsakyti
Mielos kolegės, gal galite pasidalinti medžiaga ar turite kokių nuorodų, kuriose būtų galima lavinti pirmokų skaitymą? 4u.gif
Atsakyti
Aš galiu įkelti pranešimą,ruošiantis auditui jis man labai pravertė uždavinių formuluotėm.Tik į kokį adresą įkelti,kuris pirmame puslapyje paskelbtas?
Atsakyti
QUOTE(Deja @ 2014 07 30, 22:10)
Taip, audito metu ,,laiko vadyba" labai svarbi. Mūsų mokyklos susitarimu, praėjus 35 min pirmokams pamoka baigiasi, tačiau  jie negali išeiti iš savo klasės. Mokytoja turi pasiūlyti vaikams užsiėmimą nesusijusį su ką tik vykusiu ugdymo procesu, pvz.: padėlioti dėlionę, pasiruošti kitai pamokai reikalingas priemones, pažaisti kartu  kažkokį žaidimą.... Į tai auditorės atkreipė dėmesį ir mokytojos gavo +
Papildyta:
O tai, ką siūlai veikti kampeliuose, puikiai tinka toms 10 min pamokos gale smile.gif

Ačiū, turbūt taip ir darysiu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra kur pašte Riešutas mokytojo knyga 1 klasei. Niekur nerandu ????
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 07 31, 20:25)
Aš galiu įkelti pranešimą,ruošiantis auditui jis man labai pravertė uždavinių formuluotėm.Tik į kokį adresą įkelti,kuris pirmame puslapyje paskelbtas?

Taip. Ačiū.
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Deja @ 2014 07 30, 16:14)
Labukas,

pas mus mokykloj posėdžio metu nusprendėm, ką šiemet integruosim, pasilikom tik sveikatos ugdymo, alkoholio ir tabako..., ugdymo karjerai. paskutinį trimestrą pildėm ir popieriniame, ir el. dienyne.
Linkiu visoms sėkmės ruošiantis išorės auditui.
Aš taip pat "antrokė", planais galėsiu pasidalint smile.gif
Atsakyti