Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(barboraite @ 2014 08 11, 21:01)
O as maciau FB foto biggrin.gif ,tai jau labai grazuuu... thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aciu! 4u.gif

QUOTE(enura @ 2014 08 11, 21:02)
kad nepatinka, man FB, praktiskai nesinaudoju juo, kazkaip nezavi manes viesas gyvenimas nei savo nei kitu  biggrin.gif kiek kas kartu pavalge ir kiek pakakojo  blush2.gif    doh.gif Nesakau, kad visi, bet yra ir tokiu  biggrin.gif Nors gal reiks prasytis i drauges vien del to, kad FP pamatyt  biggrin.gif Bet gal geriau cia imesk pora kokiu  mirksiukas.gif isivaizduoju kad gerai turetu atrodyti Sicilijos peizaze  wub.gif

na reiks tada dar pagalvot del sukneliu  ax.gif isimesiu ir megztuka ir kimono, kad susisupti butinai  drinks_cheers.gif

Tai manes irgi nezavi drinks_cheers.gif biggrin.gif Tik fotkes paziuriu draugu, pardziu reklamas dar, daugiau niekas man ten neidomu, nesigilinu biggrin.gif
O.k., paziuresiu truputi veliau fotkes, kazka imesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
VVaiva wub.gif Bet tikrai kaip Tau tinka FP rubai thumbup.gif , jauciasi, kad Tavo stilius drinks_cheers.gif
Trecioj nuorodoj fainai atrodai drinks_cheers.gif ir kur prie juros su skara drinks_cheers.gif ir matau ta "kur tik i miegamaji" biggrin.gif irgi pranesiojai (cia su ja kur ant laiptu? g.gif ). Gaila tik kad labai is tolo, fonas grazus, bet kito grozio - suknios nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 11, 22:46)
VVaiva  wub.gif  Bet tikrai kaip Tau tinka FP rubai  thumbup.gif , jauciasi, kad Tavo stilius  drinks_cheers.gif
Trecioj nuorodoj fainai atrodai  drinks_cheers.gif ir kur prie juros su skara  drinks_cheers.gif ir matau ta "kur tik i miegamaji"  biggrin.gif irgi pranesiojai (cia su ja kur ant laiptu?  g.gif ). Gaila tik kad labai is tolo, fonas grazus, bet kito grozio - suknios nesimato  biggrin.gif

Aciu! 4u.gif
Aha, ten ant laiptu ta pati sukne biggrin.gif Kazkaip is to vakaro visos nuotraukos tokios, nes tamsoj daug susiliejo, kitos is toli. Man irgi gaila. Sakiau vyrui, kad fotkint nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
Vvaiva puikiai atrodai! thumbup.gif Man labai graziai rausva ta ilga suknute atrodo ir trecioj nuo galo foto,tokia sviesi suknele,kokia ten ji? g.gif Pasaka wub.gif Batai,apyrankes,salikas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 11 rugpjūčio 2014 - 23:42
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 11, 21:03)
Imetu kelias foto, su FP, be abejo  biggrin.gif Istrinsiu turbut ryt  4u.gif Nuorodas dedu, turetu atidaryti

viskas grazu, bet priespaskutineje foto sviesi suknele su spalvota apacia graziausia, kokia cia? biggrin.gif

p.s. uzsake man siuos batus is yoox, tikiuosi tiks smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 12 rugpjūčio 2014 - 08:14
QUOTE(zaliass @ 2014 08 12, 00:37)
Vvaiva puikiai atrodai!  thumbup.gif  Man labai graziai rausva ta ilga suknute atrodo ir trecioj nuo galo foto,tokia sviesi suknele,kokia ten ji?  g.gif  Pasaka  wub.gif Batai,apyrankes,salikas  good.gif

Aciu! 4u.gif 3 nuo galo foto ta pati suknele, kaip ir 2 nuo galo. Cia si
http://www.freepeopl...sta-fleur-slip/

QUOTE(driu @ 2014 08 12, 09:09)
p.s. uzsake man tuos batus is yoox, tikiuosi tiks smile.gif

Pakomentuok gavus mirksiukas.gif
As tai dar vienus labai ilgais aulais uzsisakiau. Na, bent jau tikiuosi, kad bus ilgi, virs keliu, nes pagal foto ne visai aisku, ismatavimu ner.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 rugpjūčio 2014 - 08:18
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 12, 08:17)
As tai dar vienus labai ilgais aulais uzsisakiau. Na, bent jau tikiuosi, kad bus ilgi, virs keliu, nes pagal foto ne visai aisku, ismatavimu ner..  rolleyes.gif

pasirodyk kokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 12, 09:27)
pasirodyk kokie  4u.gif

Sie 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 12, 08:32)
Sie  4u.gif

labai modelis fainas, ilgis tai jau tikrai bus geras 4u.gif irgi vieni tebuvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 12, 09:56)
labai modelis fainas, ilgis tai jau tikrai bus geras  4u.gif irgi vieni tebuvo?  ax.gif

Taip, turetu but geras ilgis, tik dar kaip su plociu bus, neaisku doh.gif Bijau, kad tik platus nebutu... Na, ziuresiu... italiski retai buna platus..
Yra ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 rugpjūčio 2014 - 09:35
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 12, 08:32)
Sie  4u.gif

faini wub.gif pagal vaizda tikrai virs keliu turi buti drinks_cheers.gif brangus jauciu g.gif

o as siandien uzsidejau tuos kur Girl rodesi (talisman-peep-toe-wedge)

tai faini, patogus thumbup.gif tik tie raisteliai tokie ilgi, svytuoja einant, tai man vis atrodo kad atsiriso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 12, 10:11)
o as siandien uzsidejau tuos kur Girl rodesi (talisman-peep-toe-wedge)

pasirodyk 4u.gif
Atsakyti