Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(zaliass @ 2014 08 18, 21:43)
Rodausi ir as su savo basutem  mirksiukas.gif ,dydis idealiai,spalva liux  thumbup.gif ,jau pranesiojau,tik viena bedele galetu netrint  doh.gif

spalva kokia gera bigsmile.gif ir pedikiuras thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 19, 03:04)
Na va, ikeliu tigress kaftan foto

QUOTE(mimsy @ 2014 08 19, 08:05)
O ant saves nepasirodysit? Idomiausia ir butu ji ant zmogaus pamatyti, kaip krenta smile.gif

visai mielas toks atrodo wub.gif pritariu Mimsy butu idomu pamatyt apsirengus drinks_cheers.gif
tik kur su juo eit galvoju? g.gif

QUOTE(Carlin @ 2014 08 19, 09:07)
nemoku batų fotkinti, tai kažkokią kreivą foto padariau susilenkus  biggrin.gif  matysis plotis ir ilgis smile.gif

grazus batai wub.gif spalva sita man patinka
as irgi vakar pasiemiau sau, bet tik trumpus. Kadangi tik tokia sviesi spalva tai pagalvojau, kad trumpesni bus labiau nesiojami nei ilgi ax.gif Su 25.5cm peda emiau 8 dydi. Tai tikiuosi kad tiks, nes anksciau man rodos Zakiene komentavo, kad tikrai i didesne puse
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 19, 09:42)
Tu Frye lygiapadziu aulas siauresnis , nei su kulniuku  4u.gif Turiu abieju modeliu, tai galiu lyginti (tik manuju lygiapadziu pynimas smulkesnis, bet modelis tas pats )  mirksiukas.gif
Su kulniuku batu aulas yra truputi padribes, man tai ziauriai platus. Bet jis taip padarytas, kad nebutu aptemptas, toks modelis. Be kulno batu kitokia konstrukcija, del to aulas siauresnis ( nors man tai vis tiek laisvesnis, nei Carlin  ax.gif )

Vaviva buk gerute idek foto su kulniuku kelias rakursais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 19, 10:42)
del to aulas siauresnis ( nors man tai vis tiek laisvesnis, nei Carlin  ax.gif )

tai kur ten tavo kojytės wub.gif prie mano hihihi.gif net nebandau lygiuotis lotuliukas.gif

QUOTE(enura @ 2014 08 19, 10:44)
as irgi vakar pasiemiau sau, bet tik trumpus. Kadangi tik tokia sviesi spalva tai pagalvojau, kad trumpesni bus labiau nesiojami nei ilgi  ax.gif Su 25.5cm peda emiau 8 dydi. Tai tikiuosi kad tiks, nes anksciau man rodos Zakiene komentavo, kad tikrai i didesne puse

tiks, aš su 23,5 turiu 6 dydį smile.gif
Atsakyti
Imetu kelias nuotraukas. Siaip nervina truputi, kad kairys batais daugmaz tiesiai laikosi, o desinys drimba ir kazkaip negraziai issideformuoja doh.gif Prikimsus vidu laikiau, bet tas pats... Pati oda desinio bato minkstesne arba supinta laisviau g.gif Antroje foto matosi, bet einant dar labiau sukrenta..
user posted imageuser posted imageuser posted image

Ir be kulniuku palyginimui. Jie tokie tvirti, aulas pradzioj siek tiek pasmuko ir viskas. Jau ir nemazai nesiojus juos, pries pora metu pirkti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 19, 09:44)
as irgi vakar pasiemiau sau, bet tik trumpus. Kadangi tik tokia sviesi spalva tai pagalvojau, kad trumpesni bus labiau nesiojami nei ilgi  ax.gif Su 25.5cm peda emiau 8 dydi. Tai tikiuosi kad tiks, nes anksciau man rodos Zakiene komentavo, kad tikrai i didesne puse

irgi is yoox? 4u.gif
Atsakyti
Vvaiva wow wow wow wub.gif

super graziai abeji atrodo!

Tu gal ne suglamzyta tiesink, o tiesu biski paglamzyk? Man graziai pasmuke atrodo.

o tu lygiapadzius spalva tokia pat kaip cia http://www.yoox.com/...p...7HM&sizeId=
? ar cia kitokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 19 rugpjūčio 2014 - 10:11
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 19, 10:04)
Imetu kelias nuotraukas. S

man grazu kai aulas platus, jei ne paslaptis kiek cm tavo blauzda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2014 08 19, 11:07)
Vvaiva wow wow wow  wub.gif

super graziai abeji atrodo!

Tu gal ne suglamzyta tiesink, o tiesu biski paglamzyk? Man graziai pasmuke atrodo.

o tu lygiapadzius spalva tokia pat kaip cia http://www.yoox.com/...p...7HM&sizeId=
? ar cia kitokia?

Aha, spalva ta pati, camel 4u.gif Tik mano sakau, jau gyvenimo mate biggrin.gif Ir per liuti bridau su jais Romoj, tai pasiraukslejo truputi ir gal kiek patamsejo, bet taip naturaliai thumbup.gif
Tai va, kad tas kairys batas toks standus, nedrimba, nors tu ka doh.gif O desinys kai padrimba ir einu, tai atrodo, net sukasi aplink blauzda doh.gif biggrin.gif

QUOTE(driu @ 2014 08 19, 11:17)
man grazu kai aulas platus, jei ne paslaptis kiek cm tavo blauzda?  4u.gif

Storiausioj vietoj 32-32.5
Bet as dar manau, kad batas kuo didesnio dydzio, tuo ir aulas platesnis g.gif Ar ne? Na, logiska butu, jei skirtusi plotis 36 ir 41 dydzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 19, 10:04)
irgi is yoox?  4u.gif

taip 4u.gif griebk paskutini 8 mirksiukas.gif

http://www.yoox.com/...p...BN&sizeId=9
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 19, 11:23)

Bet as dar manau, kad batas kuo didesnio dydzio, tuo ir aulas platesnis  g.gif Ar ne? Na, logiska butu, jei skirtusi plotis 36 ir 41 dydzio  g.gif

nu aš irgi taip manau ax.gif pamatuok plotį savo lygiapadžių... nes maniškiu 35 cm pačiam viršuje aulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 19, 10:23)
Storiausioj vietoj 32-32.5

ojei kiek mazai, mano 36 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 19, 11:32)
nu aš irgi  taip manau  ax.gif  pamatuok plotį savo lygiapadžių... nes maniškiu 35 cm pačiam viršuje aulas  smile.gif

Oba blink.gif Maniskiu 40.5 blink.gif
Standartiskai gamintojai masto - didele peda, stambi koja... O ka daryt nestandartinems rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 08 19, 11:32)
ojei kiek mazai, mano 36 biggrin.gif

Ne, nu 32.5 vistik, ne 32 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 19 rugpjūčio 2014 - 10:35