Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

Enura man graziausiai basutes atrodo kai peda uzpildo pada nelieka laisvos vietos,svarbiausiai lauk nelenda! Tai jei tik del dydzio abejojat tai tikrai neparduokit ,nes graziai ziurisi wub.gif
O del apatines sukneles,jei taip atrodo kaip foto tai viskas ciki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 20, 12:33)
Kaip jums si?

Balta fainesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 08 20, 10:03)
Mano peda 25 cm, Frye turiu 8 - didoki, pintu turiu 7,5, tai irgi kazkaip vietos yra rolleyes.gif

nu va dabar dar labiau tikiu kad man tiks 8 dydis bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zaliass @ 2014 08 20, 13:57)
Enura man graziausiai basutes atrodo kai peda uzpildo pada nelieka laisvos vietos,svarbiausiai lauk nelenda! Tai jei tik del dydzio abejojat tai tikrai neparduokit ,nes graziai ziurisi  wub.gif
O del apatines sukneles,jei taip atrodo kaip foto tai viskas ciki  thumbup.gif

pirmiausia, prasom man TU mirksiukas.gif 4u.gif
aciu dar karta uz nuomone. Kazkaip kiek ziurejau kai matavausi tai man nepatiko ta sviesi apatine, dar ir nebuvau isejus i zmones su ja del to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2014 08 19, 22:42)
Mano peda 25cm,nu gal be keliu mm,pirkau 7,5 dydi  thumbup.gif ,batus visad perku,jei atitinka dydi 8,nes megstu kad pirstai nesiremtu i gala,o basutes turi man buti tik tik,nes jai prieki lieka vietos nesmagiai jauciuosi kaip su lastais  mirksiukas.gif

doh.gif tai žinok dabar, mano lygiai lygiai 25 cm, ir aš nešioju 38 arba 8, tik jcrew 8,5 turiu.
enura,gal ten ir yra tos vietos, bet kaip Natalija sako, man 7,5 būtų jau nepatogūs, čia gal dar nuo kojos pločio, kauliuko priklauso, gausi ir sužinosi 4u.gif

VVaiva, o man bordo gražesnė bigsmile.gif
Atsakyti
enura, man labai graziai ir suknutes visos, ir batukai neatrodo per mazi thumbup.gif Siaip tik tik, bet pas mane kai taip buna, nesioju. Svarbu, pirstai ant saligatvio nepasideda biggrin.gif biggrin.gif
Del apatines, tai foto nieko visai atrodo, bet kadangi ta suknele turiu ir pati badziau su sviesia, tai man ji graziau su tamsia vistik. Kaip tik gavau pilka apatine suknute - labai universali ji man atrodo. Ir po sviesiom gipiurinem graziai ziurisi, ir po juodom, nes isryskina sukneles rasta, bet ''nesipjauna'' nei su juoda, nei su sviesia spalvom
Papildyta:
QUOTE(zaliass @ 2014 08 20, 15:00)
Balta fainesne  mirksiukas.gif

QUOTE(zakiene @ 2014 08 20, 15:15)

VVaiva, o man bordo gražesnė bigsmile.gif

Aciu uz nuomones aciuks.gif
Bordo nusiunciau vistik nail.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 08 20, 14:15)
enura,gal ten ir yra tos vietos, bet kaip Natalija sako, man 7,5 būtų jau nepatogūs, čia gal dar nuo kojos pločio, kauliuko priklauso, gausi ir sužinosi 4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip, cm dar ne viskas 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 08 20, 14:21)
enura, man labai graziai ir suknutes visos, ir batukai neatrodo per mazi thumbup.gif Siaip tik tik, bet pas mane kai taip buna, nesioju. Svarbu, pirstai ant saligatvio nepasideda  biggrin.gif  biggrin.gif
Del apatines, tai foto nieko visai atrodo, bet kadangi ta suknele turiu ir pati badziau su sviesia, tai man ji graziau su tamsia vistik. Kaip tik gavau pilka apatine suknute - labai universali ji man atrodo. Ir po sviesiom gipiurinem graziai ziurisi, ir po juodom, nes isryskina sukneles rasta, bet ''nesipjauna'' nei su juoda, nei su sviesia spalvom
Papildyta:
Aciu uz nuomones  aciuks.gif
Bordo nusiunciau vistik  nail.gif

lotuliukas.gif prajuokinai del saligatvio
gal gali nuoroda kokia pilka gavai 4u.gif o ji irgi is tu aptemptu?
man irgi bordo grazesne wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 08 20, 15:26)

gal gali nuoroda kokia pilka gavai  4u.gif o ji irgi is tu aptemptu?
man irgi bordo grazesne  wub.gif  drinks_cheers.gif

Taip, is aptemptu, bet m/l emiau, patogiau man, nei xs/s. Sita steel spalvos
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
Enura tik dabar kai parasei pamaciau,kad ten su balta apatine. As nesivilkciau jos schmoll.gif Juoda butu idealu.
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 20, 14:40)
Taip, is aptemptu, bet m/l emiau, patogiau man, nei xs/s. Sita steel spalvos
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

o tokio ilgio uztenka kaip nuorodoj? nebelips i virsu daugiau g.gif prie tos Lucy button tai pilka manau labai tiktu, nes ten gelytes kaip tik tokios pilksvos drinks_cheers.gif

QUOTE(pupen @ 2014 08 20, 14:42)
Enura tik dabar kai parasei pamaciau,kad ten su balta apatine. As nesivilkciau jos  schmoll.gif Juoda butu idealu.

aha bet kur gaut ta juoda g.gif noreciau medvilnines ax.gif gal kas kartais turit atliekama tamsia nuo kokios kitos sukneles ir norit atsikratyt ? biggrin.gif 4u.gif

ir ten ne balta, kuno spalvos. Bet vis tiek sviesi labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 20 rugpjūčio 2014 - 15:11
QUOTE(zakiene @ 2014 08 20, 16:15)
doh.gif tai žinok dabar, mano lygiai lygiai 25 cm, ir aš nešioju 38 arba 8, tik jcrew 8,5 turiu.

Tai 7,5 butu mazokas,reiketu 8,nes ismatavau padas irgi nesiekia 25cm,idedu foto su centimetru mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 20 rugpjūčio 2014 - 15:50
QUOTE(zaliass @ 2014 08 20, 15:49)
Tai 7,5 butu mazokas,reiketu 8,nes ismatavau padas irgi nesiekia 25cm,idedu foto su centimetru  mirksiukas.gif
user posted image

Originaliai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 08 20, 11:33)

Esu matavusis ja - realiai iskart patrauke demesi, bet apsivilkus nepatiko ir ilgis toks ant ribos labai (ir net neauksta as). Nepamenu jau koki tiksliau dydi matavausi, bet visos jos tokios poplates, tai del to problemu nera, bet ilgio man zymiai truko.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 20, 17:51)
Esu matavusis ja - realiai iskart patrauke demesi, bet apsivilkus nepatiko ir ilgis toks ant ribos labai (ir net neauksta as). Nepamenu jau koki tiksliau dydi matavausi, bet visos jos tokios poplates, tai del to problemu nera, bet ilgio man zymiai truko.

Taip, modelis jos man kliuna, nors siuvinejimas labai grazus... Nusiuntus, jei pavyks uzsakyt...

Kaip jums si? Nepirkot niekas?
http://www.freepeopl...da-nights-maxi/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 20 rugpjūčio 2014 - 17:39