Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 07 04, 12:35)
Taip, kasdienai nelabai jos, pakankamai puosnios... As ir vis pasimatuoju ir pakabinu atgal i spinta. Na, iki balines ji man nenesa, bet vis tiek puosni  drinks_cheers.gif Reiketu gal jau pranesiot prie tu suvarstomu ilgaauliu  rolleyes.gif

Gavau ir as ja,puosni labai grazi suknele,nelabai turesiu kur ja pranesiot,bet kaip nors istaikysiu kur proga uzsidet thumbup.gif
Pupen eisim ant supyniu suptis abi baltom suknelem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2014 07 04, 13:43)

Pupen eisim ant supyniu suptis abi baltom suknelem  lotuliukas.gif

thumbup.gif galesim! Busim graziausos kiemo mamos wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir aš Prairie Ruffle dress, man tai ji tikrai nėra puošni, šiaip graži suknytė, bet trumpoka, tai kol kas dar nebus nešiojama, o pamušaliuko trumpumas doh.gif
Už tai ši labai labai graži wub.gif
user posted image
Atsakyti
zakiene, as irgi ta tunikute jau gavau, labai faina wub.gif
Atsakyti
Dar gavau sia grazuole wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Tobula viskuo wub.gif Gera kokybe, siuvinejimas dailus ir modelis labai fainas. Bijojau, kad S bus labai laisva, kaip si
http://www.freepeopl...sta-fleur-slip/
Bet ta Fiesta Fleur XS dydzio didesne uz Queen of Flowers S dydzio g.gif
Zodziu, superinis modelis, siaura ir spalva ne tradicine FP gelsva, o baltesne.

Toliau si
user posted image
Tobula balta suknele wub.gif Labai grazi, is foto nesimato visu detaliu, petneseles, dirzas rusvos spalvos ir t.t.. Tik reikes siuvejai nesti, petnesos stipriai per ilgos, nesireguliuoja ir nesuprantu vaizdo apsirengus. S dydis, siaip gal didinta, net nezinau. Kai petnesas patrumpins, ziuresiu, gal ir siaurint po pazastim reikes g.gif
Beje, eilini karta man su Ebay preke nepasiseke rolleyes.gif Sukneles apacia suterliota kazkuo juodu, daug mazu demeliu doh.gif Uzpyliau Vanish, ziuresiu.... Bet siaip Ebay pardaveju kultura, tai patyliu blink.gif Buvo parasyta tik New without tags.... O cia.... unsure.gif unsure.gif

Toliau si
user posted image
Ne tokia ryski ir spalvinga gal, kaip foto. Bet siaip aisku, liuks thumbup.gif Tik man vis tiek sviesi grazesne biggrin.gif

Dar bliuskyte
user posted image
Labai patiko thumbup.gif Kaip kasdienine ilgarankove, tai tikrai liuks, rekomenduoju, kas kazko tokio iesko. Dydi S pirkau, nenorejau aptemptos, tai ir pats tas man. Rankoves man pakankamai ilgos, kas irgi man tik pliusas thumbup.gif Grazus siuvinejimas, nugaryte ir priekis toks iskarpytas labai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kur perkate FP suknutems apatines sukneles? Kaip vadinasi jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 07 04, 18:29)
Už tai ši labai labai graži wub.gif

tunika laaaabai grazi wub.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 07 04, 19:22)

Faina ta balta nuogais peciais labai wub.gif Bet kaip gaila jeigu neissiplaus tos demeles. Ale tikrai visokiu pardaveju tam ebay buna, ir nebijo blogu atsiliepimu g.gif
Man tfu tfu tfu kol kas pasiseke. Kaip tik gavau is ebay pirkta Lucy Button ... dress, is primo zvilgsnio viskas ok, atidziai dar neistyrinejau biggrin.gif Man laaaabai patiko ir si tamsi bigsmile.gif jeigu sakai kad sviesi dar fainesne, tai turbut neapsiraminsiu kol negausiu ir jos lotuliukas.gif Man ir tamsi labai faina pasirode ir pusiau uzsegta, ir prasegta, ir kaip suknele ir kaip nezinau kas prie sortu kokiu prasegta thumbup.gif zodziu dar eksperimentuosiu thumbup.gif
Bet va apatines sukneles reik tamsios. Kuno spalvos irgi nieko is bedos gali buti, bet reik tamsios, faktas cool.gif
Vaiva kokia Tu turi juoda apatine? ax.gif Bijau, kad ta tampri kur buna xs/s ir m/l man bus mazoka ir lips i virsu unsure.gif kokie dar variantai yra g.gif 4u.gif

QUOTE(veiva @ 2014 07 04, 20:28)
Sveikos, kur perkate FP suknutems apatines sukneles? Kaip vadinasi jos? 4u.gif

apatiniu suknuciu atskirai oficialiam puslapy yra. Man rodos is ten merginos ir perka. Jeigu kur uzmatytumet man irgi reiktu S/M dydzio juodos arba navy 4u.gif
Atsakyti
enura, as juodas apatines kelias turiu nuo kitu FP suknuciu. Netamprios jos, tinka po ta Lucy Button ir patogu thumbup.gif Dar turiu romperiuka juoda FP, jis tokios pat medzigos, kaip tie slipai.
Jei ruosiesi pirkti slipa, tai tik M/L patarciau. Pati sau M/L pirkau kuno spalvos, tai pats tas, ir tai truputi lipa i virsu. Bet jau XS/S kaip lipa doh.gif Man siaip patogesnes tos ne spec. apatines, bet po labai permatomom suknelem jos negraziai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 07 04, 21:20)
enura, as juodas apatines kelias turiu nuo kitu FP suknuciu. Netamprios jos, tinka po ta Lucy Button ir patogu  thumbup.gif Dar turiu romperiuka juoda FP, jis tokios pat medzigos, kaip tie slipai.
Jei ruosiesi pirkti slipa, tai tik M/L patarciau. Pati sau M/L pirkau kuno spalvos, tai pats tas, ir tai truputi lipa i virsu. Bet jau XS/S kaip lipa  doh.gif Man siaip patogesnes tos ne spec. apatines, bet po labai permatomom suknelem jos negraziai atrodo...

Vat as bijau kad tas spec.slipas man ir M/L gali buti mazokas unsure.gif Jeigu Tau pats tas tai man tikrai lips doh.gif
Romperis visai faina, o ir patogu turbut, bet man gal jau per daug sexy mano amziuj blush2.gif
Pasimatavau su apatinem nuo kitu suknuciu bet turiu tik visai sviesia ivory ir kuno spalvos. Tai ivory pati persimato, o dar suknute persimato, tai is vis be rysio doh.gif i kuno visai nieko, is bedos galima panaudoti ax.gif
Jauciu reikia isigyti dar kokia tamsia suknele su tamsia apatine suknele ir issispres beda biggrin.gif
Atsakyti
Dar pamirsau parasyt kad gavau siuos

http://www.freepeopl...e-f654fa59f743/

jau bijojau, kad gali buti mazi, bet tiko thumbup.gif nors labai labai ant ribos unsure.gif Nesioju 38-38,5, peda 25,5cm ir emiau 39 dydi. Mano peda neplati. Tik sie batukai sakyciau labiau siaurai ir laibai per ciurna bei nedidele keltim kojytei. Nes pvz man knopke uzsisega bet jau taip labai ant ribos, zinau kad yra kam ir neuzsisega netgi ax.gif Odyte batuku laaaabai plonyte, netgi pirstai jeigu daugiau iskile matyti unsure.gif Bet vasarai tai visai faini, tik labiau prie kelniu, sortu gal dar, prie sukneliu tai man kazkaip nesiziuri rolleyes.gif g.gif 4u.gif
Papildyta:
Ir dar si esu anksciau gavus

user posted image

Mano XS/S dydzio. Tai reliai galetu buti one size, nezinau kam dar M/L yra, nes sis tiktu ir M ir netgi L sakyciau rolleyes.gif
Jis toks minkstas, trikotazinis, kaip megztukas. Tai visai faina vesu vasaros vakara bus uzsimesti prie kokiu sortuku ar dzinsiuku thumbup.gif o ir i kelione gerai, ir vietos neuzima ir nesilamdo visiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 07 04, 21:22)

Dar bliuskyte

Bliuskyte nereali ir spalva labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2014 07 04, 23:46)
Bliuskyte nereali ir spalva labai grazi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Koks man sitas grazus wub.gif wub.gif
http://www.freepeopl...hills-jumpsuit/
Truputi nukainavo, galetu dar kazkiek numesti rolleyes.gif
Atsakyti