Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 14

QUOTE(Smilgera @ 2014 09 05, 12:12)
Taip turėjom. Naudojau tikrai tik kelias programas. Eco ir ta trumpaja. Bet manau  nemokejau isnaudoti galimybiu. Ir nesigilinau, net instrukcijos lt neturejau. Si indaplove sugedo nepraejus po imontavimo net trims menesiams. Pardavejas sutinka daryti keitima su priemoka (bus brangesne). Tai norisi optimaliausio varianto.

Tai savęs paklauskite ar norėsite išmokti naudotis visomis galimybėmis....jai sakysite taip tada modeliukas BOSCH SMV68M90EU bet jai tik sakysite pakaks man esamu 4 programų tik dvi tada aišku BOSCH SMV48M10EU
O tai kad turėjote reikalauti instrukcijos nuo pirkimo dienos o jai pardavėjas jos nedavė tai rodo tai kad pardavė brokuotą daiktą žinodamas apie tai....
Atsakyti
Sveiki,
kreipiuosi patarimo, sugedo Siemens SF64M331EU
į jos vietą reiktų įstatyti indaplovę - siaurą, pilnai įmontuojamą

Nusižiūrėjau
Whirlpool ADGI 941 FD
Bosch SPV53M10EU

gal ką galit patarti, iki 1300 perkant

šiaip indaplovės pagrindinis naudojimas yra sutrumpinta plovimo programa 4u.gif tai gerai būtų, kad toje programoje gerai plautų (nes turėtoji - nelabai gerai sutrumpintai plovė, teko eco naudoti 4u.gif prieš ją buvo boschiukas mažiukas, va jis plaudavo ir džiovindavo nerealiai 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2014 09 06, 07:41)
Sveiki,
kreipiuosi patarimo, sugedo Siemens SF64M331EU
į jos vietą reiktų įstatyti indaplovę - siaurą, pilnai įmontuojamą

Nusižiūrėjau
Whirlpool ADGI 941 FD
Bosch SPV53M10EU

gal ką galit patarti, iki 1300  perkant

šiaip indaplovės pagrindinis naudojimas yra sutrumpinta plovimo programa 4u.gif  tai gerai būtų, kad toje programoje gerai plautų (nes turėtoji - nelabai gerai sutrumpintai plovė, teko eco naudoti  4u.gif prieš ją buvo boschiukas mažiukas, va jis plaudavo ir džiovindavo nerealiai 4u.gif  )

Šiai dienai Siemens ir Bosch turi labai šaunią programa kuri vadinasi "Vario Speed''
https://www.youtube....h?v=VcQ80wu9R3M
Jei jūs skubate, su VarioSpeed programa jūs galite sutrumpinti indaplovės veikimo laiką perpus, tačiau visvien džiaugtis puikiais plovimo rezultatais
Todėl šaunus modeliukas BOSCH SPV53M10EU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 06, 14:59)
Šiai dienai Siemens ir Bosch turi labai šaunią programa kuri vadinasi "Vario Speed''
https://www.youtube....h?v=VcQ80wu9R3M
Jei jūs skubate, su VarioSpeed programa jūs galite sutrumpinti indaplovės veikimo laiką perpus, tačiau visvien džiaugtis puikiais plovimo rezultatais
Todėl šaunus modeliukas BOSCH SPV53M10EU  thumbup.gif

Ir dar šaunesnis (bet ne brangesnis) modeliukas Siemens SR65M030EU.
Atsakyti
Sveiki. Ketiname isigyti kita indaplove. Iki tol galvojome pirkti pilnai imontuojama SMV48M10EU. Bet nerimauju, jog negalesiu sustabdyti kada panorejusi ir nematysiu laiko kiek liko iki skalbimo pabaigos. Kazkaip nieko greitai nesuradau is pusiau imontuojamu, tad galetumete ka rekomenduoti uz panasia kaina ir kokybe (is dalinai imontuojamu)?
Tai pat yra variantas isigyti sia deveta uz puse kainos (pakankamai gerai islaikyta):
http://www.siemens-h...SE54M566EU.html

Gal galite ka pasiulyti ar pakomentuoti sia deveta? Moketi virs 2k nesinori.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 08, 15:35)
Sveiki. Ketiname isigyti kita indaplove. Iki tol galvojome pirkti pilnai imontuojama SMV48M10EU. Bet nerimauju, jog negalesiu sustabdyti kada panorejusi ir nematysiu laiko kiek liko iki skalbimo pabaigos. Kazkaip nieko greitai nesuradau is pusiau imontuojamu, tad galetumete ka rekomenduoti uz panasia kaina ir kokybe (is dalinai imontuojamu)?
Tai pat yra variantas isigyti sia deveta uz puse kainos (pakankamai gerai islaikyta):
http://www.siemens-h...SE54M566EU.html

Gal galite ka pasiulyti ar pakomentuoti sia deveta? Moketi virs 2k nesinori.
Aciu

Sustabdyti indaplovę galite bet kada....bet matyti laiką galėsite tik ją atidarę...todėl jai notite matomos valdymo panelės(nerekomenduojam jai turite mažų vaikučių)
siūlau pasižiūrėti ADG 7500 IX

http://www.whirlpool...ove-adg-7500-ix
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 08, 15:58)
Sustabdyti indaplovę galite bet kada....bet matyti laiką galėsite tik ją atidarę...todėl jai notite matomos valdymo panelės(nerekomenduojam jai turite mažų vaikučių)
siūlau pasižiūrėti ADG 7500 IX

http://www.whirlpool...ove-adg-7500-ix

Dekui uz greita atsakyma. O kokia jusu nuomone apie naudotas indaploves? Ar tiesiog kad bus naudota ir yra galimybe, jog kazkas gali nesuveikti. Ar yra kitu esminiu minusu?
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 09 08, 18:13)
Dekui uz greita atsakyma. O kokia jusu nuomone apie naudotas indaploves? Ar tiesiog kad bus naudota ir yra galimybe, jog kazkas gali nesuveikti. Ar yra kitu esminiu minusu?

... o kokia Jūsų nuomonė apie naudotus automobilius (Jei pinigų naujam turėtumėte)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 08 rugsėjo 2014 - 16:38
QUOTE(neida @ 2014 09 08, 16:13)

Asmeniškai net nežiūrėčiau į naudotą buitinę technika
Atsakyti
Sveiki,esu visiskai zalia sioje temoje,indaploves niekad neturejom,tad tikrai labai sudetinga issirinkti,net nezinu kokios firmos geresnes?i ka vertetu atkreipti demesi?gal galetumet parekomenduot kelis neblogus modeliukus,reikia pilnai imontuojamos,45 cm indaploves ax.gif buciau labai dekinga uz betkokia info mirksiukas.gif
Tiesa,kaina taip pat svarbu,nesinori moket daugiau nei 1500 lt. Funkciju daugybes taip pat nereikia,nes va su skalbimo masina naudoju pagrinde kelias,o visos kitos nei kart per metus neisbandytos:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 08 rugsėjo 2014 - 18:54
QUOTE(Kikker @ 2014 09 05, 12:29)
bet jai tik sakysite pakaks man esamu 4 programų tik dvi tada aišku BOSCH SMV48M10EU

Tos "4" programos tai čia dar ne viskas. jos skiriasi savo temperatūromis. Bet tris iš jų dar galima pagreitinti VarioSpeed - gaunasi jau 7 variantai. Dar kiekvieną iš jų galima naudot tik po pusę užkrovus, arba su skardų "dušo" galvute.

Man tai tiek nereikia. Realiai užtenka trijų variantų - karšto prikepusiems ir atplovimui, Eco kasdienai, ir greito vidutiniškai šilto kai reikia greitai.

SMV48M10EU mano kuklia nuomone yra pats optimaliausias kainos - kokybės santykis (tik nereikia permokėti, kaikur ji žymiai brangesnė). Puikiai suręsta, dėl modelio amžiaus atpiginta thumbup.gif

Ar už Zeolite verta primokėt? Gal ir verta. Jei ir be Zeolite išplauna absoliučiai puikiai - ar gali būti dar puikiau? Vienas pliusiukas prie A+++ leis sutaupyti kokius 10 Lt per metus, 100 Lt per 10 metų - tai tas taupumas man nieko nevaidina. O ekologijos freakams, kur svarbu kiekvienas lašas ar amperas, išvis indaplovių nereikėtų naudoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 09 08, 15:35)
Sveiki. Ketiname isigyti kita indaplove. Iki tol galvojome pirkti pilnai imontuojama SMV48M10EU. Bet nerimauju, jog negalesiu sustabdyti kada panorejusi ir nematysiu laiko kiek liko iki skalbimo pabaigos.

Ko negalėsite? Atidarot dureles - ir sustoja, ir laikas matosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2014 09 08, 15:58)

Bet aš niekaip nesuvokiu, kaip galima Whirpool lyginti su Bosch... Nu ten su visokiais Beko, Ardo, Aristonais ir t.t. - jo, bet su Bosch?

Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 09 08, 18:36)
Sveiki,esu visiskai zalia sioje temoje,indaploves niekad neturejom,tad tikrai labai sudetinga issirinkti,net nezinu kokios firmos geresnes?i ka vertetu atkreipti demesi?gal galetumet parekomenduot kelis neblogus modeliukus,reikia pilnai imontuojamos,45 cm indaploves ax.gif buciau labai dekinga uz betkokia info mirksiukas.gif
Tiesa,kaina taip pat svarbu,nesinori moket daugiau nei 1500 lt. Funkciju daugybes taip pat nereikia,nes va su skalbimo masina naudoju pagrinde kelias,o visos kitos nei kart per metus neisbandytos:(

Kątik buvo renkamas toks variantas - paskaitykit atgal.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 06, 13:59)

Todėl šaunus modeliukas BOSCH SPV53M10EU  thumbup.gif

QUOTE(speedy @ 2014 09 08, 09:09)
Ir dar šaunesnis (bet ne brangesnis) modeliukas Siemens SR65M030EU.

ir dar grįžtu prie šio klausimo, apžiūėrjau
Boshiuką, patiko, ir tuo pačiu pamačiau SPV50E00EU pigesnę.

Ir dilema apart trečio stalčiaus (na gerai jis, bet ar už jį mokėt pora šimtų) ir pusės įkrovos (kas neaktualu man) skirtumo neradau. Ar tik mano neįgudusi akis nepastebėjo ko, gal galit padėt, nes linkčiau pire pigesnio, nes man patikusią VarioSpeed jis turi 4u.gif
Atsakyti