QUOTE(Kikker @ 2014 09 05, 12:29)
bet jai tik sakysite pakaks man esamu 4 programų tik dvi tada aišku BOSCH SMV48M10EU
Tos "4" programos tai čia dar ne viskas. jos skiriasi savo temperatūromis. Bet tris iš jų dar galima pagreitinti VarioSpeed - gaunasi jau 7 variantai. Dar kiekvieną iš jų galima naudot tik po pusę užkrovus, arba su skardų "dušo" galvute.
Man tai tiek nereikia. Realiai užtenka trijų variantų - karšto prikepusiems ir atplovimui, Eco kasdienai, ir greito vidutiniškai šilto kai reikia greitai.
SMV48M10EU mano kuklia nuomone yra pats optimaliausias kainos - kokybės santykis (tik nereikia permokėti, kaikur ji žymiai brangesnė). Puikiai suręsta, dėl modelio amžiaus atpiginta
Ar už Zeolite verta primokėt? Gal ir verta. Jei ir be Zeolite išplauna absoliučiai puikiai - ar gali būti dar puikiau? Vienas pliusiukas prie A+++ leis sutaupyti kokius 10 Lt per metus, 100 Lt per 10 metų - tai tas taupumas man nieko nevaidina. O ekologijos freakams, kur svarbu kiekvienas lašas ar amperas, išvis indaplovių nereikėtų naudoti
Papildyta:
QUOTE(neida @ 2014 09 08, 15:35)
Sveiki. Ketiname isigyti kita indaplove. Iki tol galvojome pirkti pilnai imontuojama SMV48M10EU. Bet nerimauju, jog negalesiu sustabdyti kada panorejusi ir nematysiu laiko kiek liko iki skalbimo pabaigos.
Ko negalėsite? Atidarot dureles - ir sustoja, ir laikas matosi
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2014 09 08, 15:58)
Bet aš niekaip nesuvokiu, kaip galima Whirpool lyginti su Bosch... Nu ten su visokiais Beko, Ardo, Aristonais ir t.t. - jo, bet su Bosch?
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 09 08, 18:36)
Sveiki,esu visiskai zalia sioje temoje,indaploves niekad neturejom,tad tikrai labai sudetinga issirinkti,net nezinu kokios firmos geresnes?i ka vertetu atkreipti demesi?gal galetumet parekomenduot kelis neblogus modeliukus,reikia pilnai imontuojamos,45 cm indaploves

buciau labai dekinga uz betkokia info

Tiesa,kaina taip pat svarbu,nesinori moket daugiau nei 1500 lt. Funkciju daugybes taip pat nereikia,nes va su skalbimo masina naudoju pagrinde kelias,o visos kitos nei kart per metus neisbandytos:(
Kątik buvo renkamas toks variantas - paskaitykit atgal.