Įkraunama...
Įkraunama...

Edinburgas

QUOTE(mam2ka @ 2013 09 21, 18:56)
gal kas zino kiek kainuoja +/- taxi is orouosto iki centro, pvz. Princes street? Aplamai kiek kainuoja 1 milia?

Mano dukra studijuoja Edinburge,sako kad milia apie 3sv. o iki centro apie 17-20svaru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 rugsėjo 2013 - 20:48
QUOTE(SVETA K. @ 2013 09 23, 22:48)

aciu notworthy.gif didesnei seimynai verta, bet dviems nelabai ax.gif
Atsakyti
o kam jums taksi - sėdate beros į 35 autobusą ,valanda ir vietoje , ir kainuos single bilietukas apie 1,5 svaro . Arba į Airlingus - kuris veža oro uostas- centras , ten po 3,50 svaro ( jei atmintis nepaveda) . Tik turėkite lygiai sumą - nes grąžos autobuse neduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuveleDi: 24 rugsėjo 2013 - 14:26
QUOTE(zuveleDi @ 2013 09 24, 16:25)

4u.gif
Tai jau teks su autobusu, ziuresim kuris pirmesnis pajudes, o del grazos autobuse jau zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2013 09 24, 12:25)
o kam jums taksi - sėdate beros į 35 autobusą ,valanda ir vietoje , ir kainuos single bilietukas apie 1,5 svaro . Arba į Airlingus - kuris veža oro uostas- centras , ten po 3,50 svaro ( jei atmintis nepaveda) . Tik turėkite lygiai sumą - nes grąžos autobuse neduoda

drinks_cheers.gif Airlingai vazineja kas 10min., labai patogu thumbup.gif plius, stoja ne kaip iprasti autobusai, ta prasme ne taip daznai smile.gif
35 autobusas vaziuoja tiesiai per aplinkui, bet laiko turint galima pasivazinet ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,planuoju su vaikais savaitgaline kelione i Edinburga. Perzvelgusi visa tema daugmaz jau turiu lankomu vietu sarasa,tik labai noreciau jau jusu patarimu del nakvynes ax.gif.Gal ka nors rekomenduotumete normaliomis kainomis ir kad nebutu kur nors labai nutoles nuo miesto blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2014 03 09, 18:45)
Sveikos mergaites,planuoju su vaikais savaitgaline kelione i Edinburga. Perzvelgusi visa tema daugmaz jau turiu lankomu vietu sarasa,tik labai noreciau jau jusu patarimu del nakvynes ax.gif.Gal ka nors rekomenduotumete normaliomis kainomis ir kad nebutu kur nors labai nutoles nuo miesto blush2.gif Aciu

Aš rinkausi per booking.com nakvynę, ten iš karto gali pasižiūrėt ir vietą žemėlapyje. Tik centro nesirinkau, man reikėjo kitos vietos, o šiaip ten visur pilna B&B, tikrai išsirinksit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2014 03 09, 18:45)

Jei ruošiatės apsistoti bent porai naktų, siūlau pažiūrėti čia:

HomeAway.co.uk

arba

airbnb.com

Man pasisekė gauti puikius apartamentus už mažesnę kainą nei viešbučiai kainavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 03 09, 22:09)
Aš rinkausi per booking.com nakvynę, ten iš karto gali pasižiūrėt ir vietą žemėlapyje. Tik centro nesirinkau, man reikėjo kitos vietos, o šiaip ten visur pilna B&B, tikrai išsirinksit drinks_cheers.gif

Aciu

Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2014 03 09, 22:22)
Jei ruošiatės apsistoti bent porai naktų, siūlau pažiūrėti čia:

HomeAway.co.uk

arba

airbnb.com

Man pasisekė gauti puikius apartamentus už mažesnę kainą nei viešbučiai kainavo thumbup.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2014 03 09, 20:45)

Mes radom [URL=http:// http://www.reserveap...CFTCWtAodJF4AGA]cia[/URL], nuomavomes buteli netoli pilies smile.gif
Atsakyti