Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

QUOTE(Kate25 @ 2014 07 17, 15:44)
Laba

va va, mano mintis isdestei.
vakar uzmeciau aki i busima skolu sarasiuka, tikejaus rast vos kelis vardus ir , kad nebus jokiu trukdziu dalijant, o ten ilgiausias sarasas verysad.gif  verysad.gif O susimoket turejo kai kas jau net 18dienu...nes skaiciukai seniausia issiusti.
Dekui paskubejusioms! Nes paskui bus nesusipratimu kai dalintojos iseis atostogu.

Laba, o kas per skolu sarasiukas?.. Kadangi pirmakart uzsisakiau, tai maniau, kad, tik kai atsiskaitoma, siunciamos prekyte i Lt smile.gif Tikiuosi, nelikau skolinga niekam, nes sedziu ramiai ir laukiu savo sukneles smile.gif Ar tos, kurios skolingos, zino smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Gymboree.com uz gymbuksus PRIVALAU SUPIRKTI per siandien-sekmadieni (imtinai). Issiusiu pirmoje siuntoje rugpjuti, t.y. kai susirinks pirma siunta po rugpjucio 19d, kas bus apie rugpjucio gala tada, manau. Jei tinka, laukiu jusu kasikeliu, prasau ideti ekstra prekyciu jei kazko neliktu ir pazymeti, kad tai papildomas krepselis.

Gymboree gymbuksu turi:
Jurgitam123-25
Eglemo-25
Laura.zukaite - 25
Zahiras1313 -25
Dke – 25
Silpnasvejaz – 25
Gervela – 50
Pumiux5 – 50
Linbut - 25
Madmuazele– 25
Dite x -25
Klistutia – 25
Alincik -50
Europa – 50
Taina – 25
Krystiana – 25
julenk@ -25
x-iuke – 25
sarkka– 25
samilte – 25
klistutia-25
madmuazele – 25
blue eyes – 25
Liutuke! - 25
Pirkti reikia minimum uz dvigubai didesne suma norint gauti nurodyta nuolaida $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 18 liepos 2014 - 09:32
QUOTE(Kate25 @ 2014 07 18, 09:32)
Labas rytas,

Gymboree gymbuksu turi:
Madmuazele– 25
madmuazele – 25
Pirkti reikia minimum uz dvigubai didesne suma norint gauti nurodyta nuolaida $

Aš du kartus įrašyta-per klaidą ar 50 gymbuck'ų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 07 18, 10:29)
Aš du kartus įrašyta-per klaidą ar 50 gymbuck'ų? ax.gif

nesupliusavau. tai viso 50, ne klaida
Atsakyti
QUOTE(IWilke @ 2014 07 18, 03:24)
Laba, o kas per skolu sarasiukas?.. Kadangi pirmakart uzsisakiau, tai maniau, kad, tik kai atsiskaitoma, siunciamos prekyte i Lt smile.gif Tikiuosi, nelikau skolinga niekam, nes sedziu ramiai ir laukiu savo sukneles smile.gif Ar tos, kurios skolingos, zino smile.gif

Ramiai laukit 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(zuika23 @ 2014 07 18, 11:33)
Ramiai laukit  4u.gif

O per kiek dienų ateina siunta? Iki šiol pirkau per kitas tarpininkes, tai ten per savaitę ateidavo, na max 9 d. Tai kaip suprantu prekių šį savaitgalį ko gerio neverta tikėtis? ax.gif

Ir dar dėl aiškumo, ar gausiu pranešimą į el. paštą ar į SM AŽ? Minėjot, kad praėjusį kartą viskas buvo ne taip kaip visada, tai ir nežinau ko laukti šį kartą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 07 18, 09:20)
O per kiek dienų ateina siunta? Iki šiol pirkau per kitas tarpininkes, tai ten per savaitę ateidavo, na max 9 d. Tai kaip suprantu prekių šį savaitgalį ko gerio neverta tikėtis? ax.gif

Ir dar dėl aiškumo, ar gausiu pranešimą į el. paštą ar į SM AŽ? Minėjot, kad praėjusį kartą viskas buvo ne taip kaip visada, tai ir nežinau ko laukti šį kartą?  rolleyes.gif

Siuntos savaitgalių neturi. Gali bet kada atvežti. Nors dėžutės išsiųstos vidury savaitės, jos vis tiek išsiunčiamos vežėjų tomis pat dienomis kaip ir įprasta, atkeliauja įprastomis dienomis. Kol kas realiai tiek pat laiko praėjo, kaip ir būtų išsiųsta penktadienį - 7 dienos. Kol kas niekas nevėluoja ir ne nuo tarpininkių priklauso kada atveža 4u.gif

O įprastai siunčiu A.Ž žinutę nes el.paštu siunčiat dalis nusispamina ar ne pasiekia adresatų. O per kiek laiko visiems nusiunčiu žinutes, priklauso nuo to, kokio dydžio siuntelė. Jei nėra baisingai didelė - visos gauna iki dalinimo valandų pradžios, jei didelė - galiu šiek tiek užtrukt užbaigt tik po dalinimo valandų pirmos dienos. Šį syk ateina didelė siuntelė. Žiūrėsiu pagal laiką, bet tikiuosi dėl visų aiškumo - visiems žinutes išsiųst 4u.gif

O be to, dabar turite telefono nr, adresiuką. Ateina dalinimo valanda - skambinat ir lekiat gavus žinią ar ne (su sąlyga, kad žalia esat biggrin.gif ) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 18 liepos 2014 - 13:50
QUOTE(zuika23 @ 2014 07 18, 13:40)

O įprastai siunčiu A.Ž žinutę nes el.paštu siunčiat dalis nusispamina ar ne pasiekia adresatų. O per kiek laiko visiems nusiunčiu žinutes, priklauso nuo to, kokio dydžio siuntelė. Jei nėra baisingai didelė - visos gauna iki dalinimo valandų pradžios, jei didelė - galiu šiek tiek užtrukt užbaigt tik po dalinimo valandų pirmos dienos. Šį syk ateina didelė siuntelė. Žiūrėsiu pagal laiką, bet tikiuosi dėl visų aiškumo - visiems žinutes išsiųst  4u.gif

O be to, dabar turite telefono nr, adresiuką. Ateina dalinimo valanda - skambinat ir lekiat gavus žinią ar ne (su sąlyga, kad žalia esat  biggrin.gifbigsmile.gif

Aciu, dabar jau aiskiau smile.gif Esu isdresiruota be zinutes ir ne dalinimo valandomis netrukdyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 07 18, 11:37)
Aciu, dabar jau aiskiau smile.gif Esu isdresiruota be zinutes ir ne dalinimo valandomis netrukdyti wink.gif

nu jūs nereali bigsmile.gif wub.gif kad visos tokios būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 07 18, 12:20)

Ir dar dėl aiškumo, ar gausiu pranešimą į el. paštą ar į SM AŽ? Minėjot, kad praėjusį kartą viskas buvo ne taip kaip visada, tai ir nežinau ko laukti šį kartą?  rolleyes.gif

Dezutes pas mus dazniausia ateina per mazdaug 6dienas.Kartais buna ir 9,ir 10. Si karta praleidau viena penktadieni ir issiunciau kitos savaites viduryje, o skaiciai atejo laiku, todel visoms labai prailgo laukti. Nors realiai siandien tik 9dienos nuo mano nurodytos 7.9-issiuntimo datos, arba tik savaite nuo tada, kai vezejai turbut issiunte jas. Tad ramiai laukime ir nepamirskim - kad vasara, atostogu metas ne tik toms, kas labai veluoja moket, bet ir tiems, per ka musu siuntos keliauja 4u.gif O keliauja ne per vienas rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuika, o kada tu iseini atostogu? Nes as jau galvoju, jei ryt siuntinuko nebus, pati isvaziuoju atostogaut ir busiu tik 29 d. unsure.gif Ziauriai man nepasiseke, nu bet vilties dar turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2014 07 18, 12:11)
Zuika, o kada tu iseini atostogu? Nes as jau galvoju, jei ryt siuntinuko nebus, pati isvaziuoju atostogaut ir busiu tik 29 d.  unsure.gif Ziauriai man nepasiseke, nu bet vilties dar turiu  biggrin.gif

Dalinsiu visą kitą sav. Teoriškai iki 28 dienos, paskui jau fsio unsure.gif nu tadu reik ieškot kas paims g.gif nes nu kad ir kaip bebūtų, negaliu prie visų atostogų prisiderint, nes liksiu aš be jokių atostogų unsure.gif
Atsakyti