Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (241 tema)!

Palaukite manes su GAP, grisiu is daktares atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote- šie didinti ar mažinti? g.gif g.gif

http://www.gap.com/b...p;pid=987433002

Atsakyti
QUOTE(šviesišviesi @ 2014 08 18, 15:29)
Gal žinote- šie didinti ar mažinti? g.gif  g.gif

http://www.gap.com/b...p;pid=987433002

Kiek esu pirkus kombinezonu GAP, jie visi smarkiai mazinti, taip kad jei perkate naujagimiui, tai imkite 3-6 drasiai, as asmeniskai is vis imciau didziausia smile.gif t.y. 6-12 smile.gif neprapusla gi mazas jame smile.gif o per ziema reikes istraukt smile.gif P.S. nuostabus kombeziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2011 @ 2014 08 18, 16:57)
Kiek esu pirkus kombinezonu GAP, jie visi smarkiai mazinti, taip kad jei perkate naujagimiui, tai imkite 3-6 drasiai, as asmeniskai is vis imciau didziausia smile.gif t.y. 6-12 smile.gif neprapusla gi mazas jame smile.gif o per ziema reikes istraukt smile.gif P.S. nuostabus kombeziukas smile.gif

ačiū mirksiukas.gif , man reikia kažkur 8 mėnesiukų kūdikiui žiemai 4u.gif , tai tikriausiai...nelabai tas 6-12, o didesnio dydžio nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesišviesi @ 2014 08 18, 16:04)
ačiū  mirksiukas.gif  , man reikia kažkur 8 mėnesiukų kūdikiui žiemai 4u.gif , tai tikriausiai...nelabai tas 6-12, o didesnio dydžio nematau  unsure.gif

Atvirai sakant, as kai pirkdavau tuos kombius tai vadovaudavausi taip, jei nurodo dydi 6-12, tai reiskia, kad iki 6 menesiu smile.gif)))) nes visas striukes as perku metais didesnes smile.gif dvimetei pirkau 3 metu,. tai pats tas. Nors kiti rubukai atitinka, bet kas liecia lauko rubus ir kombius, pas juos kazkaip problematiskai mazi jie smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(mama2011 @ 2014 08 18, 17:08)
Atvirai sakant, as kai pirkdavau tuos kombius tai vadovaudavausi taip, jei nurodo dydi 6-12, tai reiskia, kad iki 6 menesiu smile.gif)))) nes visas striukes as perku metais didesnes smile.gif dvimetei pirkau 3 metu,. tai pats tas. Nors kiti rubukai atitinka, bet kas liecia lauko rubus ir kombius, pas juos kazkaip problematiskai mazi jie smile.gif)

Ačiū už pagalbą mirksiukas.gif
Gal reikės šį tada imti, nes daugiau dydžių....
http://www.gap.com/b...p;pid=976090002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesišviesi: 18 rugpjūčio 2014 - 15:38
Mergaites prisijunkit dar prie

yoox -10% off

jcrew-30% off

paulaschoise.com
Atsakyti
Sveikos sugrize, atsiusiu i vakara polo jei rasiu dar prekes kuriu norejau jei paimsit
Atsakyti
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2014 08 18, 15:59)
Sveikos sugrize, atsiusiu i vakara polo jei rasiu dar prekes kuriu norejau jei paimsit

Laukiu wub.gif reik man iki pilnos laimes kasiko
Atsakyti
Sveikos ar tebera akcija hialorono rugsciai is amazon. com, kuria daug kas pirko? Kazkaip nerandu ir nepamenu koki kieki reikejo pirkt kad gaut 50 off
Atsakyti
Mergiukai prisijunkit kas prie jcrew su 25$ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 08 18, 18:14)
Mergiukai prisijunkit kas prie jcrew su 25$ 4u.gif  4u.gif

nupirksi man megztini? smile.gif Atsiusiu smile.gif
Atsakyti