Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Labas,padekit suprast mano siandieninius sapnus 4u.gif
Taigi,sapnavau,kad renkuosi balta vestuvine suknele,ju ten daug,bet as skubu,nes ta diena isteku.paciu vestuviu nesapnavau,bet toliau sapnavau,kad gyvenu su tu vyru,uz kurio istekejau,bet jis ne mano dabartinis draugas(realiame gyvenime).ir kai mano tas vyras buvo isvykes,as isimylejau savo dabartini drauga ir nusprendziau issiskirt su vyru,kas but su tuo dabartiniu draugu.

Kitas sapnas: buvau nescia,su nemazu pilvuku ir turejau labai grazius kastoninius,ilgus plaukus suristus i kasa. Po situ vaizdu sapnavau, kad uosciau juoda duona ir labai gardziai kvepejo. Po to,kad valgiau rukyta mesa(nors siaip esu vegetare)
Ir galiausiai sapnavau, kad liftu kilau i 6auksta ir lifte buves vyras i 8auksta,bet jis daug vyresnis ir labai silpnas atrode,bet jam trauka pajutau... g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 12 20, 15:22)
Laba diena. Šįryt sapnavau labai keistą sapną: buvo kaip ir vakarėlis, kuriame daug visokių įžymių žmonių- aktorių, dainininkų ir panašiai, bet aš sėdėjau kartu su jais, apsimečiau, kad linksma man ir puikiai leidžiu laiką, o iš tikrųjų akimis naršiau po visą baseiną (vakarėlis vyko paplūdimy esančiame baseine), ieškodama SB. Jo nebuvo ir mane po truputį ėmė imti panika. Paskui prie manęs priėjo kažkokia mergina ir perdavė man laiškelį, sakydama, kad kažkoks vaikinas lauks manęs laiškely nurodytoje vietoje. Aš pakniopstomis per tą smėlį nuskuodžiau iki sutartos vietos, o ten, pasirodo, kažkoks kitas, man nematytas vaikinas. Tada lėkiau atgal. Parlėkusi pamačiau SB brolį, sūpuojantį kūdikį (mes visi įtariam, kad jo sužadėtinė laukiasi, bet jie atkakliai tai neigia), ir vos ne verkdama paklausiau, kur MB. Jis pasakė, kad MB lauks manęs ten ir ten, bet turiu paskubėti, nes jis manęs nelauks ilgai, kadangi netiki, kad aš ateisiu. Iš jo balso buvo galima suprasti, kad MB yra skaudu dėl to, o tas jo brolis irgi liūdi, nes liūdi MB (jie artimi labai). Tada aš pakniopstom vėl per tą paplūdimį ir man bebėgant iš niekur ėmė dygti dižiulės mėlynos cirko palapinės, taip užtverdamos man kelią. Aš lėkiau tarp tų palapinių, bei šaukiau saviškį vardu taip garsiai, kaip besugebėjau. Visa persigandusi atlėkiau iki nurodytos vietos ir įlėkiau į persirengimui skirtą būdelę. Ten į sieną atsirėmęs stovėjo MB. Aš ištiesiau rankas, jį apkabinti ir vos tik jį paliečiau, tą pat sekundę pabudau.
Gal galėtumėte padėti susigaudyti, ką toks vaizdų kratinys reiškia? Ačiū. 4u.gif

Aš tai matau tiesiog santykį į savo B, jo ieškojimą, nieko daugiau smile.gif Gerai, kad gale jį suradote ir palietėt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Thisbe @ 2014 12 20, 19:06)
Labas,padekit suprast mano siandieninius sapnus 4u.gif
Taigi,sapnavau,kad renkuosi balta vestuvine suknele,ju ten daug,bet as skubu,nes ta diena isteku.paciu vestuviu nesapnavau,bet toliau sapnavau,kad gyvenu su tu vyru,uz kurio istekejau,bet jis ne mano dabartinis draugas(realiame gyvenime).ir kai mano tas vyras buvo isvykes,as isimylejau savo dabartini drauga ir nusprendziau issiskirt su vyru,kas but su tuo dabartiniu draugu.

Kitas sapnas: buvau nescia,su nemazu pilvuku ir turejau labai grazius kastoninius,ilgus plaukus suristus i kasa. Po situ vaizdu sapnavau, kad uosciau juoda duona ir labai gardziai kvepejo. Po to,kad valgiau rukyta mesa(nors siaip esu vegetare)
Ir galiausiai sapnavau, kad liftu kilau i 6auksta ir lifte buves vyras i 8auksta,bet jis daug vyresnis ir labai silpnas atrode,bet jam trauka pajutau... g.gif
Aciu 4u.gif

Rodo meilę savo dabartiniam, nepaisant to, jei šalia yra kokių kitų fainuolių gražuoliukų smile.gif

Antras sapnas: oho kiek simbolikos biggrin.gif tai kadangi tiek daug, tai gal pati ir pasiieškokite: būti nėščiai, juoda duona, mėsa, rudi supinti plaukai. O tas vyras, tai gal prisiminėt kokį mielą jums vyresnį giminaitį, draugą, gal susitiksite šventėms ar pan.? Kilimas aukštyn bet kokiu atveju nėra blogai.

Beje, mūsų vegetarų nedaug, reikia vienytis, kviečiu į Dieta skyrelį, į dabar esančią visiems vege bendrą temą: veganiškas gyv. būdas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 gruodžio 2014 - 22:33
Ateinu vėl į temukę. Praeitą kartą padėjot susidėlioti kas ir kaip, gal ir šį kartą paaiškinsite. Visko nepamenu, užstrigo tik kad sapne verkiau. Verksmas buvo gilus, skausmingas, kaip po labai skausmingų įvykių. Atrodo, kad ėjo iš sielos gelmių , kupinas skausmo ir bejėgiškumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 20 gruodžio 2014 - 23:39
QUOTE(Rodnega @ 2014 12 20, 23:38)
Ateinu vėl į temukę. Praeitą kartą padėjot susidėlioti kas ir kaip, gal ir šį  kartą  paaiškinsite. Visko nepamenu, užstrigo tik kad sapne verkiau. Verksmas buvo gilus, skausmingas, kaip  po labai skausmingų įvykių. Atrodo, kad ėjo iš sielos gelmių , kupinas skausmo ir bejėgiškumo  unsure.gif

Gal tiesiog išreiškėte sapne pilną atsipalaidavimą, išleidote lauk įvairias neig. emocijas, kurias buvote real. gyvenime užgniaužusi.
Taip pat būna, kad jaučiame ką nors nemalonaus, skausmingo artėjantį ar besibaigiantį kokį etapą pasąmonėje ir dėl to tokia sapno išraiška kaip gilus, smarkus verkimas. Arba gali būti gailestis dėl kažkokio padaryto veiksmo, kurio nenorėjote.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 13, 17:40)
As cia ateinu padeti, o ne pestis. As bent VISADA temoje pripazinau , kad yra ne viena sapnu puse  4u.gif As Visada rasiau, kad yra musu isgyvenimu, minciu samones, baimiu ir t.t atspindys, bet yra ir nenaturalus variantas, siunciami zmoniu  4u.gif
Dabar isivaizduok vaizdeli;
pedofilas sedintis kalejime studijuoja kompiuterio mokslus, kompiuteris pries nosi, SM forume fotokonkursas pilnas vaikuciu nuotrauku. Cia ne jokia ne paranoja, o netgi labai gerai zinomas faktas kriminalineje srityje. Kalejimuose labai daug klasiu : kompiuterines ko gero populiariausios.
SM net nereikia prisijungti norint skaityti, matyti ir issisaugoti nuotraukas.
Nepedofilai, turi galimybe ziureti kitokias nuotraukas ir tokiu sapnu prisiusti, dar atsiverte sapnininkus, pasiskaitineje simboliniu reiksmiu, kad "tikroviskiau" nes kai kuriems  tik tokie sapnai atrodo  pranasiski  doh.gif nagi reikia tik moketi pritemti ta reiksme, kur priklauso  4u.gif
Pripazinsiu, kad senoveje zmones irgi sapnavo, be kompiuterio sapniniku, be kompiuteryje lengvai surandamu nuotrauku, bei kitos informacijos, ka merginos ypac megsta pasipasakoti forumuose, paskaityti nario zinutes.... Bet ir tada zmones sapnavo.... Dabar viskas sudetingiau, kas siunte sapnus tada ir kas siuncia dabar?Svarbu nebuti naiviems ir neleisti kazkam manipuliuoti jumis  4u.gif
Anksciau pasamone tikrai siunte daugiau, bet net mokslininkai pripazista, kad zmones dabar sapnuoja daug daugiau sapnu, nei zmones sapnuodavo anksciau. TIKIUOSI, KAD IR KITI TAI PASKAITYS IR NORS KAZKA SUPRAS  4u.gif  ZMOGUS BENT TURES DVI NUOMONES, o pasirinks pats, kas jam priimtiniau, kas suprantamiau.Kiekvienas zmogus yra unikalus, beje kiekvienas SAVE pats pazista geriausiai, ir mes cia savotiskai padedame tai suprasti.  4u.gif  praeityje zmones tikrai sapnavo daug maziau ir ju netgi simboliai kazka reiske. Siandienine simbolika formuoja KAS ?

Pasikartoju tokiu budu, nes kiekvienam asmeniskai i AZ rasyti ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 12 20, 23:38)
Ateinu vėl į temukę. Praeitą kartą padėjot susidėlioti kas ir kaip, gal ir šį  kartą  paaiškinsite. Visko nepamenu, užstrigo tik kad sapne verkiau. Verksmas buvo gilus, skausmingas, kaip  po labai skausmingų įvykių. Atrodo, kad ėjo iš sielos gelmių , kupinas skausmo ir bejėgiškumo  unsure.gif

Rodnega, tuo budu gali iseiti liga. Ar bent etapas jos isejimo cia. Nemanai?

Jetus, Riviera biggrin.gif Nu man gal ir nelabai linksma siom dienom, ale kiek tu visokiu kalejimu ir pedofilu Tavo galvoj, Tu gal kaip nors susiimk ir mesk juos is ten, nustok i tai koncentruotis taip stipriai gal ar kazkaip... bo jau trukdo gyventi rimtai biggrin.gif Aciu kad prajuokinai biggrin.gif ne is Taves as juokiuosi, o is pacios situacijos absurdo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 21 gruodžio 2014 - 19:15
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 21, 19:12)
Rodnega, tuo budu gali iseiti liga. Ar bent etapas jos isejimo cia. Nemanai?

Jetus, Riviera biggrin.gif Nu man gal ir nelabai linksma siom dienom, ale kiek tu visokiu kalejimu ir pedofilu Tavo galvoj, Tu gal kaip nors susiimk ir mesk juos is ten, nustok i tai koncentruotis taip stipriai gal ar kazkaip... bo jau trukdo gyventi rimtai biggrin.gif Aciu kad prajuokinai biggrin.gif ne is Taves as juokiuosi, o is pacios situacijos absurdo biggrin.gif

Prasom, vitamino C ziemai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Aš jau antrą dieną iš eilės ateinu į temą, nes kuo toliau, tuo labiau mano sapnai primena kraupių nesąmonių kratinį: sapnavau vestuves su vaikinu, kurį išrinko tėvai. Visą tą laiką man buvo labai liūdna, nes galvoje buvo mintis, kad dabar viskas. Negalėsiu tekėti už MB. Kažkas bažnyčioje labai juokėsi ir aš juos išvariau lauk. Mus sutuokė. Grįžom namo ir mane per langą pasikvietė mirusi kaimynė pakalbėti, o kai aš nuėjau, ėmė mane guosti, kokia aš vargšė, kaip čia taip man gavosi.
Kitas sapnas: sapnavau, kad pagimdžiau vaiką ir verkiau kruvinom ašarom. Priėjusi draugė ėmė raminti, kad ji viską sutvarkys, man reikia nusiraminti ir mama būti man nereikės- viskas bus gerai, aš teturinti ja pasikliauti. Tada priėjo mano a.a. senelis, aš jam sakau: va, dabar bus proanūkė močiutei (močiutė gyva), o jis man ir sako: ne, ne močiutei. Čia proanūkė seneliui.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 12 21, 19:49)
Aš jau antrą dieną iš eilės ateinu į temą, nes kuo toliau, tuo labiau mano sapnai primena kraupių nesąmonių kratinį: sapnavau vestuves su vaikinu, kurį išrinko tėvai. Visą tą laiką man buvo labai liūdna, nes galvoje buvo mintis, kad dabar viskas. Negalėsiu tekėti už MB. Kažkas bažnyčioje labai juokėsi ir aš juos išvariau lauk. Mus sutuokė.  Grįžom namo ir mane per langą pasikvietė mirusi kaimynė pakalbėti, o kai aš nuėjau, ėmė mane guosti, kokia aš vargšė, kaip čia taip man gavosi.
Kitas sapnas: sapnavau, kad pagimdžiau vaiką ir verkiau kruvinom ašarom. Priėjusi draugė ėmė raminti, kad ji viską sutvarkys, man reikia nusiraminti ir mama būti man nereikės- viskas bus gerai, aš teturinti ja pasikliauti. Tada priėjo mano a.a. senelis, aš jam sakau: va, dabar bus proanūkė močiutei (močiutė gyva), o jis man ir sako: ne, ne močiutei. Čia proanūkė seneliui.

Taip ir yra, nesamoniu kratinys 4u.gif Kuo maziau i juos gilinsites tuo bus lengviau to kratinio atsikratyti mirksiukas.gif Nebent norite praeiti tikra kosmara, o paskui bandysite kazkam padeti o is jusu tik saipysis ax.gif Neverta to patirti ir gilintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 12 21, 19:49)
Aš jau antrą dieną iš eilės ateinu į temą, nes kuo toliau, tuo labiau mano sapnai primena kraupių nesąmonių kratinį: sapnavau vestuves su vaikinu, kurį išrinko tėvai. Visą tą laiką man buvo labai liūdna, nes galvoje buvo mintis, kad dabar viskas. Negalėsiu tekėti už MB. Kažkas bažnyčioje labai juokėsi ir aš juos išvariau lauk. Mus sutuokė.  Grįžom namo ir mane per langą pasikvietė mirusi kaimynė pakalbėti, o kai aš nuėjau, ėmė mane guosti, kokia aš vargšė, kaip čia taip man gavosi.

O ar daug galvojate šiomis dienomis apie mirusiuosius? O gal visai ne?
Man jūsų sapnai žiauriai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti