QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 07:49)
Laivite - idomi situacija, gal kraujo pateko i vandenis ? Nes toki varianta girdejusi ir ne viena. Man gydytoja itraukusi vandenis i svirksta is karto parode, kad viskas ok, skaidrus, tai bent del sito as buvau rami
O idomu del Nateros. As nesidomejau, bet kiek procentu tiesa jis rodo? O siaip pries vvt as pasirasiau popierius ir daviau papildomai krauja, kad tirtu mano dnr - kaip gydytoja sake, tai reikalinga dabar tyrimams, kad ateityje mergaitems nebebadytu pilvu, o tirtu is veninio kraujo
99,9
beje, kai nustato tevyste ir tyria vaiko ir vyro krauja teismineje ekspertizeje,atsakymas irgi buna visada 99,9999999.... taip arba/ne .
Per Natera tyrima, kaip suprantu, isskiria is motinos kraujo vaiko DNR,t.y. nuo 10 savaites mamos organizme jo jau buna pakankamai,kad isskirt. O prisca turbut vistik tiria vien tik is mamos kraujo ir kitu duomenu (amzius, seimos ligu galimas faktorius ir t.t.)
"Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia: vienos ją kaip tik šiuo metu nešiojasi po širdim,kitos-jau vedasi už rankos..."