Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

QUOTE(Nikutis @ 2014 08 06, 22:04)
Na jau toks plikas, kad net už ausų nėra plaukų, o atrodo nuostabiai thumbup.gif  : puikiai sudėtas, visada prie prizinių vietų stovi mirksiukas.gif

Aš savo Bentley taip nuskutus, nes nuo pleisto vistiek išsipeša, žiauriai fainai atrodo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 06, 23:19)
Laba diena.Pamaciau jusu suniuko foto kur likes plikutis.Gal galite ikelti foto tevu?Gal i kuri nors panasus?Idomu pamatyt kaip mazdaug atrodytu uzauges 4u.gif

Oj jis į tėvus visai nepanašus smile.gif

Mama http://www.chinesecr...e Imperija.html
Tėtis http://www.chinesecr...abas Rytas.html

Bentlis
user posted image

Gal į senelį?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 07, 11:46)
Kainos ir bus skirtingos, visada taip buvo  mirksiukas.gif  Lietuvoje už 12 tūkstančių nežinau ar kas parduoda. Nebent iš Amerikos siųstumeis tai gal ir atsistotų į tą kainą ir dar šuo turėtų turėti jau tos šalies CH titulą.
O šuniuko kaina priklauso nuo daug ko, jei važiuoji kergti į užsienį vėlgi šuniukai bus brangesni. Nenoriu plėstis, bet geriau jau savo nusižiūrėtą šuniuką rodykite čia ir mes pasakysim ar jis vertas tų pinigų.
pauksciuko patinukas skaitosi prie tų mažiau apaugančių.
Įkelsiu lentelę, kad susidarytum nuomonę apie apaugimus.
user posted image
Papildyta:
Dar noriu pridurti, kad kuodo, uodegos ir kojinyčių vešlumas nebūtinai nurodo ir kūnelio apaugimą. Būna tokių šunelių kurie ir kuodus turi vešlius ir gan plikus kūnelius, bet tokių gimsta mažai.

Is jusu atsiustu foto,man apaugimas plaukuciu graziausias yra 2 ir 3variantas.Siaip linkciau daugiau prie trecio.O kiek suprantu parduodamas plikutis bus pirmas variantas suniuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 07, 10:07)
Is jusu atsiustu foto,man apaugimas plaukuciu graziausias yra 2 ir 3variantas.Siaip linkciau daugiau prie trecio.O kiek suprantu parduodamas plikutis bus pirmas variantas suniuko verysad.gif

Tikrai ne 1, jis yra tarp 2 ir 3.

Brendis jis labai gero sudėjimo, labai gero charakterio, bet jau bus tarp 4 ir 5 ( žmonės jį nupirkę norėjo pūkio, tai bus pats tas, tik retais plaukais, jei neskus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 07 rugpjūčio 2014 - 10:31
QUOTE(pauksciukas @ 2014 08 07, 12:06)
Aš savo Bentley taip nuskutus, nes nuo pleisto vistiek išsipeša, žiauriai fainai atrodo  wub.gif

Papildyta:

Oj jis į tėvus visai nepanašus smile.gif

Mama http://www.chinesecr...e Imperija.html
Tėtis http://www.chinesecr...abas Rytas.html

Bentlis
user posted image

Gal į senelį?
user posted image

Tai jo pats apaugimas galvos,uodegytes ir kojyciu bus toks kaip senelio ar tevelio?
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 07, 12:07)

parduodamas šuniukas tikrai ne 1 variantas, pagal nuotraukas jau matosi, kad jo vešlios kojinytės, o ir uodegytė ne plika. Manau, kad jo apžėlimas į senelio, nes vešlių karčių ant keteros pas jį nėra, o tik ant kaklo. Na jo apžėlimas manau toks kaip mano patino(jūs jį matėte 11 psl.) ir senelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 07, 11:13)
Na jo apžėlimas manau toks kaip mano patino(jūs jį matėte 11 psl.) ir senelio

Gučis man wub.gif
Aš dar vis svarstau jį Mango į vyrus.
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2014 08 07, 13:16)
Gučis man  wub.gif
Aš dar vis svarstau jį Mango į vyrus.

Dėkui dėkui wub.gif Jis tai norėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 07, 13:20)
Dėkui dėkui wub.gif  Jis tai norėtų biggrin.gif

O kaip del suns kvapo?Ar si veisle turi?Kaip pvz.yorkai tokio kvapo neturi.
Atsakyti
Pauksciuko patinelis tikrai labai panasus i seneli wub.gif grazus bernas bus wub.gif

Kvapo kinieciai neturi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2014 08 07, 14:02)
O kaip del suns kvapo?Ar si veisle turi?Kaip pvz.yorkai tokio kvapo neturi.

Ne, neturi schmoll.gif Mano Guciukas tai iš viso net neprakaituoja, išmaudau ir kvepia iki kito maudymo, o Zuzu prakaituoja. Vetas ginčijasi su manimi, kad šunys neturi prakaito liaukų, tipo tik letenėlėse, bet man gal geriau žinoti. Jei tik ji ko susijaudina tai iš karto matosi ant odelės, bet vis tiek jokio šuns kvapo nėra. Pūkės irgi neturi šuns kvapo. Maniškės ir nesišeria. Man ši veislė labai patinka, labai judri, žaisminga. Zuzu rudenį bus 5 metai, o vis tiek žaidžia su žaisliukais, pati mėto ir gaudo. Aišku yra trūkumų, mėgsta aploti kitus šunis, bet tai būdinga visoms dekoratyvinėms veislėms.
Na va, aš kaip Pilvuke sakė tikra vadybininkė Visada stengiuosi dėl naujokų, tik kad jie truputį čia pasivaidenę tuoj ir dingsta. O norėtųsi, kad įsigiję šuniuką ir toliau mus džiugintų nuotraukomis ir įspūdžiais iš jų gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 08 07, 12:59)
Ne, neturi schmoll.gif Mano Guciukas tai iš viso net neprakaituoja, išmaudau ir kvepia iki kito maudymo, o Zuzu prakaituoja. Vetas ginčijasi su manimi, kad šunys neturi prakaito liaukų, tipo tik letenėlėse, bet man gal geriau žinoti. Jei tik ji ko susijaudina tai iš karto matosi ant odelės, bet vis tiek jokio šuns kvapo nėra. Pūkės irgi neturi šuns kvapo. Maniškės ir nesišeria. Man ši veislė labai patinka, labai judri, žaisminga. Zuzu rudenį bus 5 metai, o vis tiek žaidžia su žaisliukais, pati mėto ir gaudo. Aišku yra trūkumų, mėgsta aploti kitus šunis, bet tai būdinga visoms dekoratyvinėms veislėms.
Na va, aš kaip Pilvuke sakė tikra vadybininkė Visada stengiuosi dėl naujokų, tik kad jie truputį čia pasivaidenę tuoj ir dingsta. O norėtųsi, kad įsigiję šuniuką ir toliau mus džiugintų nuotraukomis ir įspūdžiais iš jų gyvenimo.

drinks_cheers.gif Nikutis saunuole 4u.gif

Man irgi visad kinieciai judrus atrode,maniske tai kaip pensininke nuo mazens,neydomus jai jokie zaislai doh.gif labiau pagulineti patinka jai. Labai retai zaidzia
Tai ir norisi man antros, judresnes kalytes,kad senbuve isjudintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 08 07, 13:12)
Tai ir norisi man antros, judresnes kalytes,kad senbuve isjudintu biggrin.gif

Liga kiniečiai lotuliukas.gif turi vieną reikia antro.
Atsakyti