Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(vida777 @ 2014 07 31, 10:16)
tik jau nedekit pusfabrikaciu, paskui bus laaaaabai sunku juos apdirbti, o ir dazu dulkiu sveiciant kiek bus doh.gif . Sutvarkykit iki galo ir tada dekit.

taip, ir kiti tai patvirtino, atiduodam taisyt, gaila, kad teks kokius 3 cm jauciu nupjaut,gaila gaila..bliauna auksti, bet noras, kad sutvarkytu nors kiek biggrin.gif
bent laiptai guodzia, oj grazeja, nors tureklai tik rytoj bus..smagu, nors ir ne tokie kokiu labai norejau lotuliukas.gif

o gartraukio apvadas negali buti baltas?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 31, 10:06)
Kuris stalvirsis geriau ziurisi prie tokio fasado? Padekit apsisprest  4u.gif

user posted image

QUOTE(murmur @ 2014 07 31, 10:17)
Imciau pirma is kaires smile.gif mano dabartinis stalvirsis  biggrin.gif

As isrinkau pirma is kaires prie tokio pat fasado biggrin.gif biggrin.gif Bet pas mane sienos bus pilksvos, o grindis smelio.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 08 01, 10:12)
As isrinkau pirma is kaires prie tokio pat fasado  biggrin.gif  biggrin.gif Bet pas mane sienos bus pilksvos, o grindis smelio.

Pas mane sienos irgi pilksvos,ir grindys irgi i pilkuma daugiau ,jei imsiu ta pilka gal jau per daug bus tos pilkos ,gal siltesnio reik ivest kazko g.gif

Galima ir balta daryt gartrauki ,bet gal duotu to cinkelio jai issiskirtu kazkas jame,na bus matyt kai susides viskas po to jau nuspresim biggrin.gif
Atsakyti
man panasu kad pirmas is kaires ir pas mane smile.gif
Atsakyti
as rinkciausi vidurini stalvirsi 4u.gif

nupirkom plyteles virtuvej, nei vienas is tu dvieju variantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 01, 15:17)

Tai gal jau apšvieskit dabar kuri, kas čia per stalviršiai? Medis? Kur perkamas? O fasadai? Įtariu, ikea, bet tik įtariu ax.gif

Tai kokios bus plytelės prie tos gražuolės virtuvės? bigsmile.gif
Atsakyti
as is vaizdo sprendziu, nes vidurinis labai i mano pasirinkta panasus, tai is termopalas, cia laminatas.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 01, 14:17)

rodom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 01, 15:17)

drinks_cheers.gif pasirinkom vidurini ,nes ir taip pilkos spalvos pakankamai bus tose patalpose,silumos gal kazkiek duos ta spalva
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 08 01, 15:57)
Tai gal jau apšvieskit dabar kuri, kas čia per stalviršiai? Medis? Kur perkamas? O fasadai? Įtariu, ikea, bet tik įtariu  ax.gif

Tai kokios bus plytelės prie tos gražuolės virtuvės?  bigsmile.gif

kokie stalvirsiai nepasakysiu ,nes ziurejau i spalvas smile.gif o kai reikejo 90cm plocio stalvirsio tai ne ka turejo pasirinkt ,fasadai ne ikejiniai cia toj firmoj kur uzsakinejau pridejau paderinti biggrin.gif bus ne plyteles ant grindu bet laminatas ale plyteles lyg marmurines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 01, 19:29)
drinks_cheers.gif pasirinkom vidurini ,nes ir taip pilkos spalvos pakankamai bus tose patalpose,silumos gal kazkiek duos ta spalva
Papildyta:

kokie stalvirsiai nepasakysiu ,nes ziurejau i spalvas  smile.gif o kai reikejo 90cm plocio stalvirsio tai ne ka turejo pasirinkt ,fasadai ne ikejiniai cia toj firmoj kur uzsakinejau pridejau paderinti biggrin.gif bus ne plyteles ant grindu bet laminatas ale plyteles lyg marmurines biggrin.gif

Tikrai taip, o kai reikia dar labai ilgo visai nekas, rinkausi is keliu tik variantu, bijau kas ten gausis..bet man patiko tas vidurinis savo siltumu.
Sudejo man laiptus, liko dekoras dar sonuose, ant kolonu uzdeti pipsius. Pirmas ispudis - jezau kokie klasikiniai ir kur mano juodas porankis?? lotuliukas.gif bet patrepsejus- uzskaitau, smagus, turesiu prie tu kolonu priprasti, ir sukti galva kaip I skandinavus pasukt (daugiau grieztumo, juodumo).
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 08 01, 21:55)
Tikrai taip, o kai reikia dar labai ilgo visai nekas, rinkausi is keliu tik variantu, bijau kas ten gausis..bet man patiko tas vidurinis savo siltumu.
Sudejo man laiptus, liko dekoras dar sonuose, ant kolonu uzdeti pipsius. Pirmas ispudis - jezau kokie klasikiniai ir kur mano juodas porankis?? lotuliukas.gif  bet patrepsejus- uzskaitau, smagus, turesiu prie tu kolonu priprasti, ir sukti galva kaip I skandinavus pasukt (daugiau grieztumo, juodumo).

Pasirodykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 08 01, 19:55)
Pirmas ispudis - jezau kokie klasikiniai ir kur mano juodas porankis?

o kas tam juodam porankiui nutiko, kur jis dingo biggrin.gif ?
Atsakyti