Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Rabambule @ 2014 08 07, 11:33)
Mes renovuojam, pries 10 metu kazkieno fantazijoje buvuse pili lotuliukas.gif sienos jau seniau buvo 40-50, paskui mes dar sildem, langus I putas dedami tai taip ir gavosi normaliai, vienur daugiau, kitur maziau..apacioje realiai tai ten vaiku zonos bus su pagalvem, aisku gaila, kad ne medines, bet ka padarysi.
P.s vakar mano vyras pamate samata maisytuvu viso namo, susnervijo, sake nesamone lotuliukas.gif o as dvi savaites dirbau, rinkau, kad vos klasikiniai butu, oj tos kainos.

Tada jis dar uzuolaidu samatos nemates lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 08 07, 12:02)
Tada jis dar uzuolaidu samatos nemates  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Iriska, negasdinkit moters lotuliukas.gif
ne visada viskas brangu, as kuomet pirma kart uzuolaidas pirkau - siuvau, tuomet vien svetaines uzuolaidoms sisleidau virs 8tukst lt, o dabar kai jos pabodo ir nutariau pakeist uz liuksiska kaina ebay aukcione prisisaudziau sanderson audiniu, po 20m rulonus smile.gif
Taigi, uzuolaidos 1 beginio metro kaina su parsiuntimu man gavosi 10Lt/1m kai sanderson audiniai pas mus LT parduotuvese kainuoja 200Lt/1m
Tegul senesnes kolekcijos, bet man tai esmes nekeicia.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 08 07, 12:34)
Taigi, uzuolaidos 1 beginio metro kaina su parsiuntimu man gavosi 10Lt/1m kai sanderson audiniai pas mus LT parduotuvese kainuoja 200Lt/1m
Tegul senesnes kolekcijos, bet man tai esmes nekeicia.

nesiie6ko man visai ebejuj doh.gif

tai Jus uz rulona kazur 40-45 svaru mokejot?
Atsakyti
Laba diena,

kažin, ar yra tokia paslauga, kaip veidrodžio pakeitimas, t. y. rėmas lieka tas pat, bet reikia įdėti naują patį veidrodį? Gal kam teko keisti?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 08 06, 22:41)
Pupuk, jei neklystu jūsų namo fasadas buvo gelsvas su baltai aptinkuotais rėmais aplink langus vietoj apvadų, ar ne? jei taip, gal žinot kiek labai tokių 'improvizuotų apvadų' darymas iškelia darbų kainą lyginant su paprastu tinkavimu?

samatai nei trupucio nepaliko smile.gif

QUOTE(Iriska @ 2014 08 07, 10:42)
As tai visa laika tokiu norejau 50-60cm, bet nesigavo. Man jos pacio paciausios  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 08 07, 14:00)
Laba diena,

kažin, ar yra tokia paslauga, kaip veidrodžio pakeitimas, t. y. rėmas lieka tas pat, bet reikia įdėti naują patį veidrodį? Gal kam teko keisti?
Ačiū

Laba, yra. Mes ta paslauga radome reminimo (kur paveikslus remina) biure. Savo veidrodi jie pasiule, turi kelis var.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 08 07, 13:00)
Laba diena,
Ačiū

Man atrodo, kad kreipkitės į paprastą stiklo-veidrodžių dirbtuvę, ten kur juos pjausto, savo mieste aš į Graverą važiuoju 4u.gif o gal geresnis variantas kur rejunjona pasiule, tik kaip kaina kazin g.gif ar nebus dirbtuvese pigiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(rejunjona @ 2014 08 06, 23:50)
Sveikos  wink.gif Kokia batu deze rekomenduotumete? Pirkote,gaminotes? smile.gif

batu deze man meistrelis drozia, paprasta tokia bus, virsus su pagalvem, kad minksciau atsisest butu ax.gif

dar neturiu, dabar vasara-viskas labai suletintai vyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 rugpjūčio 2014 - 12:18
QUOTE(mamaSandra @ 2014 08 07, 13:34)
Iriska, negasdinkit moters  lotuliukas.gif
<...>

Uo, kokie žmonės bigsmile.gif . Kaip čia jūsų trūko.. bent man blush2.gif
Malonu vėl skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 07, )
batu deze man meistrelis drozia, paprasta tokia bus, virsus su pagalvem, kad minksciau atsisest butu

O kaip tvirtinsite pagalve kad neslidinetu, man tas pats laukia.
Mano namas be uzuolaidu bus, tik tokie po truputuka roletukai susides zaismingi ir panasiai..esme kad tos didziules samatos nepajusim thumbup.gif nors tiek gerai.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 08 07, 13:34)
Mano namas be uzuolaidu bus, tik tokie po truputuka roletukai susides zaismingi ir panasiai..esme kad tos didziules samatos nepajusim thumbup.gif nors tiek gerai.

yra tokia juosta-na zinot ta tokia kur sukimba, vieną pusę klijuosiu prie batų dėžės, kitą -prie pagalvių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 rugpjūčio 2014 - 12:42
QUOTE(Rabambule @ 2014 08 07, 13:34)

Pas mane bus batu deze - suoliukas.
O jei ta jusu deze su atlosu, tai tos pagalveles buna risamos, kaip prie paprastu kedziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 07, 14:16)

batu deze man meistrelis drozia, paprasta tokia bus, virsus su pagalvem, kad minksciau atsisest butu ax.gif
dar neturiu, dabar vasara-viskas labai suletintai vyksta ax.gif

Gal meistrelio kontaktus i a.z.? smile.gif
Atsakyti