QUOTE(Lusasita @ 2014 07 07, 13:44)
Labai gražūs vaizdeliai, bet man profesinė liga - vistiek norisi tamstai kumštelėti į
žebrus.. O kodėl tu savo pomidorus taip smaugi? Tu pažiūrėk kaip jiems virvė į kumpius įsirėžusi, tuoj kotą nupjaus. Atlaisvink būtinai. Beje, niekam tikęs užrišimas, atlaisvint kotą sudėtinga, reik knebinėtis daug.
Tų "fejerverko" slyvinių pomidoriukų nepažįstu

neturėjusi tokių, o jie dar su kažkokiom keistom pirties kepurėm ant galvos
Tie kiti "aladininiai" slyvinukai, jei jie sunoks
žaliai, tada gal ir mano, nes va tokius tai turėjau (foto sena, užpernykštė)
Ai, pažiūrėjau dar kartą abi fotkes, tai nei vieni, nei kiti nelabai panašūs į mano žaliukus.. Žodžiu, kad neišdigtų neatpažintų daigų, sėdama kiekvieną veislę kaskart išsivalyk panages, tada sėk
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 07, 15:17)
Man kita fobija pradeda atsirasti, ko gero, baigsiu sėklų mainus, baugu, kad su sėklom gali atkeliauti ir naujų ligų

Ar jūs merkiat savo rinktas ar iš kitų gautas sėklas į k. permanganatą prieš sėjant?
Savo šviežiai rinktas sėklas visada iškart merkiu į kalio permanganato tirpalą, o tik po to jas džiovinu. Savas sėklas sėju sausas, prieš sėją dar kartą nedezinfekuoju. Iš kitų mamkų gautas sėklas permanganate mirkau prieš sėją. Ir nieko nebijau.
O tu matei
diuni nuorodą, kur sėklas iškart su gatavai paruoštu maru parduoda? Nereikia ir mainų