Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Kulkė @ 2014 07 14, 14:10)
Man rodos Tigrai ne Ex, šiemet aš juos auginu, dar kažkam siunčiau ir jie tikrai neneša tų 120g svorio kaip ant pokučio parašyta. Jie čiut už čerius didesni. Skanūs visai jie man ir tų kekių nemažai.  smile.gif

Kazkuriam rusiskam forume paligino ta tigra ir Duo, tai rase, kad cia tas pats, tik rusu pardavejai velgi sugalvojo nauja pavadinima. Va kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 20:29)
auštoji matematika nėr taip  baisu  smile.gif 
Treškit kompleksinėm trąšom ir mikroelementais, mažiau reiks spėliot, kokio elemento trūksta ir kaip jo įduot.

Pomidorus auginu trečius metus. Pirmus metus nežinojau, kad reikia pažastis skabyti. Tai nebegalėjau į šiltnamį įeiti - miškas, kuris vis tankėjo, tankėjo. Virto tikru šabakštynu. Buvau iki pasiutimo nusivylusi savim. unsure.gif
Po to užsispyriau, kad pomidorų bus. Nuo rudens iki pavasario "nenulipau" nuo kompiuterio, žiūrėjau, seminarus per vashe-plodorodie.ru (vyras už galvos susiėmės eidavo į kitą kambarį, užsidarydavo duris ir pagarsindavo televizorių, o man buvo dzin) prisipirkau Bubliko, Kurdiumovo knygų rolleyes.gif, pavasarį padariau šiltnamyje vieną šiltą lysvė (kitai lysvei pritrūko jėgų). Pasodinau pomidorus, nusipirkau Ermitaže Baikal (neprisimenu tikslaus pavadinimo), apie 60 lt kainavo (aišku niekam nesakiau kainos). Juo trešiau ir per lapus, ir laisčiau. Tai pomidorai buvo - doh.gif - netoli kilogramo. Aišku ne visi, o tik German Orange Strawbery, rodos Black Ukraina ir Ananas. Black chery į delną tilpo maksimum du.
Nu šiais metais šiltos lysvės nedariau. Rezultatas prastesnis. O dar paskaičius jūsų forume, kad sodinate balandžio mėnesį, pasodinau (aš tikra beždžionė) ir aš blush2.gif . Viskas, aišku, kad nušalo.
Šiuo metu Black chery visa kekė telpa į mano vieną saują. Supratau, kad stebuklų šiais metais nebus. Nu jei nebus, tai ir nereikia smile.gif Dar ir Baikalui pagailėjau litų.
Nu, kaip Mia dainavo, "yra, kaip yra". Jei neprisivalgysiu pomidorų šiais metais, tai paeksperimentuosiu ant savo pomidorų. ax.gif
Pagailėsiu trąšų ir kompleksinėms trąšoms biggrin.gif . Pasidarysiu S.Jasionio išgirtą EM kompostą. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anrita @ 2014 07 14, 20:06)

pavyzdinga pomidorininkė esat - užsispyrusi, siekianti tikslo, norinti mokyis ir ieškanti žinių. Super thumbup.gif
Bet jau trys metai pomidorai tam pačiam šiltnamy. Trąšų reiks vienareikšmiškai. Kitais metais tuo labiau. Neb9tina pirkti Baikal. Yra ir pigesnių trąšų smile.gif Ir biologinių, ne vien cheminių smile.gif
Atsakyti
Oi, dėkui.
Tai prie kokių pomidorų stovite? Prie kokių veislių? Supratau 0 kad svarbu atsistoti į eilę, o paskui išsiaiškinsime prie ko bigsmile.gif

SOSO!!! Jau 50 puslapis. Kurkite, merginos, naują temą!!!
Papildyta:
QUOTE(Anrita @ 2014 07 14, 21:29)
Oi, dėkui.
Tai prie kokių pomidorų stovite? Prie kokių veislių? Supratau 0 kad svarbu atsistoti į eilę, o paskui išsiaiškinsime prie ko bigsmile.gif

SOSO!!! Jau 50 puslapis. Kurkite, merginos, naują temą!!!

Oi, ne SOSO, o SOS! biggrin.gif
Atsakyti
Anrita, na ir drąsuolė, išsipasakojot kaip per išpažintį mirksiukas.gif

Mergaitės, tikrai sos SOS Sos, sukurkit naują temą, a ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 07 14, 20:42)
Anrita, na ir drąsuolė, išsipasakojot kaip per išpažintį  mirksiukas.gif

Mergaitės, tikrai sos SOS Sos, sukurkit naują temą, a  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sukursiu, pakentėkit, noriu fotkių parinkti iš šitos smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Anrita , šaunu...svarbiausia pažinti savo šiltnamį ir dirvožemį...tuomet va taip supranti pats , ką reik daryt...ir atsirenki iš begalės patarimų vertingus sau...Jaučiu visos , kurios turi gerus rezultatus kasmet eina panašiu keliu thumbup.gif

O dar nuojauta yra pas kai kurias senbuves tikrai...aš tai nelabai jos turiu gal...kur pati išsirenku pirkti veisles , nu ne visos geros būna biggrin.gif . Bet šiemet atrodo vieną pataikiau netikėtai , t.y. nesitikėjau , kad bus tokia nebloga ...tik , tiesa , skonio dar nežinau , Big red F1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 14 liepos 2014 - 20:52
QUOTE(ismanioji @ 2014 07 14, 12:27)
Sveikos pomidorų augintojos. Vis ateinu pasiskaityti ir patarimų ieškoti. Šiltnamį turiu antri metai, pernai pirkau "gatavus"daigus, tai jokių pavadinimų nežinojau, o šiemet jau pati sėjau ir auginau. Aišku, skirtumas didelis, nes pernai šiltnamis lūžo nuo "kasų"- hibridų, bet skoniu nežavėjo. Todėl šiemet auginu veisles ir lauksiu skonio. Tik tiek kad dar nesigaudau veislių derlingume, atsparume ir t.t.
Bandau pridėti foto. Noksta dar tik betaluxai, bet jau "baisus" džiaugsmas kad pajudėjo veiksmas.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Laba diena,
Sveikinu su pirmu prisijungimu (nors aš pati šiame forume dar kojų neapšilau) 4u.gif
Kiek matau nuotraukose, 4u.gif auginate sveikus, gražius pomidorus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 07 14, 20:47)
Ale visoms kurios myli POMIDORŲ DCM BIO trąšas pigu.lt mačiau yra jų akcija

o nuo rytojAUS MAximose -30% trąšoms. Ir mačiau ir DCM'ų, kam reik. 4u.gif
Atsakyti
Nauja tema Ptashka puikiai pasidarbavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti