QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 20:29)
auštoji matematika nėr taip baisu
Treškit kompleksinėm trąšom ir mikroelementais, mažiau reiks spėliot, kokio elemento trūksta ir kaip jo įduot.
Pomidorus auginu trečius metus. Pirmus metus nežinojau, kad reikia pažastis skabyti. Tai nebegalėjau į šiltnamį įeiti - miškas, kuris vis tankėjo, tankėjo. Virto tikru šabakštynu. Buvau iki pasiutimo nusivylusi savim.
Po to užsispyriau, kad pomidorų bus. Nuo rudens iki pavasario "nenulipau" nuo kompiuterio, žiūrėjau, seminarus per vashe-plodorodie.ru
(vyras už galvos susiėmės eidavo į kitą kambarį, užsidarydavo duris ir pagarsindavo televizorių, o man buvo dzin) prisipirkau Bubliko, Kurdiumovo knygų

, pavasarį padariau šiltnamyje vieną šiltą lysvė (kitai lysvei pritrūko jėgų). Pasodinau pomidorus, nusipirkau Ermitaže Baikal (neprisimenu tikslaus pavadinimo), apie 60 lt kainavo (aišku niekam nesakiau kainos). Juo trešiau ir per lapus, ir laisčiau. Tai pomidorai buvo -

- netoli kilogramo. Aišku ne visi, o tik German Orange Strawbery, rodos Black Ukraina ir Ananas. Black chery į delną tilpo maksimum du.
Nu šiais metais šiltos lysvės nedariau. Rezultatas prastesnis. O dar paskaičius jūsų forume, kad sodinate balandžio mėnesį, pasodinau (aš tikra beždžionė) ir aš

. Viskas, aišku, kad nušalo.
Šiuo metu Black chery visa kekė telpa į mano vieną saują. Supratau, kad stebuklų šiais metais nebus. Nu jei nebus, tai ir nereikia

Dar ir Baikalui pagailėjau litų.
Nu, kaip Mia dainavo, "yra, kaip yra". Jei neprisivalgysiu pomidorų šiais metais, tai paeksperimentuosiu ant savo pomidorų.
Pagailėsiu trąšų ir kompleksinėms trąšoms

. Pasidarysiu S.Jasionio išgirtą EM kompostą.