Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(jottauute @ 2015 03 29, 17:39)
Siandien pagalvojau ,kad labai pasiilgau Joy ..Tiesiog labai norejau juos uzuost  wub.gif
Jei nepaeis ,ispildzius planuotus savo norus ,pasimsiu juos  wub.gif
http://www.fragranti...u/Joy-1436.html

o papasakokit - aš net neragavus jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 03 29, 16:39)
Siandien pagalvojau ,kad labai pasiilgau Joy ..Tiesiog labai norejau juos uzuost  wub.gif
Jei nepaeis ,ispildzius planuotus savo norus ,pasimsiu juos  wub.gif
http://www.fragranti...u/Joy-1436.html

aha, mane irgi Pink Pepper užmasino doh.gif nebeturiu aš Joy, jau senokai, kartais jų panoriu tyliai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 29, 15:56)
aha, mane irgi Pink Pepper užmasino doh.gif nebeturiu aš Joy, jau senokai, kartais jų panoriu tyliai  irnesakyk.gif

Pas mane Enjoy ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 29, 17:34)
Pas mane Enjoy ax.gif

ai, nu vis tiek good.gif o kas per žvėris tas Enjoy? ar nėr labai "vaisinis-bananinis" pyragas arba "kompotas"?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 29, 16:55)
o papasakokit - aš net neragavus jo  g.gif

Nezinau ,nemokesiu nupasakot .. Tiesiog man jis nenusakomas g.gif
Minkstas toks ,tirstas ,koncentruotas ,nera aitrus koks ar saltas ,moteriskas ,geliskas ,bet neissiskiria kazkios natos atskirai g.gif Man vos toks to laikmecio ,vintazinis ..Kad ir aprasymo normalaus ispudziu kokiu neradau .. Turejau gal pries 6 metus ,dabar gal kitaip atrodytu is vis .
Turejau parfuma ,nuostabus man jis ir EDP geras labai ...
Jei isigysiu veliau ,atsinesiu parodyt drinks_cheers.gif biggrin.gif Anksciau Douglas turejo ju g.gif

Enjoy ,kaip kad Pink peper ,ne mano visiskai ,bet malonus tai labai .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 03 29, 22:31)

Jei isigysiu veliau ,atsinesiu parodyt  drinks_cheers.gif  biggrin.gif Anksciau Douglas turejo ju  g.gif

Enjoy ,kaip kad Pink peper ,ne mano visiskai ,bet malonus tai labai .

Private label'is jų turi manods g.gif
oi, atsineškit ne tik jų, daug visko atsineškit įdomaus - mes ten dažnai padarom uostymo seminarus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 29, 21:33)
Private label'is jų turi manods  g.gif
oi, atsineškit ne tik jų, daug visko atsineškit įdomaus - mes ten dažnai padarom uostymo seminarus laugh.gif

Ok,kai tik juos isigysiu ,atleksiu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Dar Gardenija Tauer turiu isanalizuot .. Man atrodo ji man turetu patikt .. rolleyes.gif wub.gif
Ir i mane prasau " tu " nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 kovo 2015 - 21:06
QUOTE(jottauute @ 2015 03 29, 23:04)
Ok,kai tik juos isigysiu ,atleksiu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Dar Gardenija Tauer turiu isanalizuot .. Man atrodo ji man turetu patikt ..  rolleyes.gif  wub.gif
Ir i mane prasau " tu "  nail.gif

gardenija iš pradžių kaip ir patiko, paskui ne, dabar vėl patinka - ateina kas savaitgalį tokia moteris ir labai graži ant jos ta gardenija, vis pasimatuoja pamedituoja, sakė pirks gimtadieniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 03 29, 22:17)
gardenija iš pradžių kaip ir patiko, paskui ne, dabar vėl patinka - ateina kas savaitgalį tokia moteris ir labai graži ant jos ta gardenija, vis pasimatuoja pamedituoja, sakė pirks gimtadieniui smile.gif

Su Tauer visada taip yra tai patinka ,tai ne ,su charakteriu jie .
Idomi ta Gardenija ,mane pirmiausia tuo gundo ,pradzia labai keista ant manes ..
VDK vyriskis pauoste ant rieso mano vienus kvepaliukus ,tuos italo kuriamus arabisko tipo ,sako ka jusu oda isdarineja ,atpazint neimanoma biggrin.gif Skirtingai tikrai ant visu skleidziasi .. biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar nuotaiką kėliausi su šiprine Tauerio rože. Man ji visgi, labai labai. Avietinė taip pat graži, bet jos noriu ne taip dažnai.
Privat label turi Patou kvepaliukų, net man atrodo, kad ir Joy yra.

Jottauute, kai eisit į Europą, nepamirškit ir manęs. Ir aš noriu į tą seminarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2015 03 29, 23:08)
  Privat label turi Patou kvepaliukų, net man atrodo, kad ir Joy yra.

Jottauute, kai eisit į Europą, nepamirškit ir manęs. Ir aš noriu į tą seminarą  biggrin.gif

Vokieciu 9 tikrai yra. Bent buvo, kai ten buvau paskutine karta. Laaabai vintazas. Laaabai animalka. Laaaabai grazus. Turiu vintazini miniuka, biski skiriasi, bet is esmes tas pats. Man abskritai Patou - kokybes zenklas, gerai, kad atveze.
Del seminaru. Ka jus ten rezgate?! Susvilpkit kada smile.gif , gal pavyks prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 29, 20:22)
ai, nu vis tiek  good.gif o kas per žvėris tas Enjoy? ar nėr labai "vaisinis-bananinis" pyragas arba "kompotas"?

Nea, bananinis - Sira des Indes, o Enjoy gana klasikinis kvapas, modernus gėlinis šipras su rūgštele. Man juose labiausiai dominuoja rožė ir pačiulis, paskui jau serbentai (iš čia ta rūgštelė) ir visa kita, dėl to kažkiek primena Coco Mademoiselle, bet Enjoy ryški žalia nata (sakyčiau, oakmoss, nors nėra jos piramidėj), todėl jie kitokie. Pyragas tikrai ne, net saldžiais jų nepavadinčiau. Jeigu uostėt TDC Sublime Balkiss, tai man jie turi panašumo.
Atsakyti