QUOTE(megeja @ 2015 02 28, 16:35)
Negaliu pritarti labiau

Eiryn, papasakok, kodėl australas.
Verti mane raudonuot
Australas, atrodo tobulas fizinio aktyvumo ir protinių sugebėjimų rinkinys. Iš tiesų kol išsirinkau turėjau n veislių mintyse, su daug veisėjų kalbėjausi, daug ką svarsčiau, ne viena veislė buvo mano akiratyje, man svarbiausia buvo kad šuo mane atitiktų. Būtų tikę ir mažas ir didelis šuo, bet svarbiausia veislės charakteristikos, šunys kuriuos pažinau per tą laiką leido man suprasti kiek daug veislių kurios man patinka netiktų man nei pro kur. O australas atrastas labai netikėtai, visai kitaip juos įsivaizdavau, kitokio dydžio, kitokio supratimo, kitokius šunis, kažkada turėjau mintį apie juos bet ta mintis buvo kažkaip labai greit atmesta ir dėl to kad jų visai nepažinojau. Susitikau vieną dieną parodoje, patiko, užkalbinau, pabendravome, nieko nenusprendžiau, tiesiog palikau juos mintyje. Kadangi tą dieną visi veisėjai su kuriais bendravau buvo nuostabūs bet visos veislės kurias maniau esanti išsirinkusi tiesiog ėmė ir atkrito, nei vienas nebuvo mano šuo... Buvo neblogas šokas. Visą vakarą namuose varčiau mintyse kiekvieną šunį ir kaip man baisu buvo kad tai ką atrodo visai protingai buvau išsirinkusi buvo visai ne man... Kitą dieną šviežia galva ir ramia širdim vėl į parodą... Ir australų sutikau dar daugiau, specialiai laukiau ringo, ėjau per visus veisėjus ir klausinėjau visų man kylančių klausimų. Kol galiausiai supratau kad tai gali tikrai būti mano pasirinkimas. Vėliau grįžusi namo kelias dienas ieškojau info, domėjausi, video žiūrėjau ir galiausiai išsirinkau veislyną. Kuo toliau tuo labiau pasitikiu savo sprendimu.