Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pasiulysiu per mergaites pirkta suknyte. Nauja Tommy Girl Juniors Dress S dydis atitinka XS Kaina 90 lt su siuntimu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniu6ka @ 2014 07 17, 12:05)
man noretusi svarbiausiai kad butu patogus vaiskciojimui ir neperslampami.Aciu ,paziuresiu situose.timberland ziurejau batus,bet nemanau,kad jie yra gan minksti ir lankstus,kai vaikstai.

vieni geriausiu batai vaikams smile.gif ar rudeniniai ar zieminiai ar vasarines basutes be isimties yra Timberland smile.gif neuzmusami smile.gif o svarbiausia labai patogus mazoms pedutems. Nuo basuciu iki zieminuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiklausiu del siu Timberland basuciu http://shop.timberla...rodFindSrc=cart, idomu ar pataikiau su dydziu, nes mergaites jau nupirko g.gif

Gal yra turinciu? ax.gif Aviu 41 d, 26.6 cm peda , ar tiks 10 ? ir ar tiks siauresnei pedai, nebus placios?
aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites,gal Columbia.com turite uzsakymu, labai neblogos vaikisku prekiu kainos ax.gif
o siera ziuriu kazkaip nesusirenka...negi niekam nereik nieko biggrin.gif
va i batuku tema, as atradau vaikams Columbia basutes ir batus (sportinio tipo), nu labai patenkinti vaikai thumbup.gif turime ir Timberland rudeniniu "visureigius", bet per ziemos speigus tai tik Columbia sniegbaciai, jiems taip pat taiko nuolaida siuo metu Sieroje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 07 17, 13:59)
vieni  geriausiu batai vaikams smile.gif ar rudeniniai ar zieminiai ar vasarines basutes be isimties yra Timberland smile.gif neuzmusami smile.gif o svarbiausia labai patogus mazoms pedutems. Nuo basuciu iki zieminuku.  mirksiukas.gif

turiu savo 7-meciui ateinanciai ziemai zieminukus nupirkus, nezinau kaip nesiosis, bet siaip apziurejus, lengvi, lankstus, niekuo neprastesni uz taip visu pamegtus Ecco atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 07 17, 14:39)
mergaites,gal Columbia.com turite uzsakymu, labai neblogos vaikisku prekiu kainos  ax.gif
o siera ziuriu kazkaip nesusirenka...negi niekam nereik nieko biggrin.gif
va i batuku tema, as atradau vaikams Columbia basutes ir batus (sportinio tipo), nu labai patenkinti vaikai thumbup.gif turime ir Timberland rudeniniu "visureigius", bet per ziemos speigus tai tik Columbia sniegbaciai, jiems taip pat taiko nuolaida siuo metu Sieroje mirksiukas.gif

Man Timberland kazkaip nelabai patiko, o columbia zieminiai sniego nepamainomi, bet basutes ju nepatogios vaikams papuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentre @ 2014 07 17, 14:43)
Man Timberland kazkaip nelabai patiko, o columbia zieminiai sniego nepamainomi, bet basutes ju nepatogios vaikams papuole smile.gif

maniškiai 3 žiemas timberlandus nešiojo, pradžioj gal didoki buvo, bet jiems tokie patogūs, kad nieko kito nenorėjo, kojos nešąlo, batai nešlapo.
Nors ir kokie jie man negražūs buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 17 liepos 2014 - 13:49
QUOTE(rentre @ 2014 07 17, 13:43)

abu vaikai mano su tokiom po lauka duodasi, dukra (5 m) sake kad labai patogios g.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=03

dabar sakiau tokias pabandymui pasiimti:
http://www.columbia....,pd.html?v=true
Atsakyti
QUOTE(rentre @ 2014 07 17, 14:43)

mano vaiko columbia sniegbaciuose ne tik kojos tuoj susala, bet ir suslampa , niekaip nesuprantu, kodel visos juos taip giria, bearpaw, ir tie po pliurzas geriau dregme atlaiko, negu columbia , tik priesui parekomenduociau doh.gif
Atsakyti
Turim tokias basutes naujas pardavimui. Mano kuducio vaiko kojai per placios.
Dydis 13 USA.
user posted image
Atsakyti
ar factory renkat? ax.gif

nusiunciau keleta rubeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2014 07 17, 13:55)
mano vaiko columbia sniegbaciuose ne tik kojos tuoj susala, bet ir suslampa , niekaip nesuprantu, kodel visos juos taip giria, bearpaw, ir tie po pliurzas geriau dregme atlaiko, negu columbia ,  tik priesui parekomenduociau  doh.gif

tai jusu vaikui jie tiesiog per silti, jie negali praleisti vandens, greiciausiai sukaista kojyte ir suprakaituoja, o tada vesta del prakaito. Visi vaikai skirtingi, mano abu vaikuciai vaiksto ir vargo nemato 4u.gif Ju negalima deti esant pliusui, jie skirti nuo kokiu -5 C bent jau. Iki tol dedames Timberland zieminukus, panasus labai i ECCO.
Atsakyti