Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(airise @ 2014 08 21, 19:43)
Matau daug kas darot segmentine tvora, o as kazkaip abejoju, gal del to kad ant kampo esu , ir kelias dulketas labai. Noriu uzdaresnes, medines kokios. bet kaina geriausia segmentines , ne taip brangu. nezinau ka cia sugalvot. Siulo irgi segmentine tokie tvorininkai.
Dairina, o kaip jums gavosi kaina pamatu su stulpeliais? galima i az. kiek uz darba eme uz metra?

mes renkames segmentine,kadangi reikia aptverti dideli plota gaunasi pigiausias variantas,sodinsime tujas ,bus maziau triuksmo,maziau matomumo,priekyje desim grazesne,o medziui reikalinga didele prieziura
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2014 08 22, 06:04)
mes renkames segmentine,kadangi reikia aptverti dideli plota  gaunasi pigiausias variantas,sodinsime tujas ,bus maziau triuksmo,maziau matomumo,priekyje desim grazesne,o medziui reikalinga didele prieziura

Pas mus namas prie kelio, tai rinkomės viduriuką: iš šonų ir sklypo gale - segmentinė, o dalis priekio ir dar šoninės truputis (tiesiog ten yra krepšinio aikštelė sklypo kampe prie kelio) darysim akliną medinę. Kaina ir taip gavosi gerokai didesnė nei tikėjomės doh.gif o dar mediena net nekalta ir vartų nėra...
Atsakyti
Sveiki darbštuoliai smile.gif

Jau daug pajudėję į priekį, net tie, kurie dar tik pamatų stadijoje buvo thumbup.gif

Matau rašote apie tvoras kaip tik, mes jau irgi planuoajm, galvojam g.gif Nepatinka man segmentinės, bet ir prieš nieko neturiu. Beje, jų nereikia tiek prižiūrėti, kaip medinių, o dėl atvirumo, gi galima tujom apsisodinti, jos ir užstos, ir dulkes sugers, o lietus nuo jų jas nuplaus, kaip ir pigu ir praktiška eksploatuojant smile.gif Bėda viena, kad reikia laukti kol tujos užaugs iki patenkinamo dydžio biggrin.gif Mums iš vienos pusės, kaimynų pietinė, tai jau segmentine užtverta, bet va kitos dar atviros. Irgi galvojam, gal galą ir priekį kokia gražesne tverti, o šone ir segmentine, bet tas šonas būtų permatomas, kas man nepatinka, nes bus terasa tada atvira, matysis, ai, nu va galvos skausmas dabar g.gif Klausimas ar tai prašymas, gal kas turi kontaktus, kas daro pamatus tvorai, būčiau dėkinga 4u.gif galite į PM rašyti. Nes jau norisi tvoros, o tai žiūrim jau iš kiemo tas dingęs, anas, nemalonu kažkaip ant širdies darosi.
Atėjo laikas laikines laukines duris lupti lauk, bet jau naujų kokios kainos doh.gif 4,400 užsišaukė, nes didesnės nei standartiniai išmatavimai. ( asmode) Bet, kai už plastikines paprašė 3,500 tai irgi ne kaip nuskambėjo g.gif
O jau kokie darbininkai paklausūs pasidarė doh.gif Tokias eiles laukdavom, nors ir sutarę prieš metus, ar tai puse metų buvom. Tai kaip dabar randa čia ir dabar net neįsivaizduoju. Jau vėl viskas atsigavo? o ar ne per greit, kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 08 21, 22:37)
Ačiū už nuomonę. O kur šiltas duris rasti? Ir kokios jos turėtų būti? temoje mačiau jūsų durų foto. Iš kur jūsiškės?

Langai kurių išmatavimai 2,2 m x 2,1 m; 1,9 m x 1,9 m ir 1,6 x 1,8 m. Jei jie nebus atidaromi, ar turėtų būti su perskyrimu ar be? Jei be perskyrimo, ar vėliau nebus problemų renkantis roletus?

Durim turio buti kuo mazesnis silomos perdavimo koeficientas. Pvz pas mane asmodo durys 0,95 w/m2 duruvoje pasiule tik 1,2 W/m2. Asmode tos pigios po 2200 ,ju laidumo koeficientas 1,8 W/m2 Pas mane namas siltas tai ir duris rinkausikuo siltesnes ir langus siltus (proto ribose) O namui su nedideliu kiekiu langu,manau tiktu ir paprastesni .
Apie roletus neismanau.
Atsakyti
O kiek kainuoja tujos? (niekada nesu pirkus ir nesidomejau). Tokiu minciu siandien kilo, aptverti viena sklypa, reikia aklinos tvoros ir pigiausio varianto, nes niekas negyvena ten.. Tai galvoju ar pigiau segmentine plius tujos ar medine (be pamato aisku). g.gif Gal kas domejosi ir skaiciavo kas pigiau? Ar bent tuju kaina zinot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 23 rugpjūčio 2014 - 16:18
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 08 23, 18:17)
Ar bent tuju kaina zinot? smile.gif

googlas visagalis pasakys skelbimai
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 23, 06:01)
Durim turio  buti kuo mazesnis silomos perdavimo koeficientas. Pvz pas mane asmodo durys 0,95 w/m2  duruvoje pasiule  tik 1,2 W/m2. Asmode tos pigios po 2200 ,ju laidumo koeficientas 1,8 W/m2  Pas mane  namas siltas  tai ir duris rinkausikuo siltesnes ir langus siltus (proto ribose) O namui su nedideliu kiekiu langu,manau tiktu ir paprastesni .
Apie roletus neismanau.

Jei ne paslaptis, kiek jūsų durys kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 08 23, 17:17)
O kiek kainuoja tujos? (niekada nesu pirkus ir nesidomejau). Tokiu minciu siandien kilo, aptverti viena sklypa, reikia aklinos tvoros ir pigiausio varianto, nes niekas negyvena ten.. Tai galvoju ar pigiau segmentine plius tujos ar medine (be pamato aisku).  g.gif  Gal kas domejosi ir skaiciavo kas pigiau? Ar bent tuju kaina zinot? smile.gif

Sveiki, mes irgi galvojame apie tujas. Pazistami pasiule gera varianta, aisq jeiu jus tenkina ilgas tuju prigijimo laikotarpis. Yra imanoma tiesiog tujas patiems uzsiauginti,
tiesiog tuju sakeles(nuo uzaugusiu tuju) susisodinat. Ne visos iskart prigyja, bet jei turite laiko variantas manau geras ir galite ju prisiauginti daug. Tik tikslios technologijos kaip tai daryti nepasakysiu. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas galetu mestelt ideja , pas ka uzsisakyt tik 3 palanges- garazui ir katilinei. Skambinom ten, kur daremes lanus ir labai atvirai pasake- del 3 palangiu- mazo pelno- mes nevaziuosim. Nors...daznai atvaziuoja parodyt musu langu potencialiems savo uzsakovams. Mane, beje, irgi veziojos po objektus , rode kaip atrodo vieni ar kiti langai. Is to jo plepumo netgi zinau, kad netoli musu jo namas, praktiskai pekeliui ...
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 08 23, 22:47)

Mes irgi dejomes tas silciausias Asmodo duris. Aukstis 2100 plotis 1000 tai kaina apie 2700 su nuolaida gavosi. Bieso gerokai brangesnes nes su papildomais langiukais ir dar salia duru yra sonas (nezinau kaip vadinasi) smile.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 08 24, 08:43)
Labas rytas, gal kas galetu mestelt ideja , pas ka uzsisakyt tik 3 palanges- garazui ir katilinei. Skambinom ten, kur daremes lanus ir labai atvirai pasake- del 3 palangiu- mazo pelno- mes nevaziuosim. Nors...daznai atvaziuoja parodyt musu langu potencialiems savo uzsakovams. Mane, beje, irgi veziojos po objektus , rode kaip atrodo vieni ar kiti langai. Is to jo plepumo netgi zinau, kad netoli musu jo namas, praktiskai pekeliui ...

Normaliai... blink.gif
O gatavu palangiu pirkt neiseina? man atrodo Jupojoj esu maciusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 08 23, 23:47)

4500 duru plotis 1,5 M (varstoma dalis 90 cm) o salia stiklas 40 cm. Aukstis 2,10 M.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 08 24, 11:21)

O gatavu palangiu pirkt neiseina? man atrodo Jupojoj esu maciusi wink.gif

Vyras siandien susirado, kas pamatuos ir padarys. Tai tos pacios firmos zmogelis, pas mus dejes langus rolleyes.gif
Atsakyti