Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2014 08 25, 11:35)

MALADEC, Arvydai didis.gif biggrin.gif . Tik į krokodilą nepanašus - visad šypsosi, malonus toks biggrin.gif. O jau švelnuumas wub.gif  biggrin.gif

Na kodėl krokodilas ir iš karto kažkas baisaus, o kaip garsusis krokodilas Gėna assa.gif
...я играю на гармошке.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 08 25, 11:59)
Na kodėl krokodilas ir iš karto kažkas baisaus, o kaip garsusis krokodilas Gėna  assa.gif
...я играю на гармошке....  biggrin.gif

mastau.gif tada gal ir panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 25, 10:35)
Ačiū, reiks bandyt iš aukščiau siurbt biggrin.gif
Čia aksolotlis biggrin.gif . Vaikai baisiai norėjo vėžliuko, bet kai pasipainiojo šitas, parodžiau - persigalvojo biggrin.gif
MALADEC, Arvydai didis.gif biggrin.gif . Tik į krokodilą nepanašus - visad šypsosi, malonus toks biggrin.gif. O jau švelnuumas wub.gif  biggrin.gif

laai fainas, bet sudėtinga prižiūrėt, draugų toks nudvėsė vasarą, per šilta buvo
Atsakyti
Sveiki ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 08 23, 17:50)
klausimas toms, kas turi smėlio akvariumuose. kaip valot?

Aš vienąsyk pataikiau patekti zoopardutuvėn, kai konsultantė kaip tik valė vieną akvariumą, kurio dugnas - vien smėliukas (lyg tai dar pasakė, kad ans - koralinis g.gif ) bigsmile.gif Priėjau susidomėjusi labai, bo ir pati noriu smėlėto kampiuko pas save, juodojo grunto fone.... Sakau tąjai konsultantei, ar sudėtinga išvalyti tą smėlėtą dugną? Tai ir parodė visą procesą - siurbė tuo pačiu įprastu grunto nusiurbėju, tik kad giliai labai nekišo, tai švelniai po paviršių ėjo, ėjo ir ėjo.... Toks "dulkių debesis" vandeny gaunasi, pajudinus tą smėlį, bet greit ir nurimsta. Visai man patiko, o ir nesudėtinga, tai ir neatmetu varianto pas save pasidaryti ir smėlionio dugno "kampelį" ax.gif

Pas mus nieko naujo. Aš fiziškai vis neprisiruošiu restartuot savojo akvos, o jau reikia... cool.gif Noro yra, ale jėgų - 0 blush2.gif Tai nepsiprievartausiu, dar laukiu kol mano nelemtąjam retąjam filtrui "Blucompact 02" bus prekyboje naujų kempinių. O jų kaip nėr, taip nėr.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 25, 11:35)
Čia aksolotlis biggrin.gif . Vaikai baisiai norėjo vėžliuko, bet kai pasipainiojo šitas, parodžiau - persigalvojo biggrin.gif
... visad šypsosi, malonus toks biggrin.gif. O jau švelnuumas wub.gif  biggrin.gif

nerealus gyvūnėlis smile.gif
O jis tik vandenyje, sausumoje nebūna? ( sorry, jei durnai klausinėju, negooglinau) 4u.gif
Atsakyti
... ir ka gi cia MAN isprievartavus??..
Grazus trynukai butu. FIZIKAI!!! I mane ir i Kubiliu atsidave nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
As tai nelabai fizikas, bet mokykloj koznu meta vasarom papildomai treniruodavaus (pataisas turejau). Net is sules ismest norejo, bet kilogramas mandarinu direktorei - VISAGALIS!! ax.gif O kai paskui tapau Fizikiniu texniniu irenginiu instituto Branduolines xemijos laboratorijos instruktorium, tai mokytoja pasibaisejo ir (gryn saugumo sumetimais (aba is gedos, kad savalaikiai neivertino TALENTO)) isvaziavo i ta savo susikta Izraeli (Gazos ruozas) unsure.gif
Nu va. O paskui mes Nepriklausomybe iskovojom, bambali pavogem (63 kartus)...(Juokauju). I NATO imynem Ir t.t.
P.S. Gal turit padovanot nedaug mieliu ir atvirksciai cukraus??????? bigsmile.gif
O zoliu ir kreveciu??????
Duoti man. Jamu viska kas tik be sokoladuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2014 08 25, 19:44)

aciuks.gif. Kai valysiu, parašysiu, kaip sekėsi biggrin.gif

QUOTE(Dinka* @ 2014 08 25, 20:04)
nerealus gyvūnėlis smile.gif
O jis tik vandenyje, sausumoje nebūna? ( sorry, jei durnai klausinėju, negooglinau)  4u.gif

Šiaip tai nebūna. Bet skaičiau, kad po truputį jį galima paverst sausuminiu... Mat esant mažai deguonies vandeny, jis vis dažniau kyla kvėpuot plaučiais, tai žiaunos po truputį atrofuojasi... Kiek tame teisybės - nežinau, bandymų nedarysim biggrin.gif . Apskriti, jam regeneruoja prarastos kūno dalys, tai mažu ir pavirstų kokiu driežu biggrin.gif. Šiaip tai tikrai mieliakas toks biggrin.gif . Nors ne visiems patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 25, 23:02)
. Nors ne visiems patinka tongue.gif

aš tai bijočiau rankas pas tokį į akvariumą įkišt,nepykit,bet man jie baisūs bijau.gif kaip ir tos žuvys-gyvatės,kur akvariumuose laiko schmoll.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 26 rugpjūčio 2014 - 06:02
QUOTE(žydrynė @ 2014 08 26, 06:58)
aš tai bijočiau rankas pas tokį į akvariumą įkišt,nepykit,bet man jie baisūs bijau.gif kaip ir tos žuvys-gyvatės,kur akvariumuose laiko  schmoll.gif wacko.gif

beee.gif jis visai nepanašus į gyvatę. Jis šypsosi biggrin.gif . Pas gyvates ir aš ni ni scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 25, 22:02)
aciuks.gif. Kai valysiu, parašysiu, kaip sekėsi biggrin.gif

Būtinai, nes man tai - įdomu ir aktualu! mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(žydrynė @ 2014 08 26, 05:58)
aš tai bijočiau rankas pas tokį į akvariumą įkišt,nepykit,bet man jie baisūs bijau.gif kaip ir tos žuvys-gyvatės,kur akvariumuose laiko  schmoll.gif wacko.gif

Pas aksolotlį, vien nuo ano tos "šypsenos" aš rankas kiščiau, pilvuką paglostyt man norėtųsi tokia, ypač pažiūrėjus čia ax.gif biggrin.gif Na, tik ne pas gyvates, brrrr... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2014 08 26, 16:53)
Būtinai, nes man tai - įdomu ir aktualu!  mirksiukas.gif  4u.gif
Pas aksolotlį, vien nuo ano tos "šypsenos" aš rankas kiščiau, pilvuką paglostyt man norėtųsi tokia, ypač pažiūrėjus čia  ax.gif  biggrin.gif Na, tik ne pas gyvates, brrrr...  cool.gif

nu man tokie gyviai ne prie širdies blush2.gif ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 08 24, 22:39)
mano bendram akve red chery jau dauginasi, o filtruojančios irgi puikiai jaučiasi, viena nėščia nėščia biggrin.gif

Pas mane dvi filtruojančios ir panašu - porelė. Tai moteriškė vis laukiasi laukiasi, nešioja nešioja vis naujus ikriukus, saugo saugo, varto varto ir veltui.

Tiek filtruojančioms, tiek amano dauginimuisi reikia sūraus vandens. Jų veisimas pakankamai sudėtingas ir gėlavandeniam akvariume neišnaršinsite.
Kažkiek domėjausi, skaičiau ir supratau, kad tikrai nesivozosiu. Tik gaila pačios krevetės, taip stropiai jin tuos ikrus nešioja. smile.gif Na bent išvada, kad joms tinka ten gyvenimas, jei jos veisiasi smile.gif

Atsakyti