Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Laba diena. Gal kas turit atliekamų Trichogaster chuna (medaus guramis) labai labai noriu wub.gif
user posted image

user posted image

atsilyginčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2014 07 14, 22:26)
jei su usais- berniokas, jei be usu tai mergiote  biggrin.gif  viskas su jais labai paprasta  smile.gif
o va mano skaliarai "buciuotis" eme  lotuliukas.gif  susiglaudzia "lupom" ir ima virpeti. paskui suktis ir nustoja. cia kazkoks poravimosi ritualas ar vyriskumo rodymas?  g.gif

skaliarai taip dalijasi įtaką. Poruojasi tai pirmiausia žiaunų apačią išpučia ir išgauna tokį pokštelėjimą primenantį garsą, vėliau pelekais siunčia vandens virpesius vienas kitam į šonus. Pasiruošia poruotis kaip pradeda ieškoti tinkamo lapo ikrams.
Atsakyti
[quote=Enija,2014 07 15, 14:01]
skaliarai taip dalijasi įtaką. Poruojasi tai pirmiausia žiaunų apačią išpučia ir išgauna tokį pokštelėjimą primenantį garsą, vėliau pelekais siunčia vandens virpesius vienas kitam į šonus. Pasiruošia poruotis kaip pradeda ieškoti tinkamo lapo ikrams.
[/quot]
šiaip tai jeigu kimba vienas kitam į lūpas,tai gali būt,kad patinai pešasi drinks_cheers.gif
nors kai poruojasi tai irgi purtosi vienas prieš kitą ir sukasi ratu
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 07 15, 15:36)
šiaip tai jeigu kimba vienas kitam į lūpas,tai gali būt,kad patinai pešasi drinks_cheers.gif
nors kai poruojasi tai irgi purtosi vienas prieš kitą ir sukasi ratu

mano skaliarai tai mušasi net panos dėl jaunikio, tai burnomis baksnojasi kol kažkuri pasitraukia. patinai tai įsibėgėja ir trenia kitam ir dar į uodegą iš paskos trinkteli. o jau kai ikriukai sukrauti ant lapo, tai iš viso karas paskelbiamas bet kam plaukiančiam pro šalį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 07 15, 09:51)
Gražus tavo akvariumas mirksiukas.gif kur skaliarus pirkai?

Aciu 4u.gif
skaliarus pirkom nesefauna parduotuvej smile.gif

QUOTE(Enija @ 2014 07 15, 15:43)
mano skaliarai tai mušasi net  panos dėl jaunikio, tai burnomis baksnojasi kol kažkuri pasitraukia. patinai tai įsibėgėja ir trenia kitam ir dar į uodegą iš paskos trinkteli. o jau kai ikriukai sukrauti ant lapo, tai iš viso karas paskelbiamas bet kam plaukiančiam pro šalį  lotuliukas.gif

nu jie tol buciavosi kol trecias neisikiso lotuliukas.gif tada prasidejo pestynes doh.gif
is 6 skaliaru tai du matau tokius dominuojancius. tai vienas nuolat kitus kala, o kitas gina ir skuron duoda tam skriaudzianciam lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaizdelis dabar toks (negalutinis)
user posted image
Atsakyti
as suprantu, kad kai poruojasi soka, sukasi ratu, bet pas mane toks keistas vaizdas buvo, kad taip soko demasonis su yellow, tai negi laukt yellowdemasoniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Dzemute, tai kas pas tave miargos ar bičiai? smile.gif
Atsakyti
Man susidarė įspūdis, kad Klaipėdoje beliko tik du akvariumai - mano ir Jolančikės... Augalų gaut neįmanoma doh.gif ... Noriu blyxos ir dar ko nors biggrin.gif ... Kur ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 07 16, 14:04)
Man susidarė įspūdis, kad Klaipėdoje beliko tik du akvariumai - mano ir Jolančikės... Augalų gaut neįmanoma doh.gif ... Noriu blyxos ir dar ko nors biggrin.gif ... Kur ieškot?

taviškis kartai į vln važinėja. pas man blyxos yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 16 liepos 2014 - 13:09
QUOTE(Dilma @ 2014 07 16, 14:04)

g.gif as seniai jau pasigedau avocetes (paskui berods emoli buvo pasivadinus ir visai dingo). reiktu gal FB susirasti ir graziai paprasyti grizti i namucius biggrin.gif klaipedos krasto tikrai sumazejo unsure.gif gal tiesiog nebeturi laiko/noro bendrauti, nes senbuviu kaip ir nebelike tai ir bendru "temu" gal joms nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 07 16, 13:42)
as suprantu, kad kai poruojasi soka, sukasi ratu, bet pas mane toks keistas vaizdas buvo, kad taip soko demasonis su yellow, tai negi laukt yellowdemasoniuku  lotuliukas.gif

pas mane guramis su makropodu teritorinį klausimą sprendė labai juokingai. makropodas atstatė savo žiaunas į šonus kad didesnis atrodytų, o guramis kuteno jį savo ūsais. Abu atrodė supranta viens kito elgesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 16, 14:09)
taviškis kartai į vln važinėja. pas man blyxos yra smile.gif

Tai vat, kad dabar nevažiuoja... Artimiausias važiavimas po trijų savaičių bus. O man reikia čia ir dabar biggrin.gif . Įleidau dvi amano krevetkes ir du čeriukus... Tai tų nesimato, o amanės ant šildytuvo tupi. Ir siūlo neėda iš samanos biggrin.gif

QUOTE(tiutiute @ 2014 07 16, 14:11)
g.gif  as seniai jau pasigedau avocetes (paskui berods emoli buvo pasivadinus ir visai dingo).

Avocetę pajūry sutikau biggrin.gif . Tik apie bliūdą nepaklausiau smile.gif
Atsakyti