Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Jofky @ 2014 10 12, 20:32)
Aš kaifuoju nuo savo naujos mašinos  biggrin.gif  Jau su sena nieko siūti nesinorėjo, vis atsikalbinėdavau jei kas prašydavo ir šiaip tempdavaiu kiek galėjau be siuvimo. Dabar pati ieškau kam ko reikia pasiuti  biggrin.gif  Nusipirkau dvigubą adatą, dar guminių siūlų nusiprksiu nes išsiaiškinau kaip su jais reikia  thumbup.gif

o kam ir kur naudojami guminiai siūlai??
Atsakyti
QUOTE(ramel @ 2014 10 13, 12:03)
Sveikos, esu tik pradedancioji siuveja, ir ieskau siuvimo masinos. Galima sakyti visiskai nenusimanau apie jas, todel noreciau paklausti jusu nuomones. Pagrinde noreciau siuti trikotaza, kad netrukinetu siulai patempus. Ar tiktu tam tokia masina Siuvimo masina man kaip pradedanciai? Ar gal kokia nors kita patartumet?

Sveikos, aš tai manau už panašią kainą galima geresnį variantą įsigyti, pvz Bernette Fun Style (mano kaimynė neseniai nusipirko, tai labai patenkinta), o tas krašto nukirpimas tai gali būti pridėtas prie bet kurios buitinės mašinos, yra tokia speciali pėdelė http://siuvimostiliu...ukirpimo-pedele
aš tokią turėjau, kol nenusipirkau overloko Bernina 800DL , džiaugiuosi jau 3 metus, tiesiog idealiai siuva smile.gif
O mašinos naujos irgi žvalgausi dabar, nes mano senutė jau visai pavargo. Bet norėčiau aukštesnio lygio.. Bernina 380 arba Bernina Aurora 450. Gal kas turite tokias, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2014 10 14, 13:36)
o kam ir kur naudojami guminiai siūlai??

Sutraukimui. Tikrai esate mačiusi rūbus kai yra viena ar kita detalė sutraukta su blogoje pusėje esančiomis plonomis gumelėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MargoM @ 2014 10 14, 12:57)
O mašinos naujos irgi žvalgausi dabar, nes mano senutė jau visai pavargo. Bet norėčiau aukštesnio lygio..  Bernina 380 arba Bernina Aurora 450. Gal kas turite tokias, kokie atsiliepimai?

Aš turiu Bernina 350 smile.gif Tai nedaug kuom skiriasi nuo 380 (anoj berods didesnis dygsnių skaičius ir dar kažkas vienas, ko dabar neprisimenu biggrin.gif Bet tikrai man joje nieko netrūksta)

Aurorą rinkčiausi tik dėl siuvinėjimo galimybės ateityje, jei staiga neplanuotai ir netikėtai ištiktų toks poreikis smile.gif Ale kad galėtum su ja siuvinėti, dar 2000-3000 Lt įmerkt reikia wacko.gif

Tai iš esmės man pakanka mano Bernina 350 lotuliukas.gif wub.gif

Minusai Berninų tai tik brangios pėdelės, daugiau tai nieko tikrai wub.gif Sveria daug, stabiliai stovi ant stalo greitai dirbant, turi viską, ko tik gali reikėti: auto stop, greičio reguliavimas, adatos padėties nustatymas, melejonas dygsnių, automatinės kilpos, galimybė įsigyti kojinį pėdejės pakėlėją (ko visai norisi nulipus nuo pramoninės, tai ta koja paskui ir trukčioja namie ten po stalu, kai reik pėdelę kelt lotuliukas.gif ), žodž tobulas reikalas tikrai wub.gif

Vienintelis ko man iš jos norėtųsi iki VISIŠKO pasitenkinimo, tai: gritesnio darbo (tas buitinėms yra neįmanoma), stipresnio pėdelės prispaudimo (tai vėl pramoninių pliusas..) ir didesnio darbinio lauko iš dešinės, kaip čia pasakyt, nežinau kaip jis vadinas blush2.gif Na žodž iš esmės svajoju matyt apie pramoninę ir viskas biggrin.gif

Bet atmetus tas fantazijas, Bernina išties tobulas kūrinys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 10 12, 20:32)
dar guminių siūlų nusiprksiu nes išsiaiškinau kaip su jais reikia  thumbup.gif

Kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 10 14, 18:34)

Guminis turi būti apačioje, jį reikia ranka užvinioti ant ritės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 10 14, 18:01)
Guminis turi būti apačioje, jį reikia ranka užvinioti ant ritės  4u.gif

Patempiant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 10 14, 18:01)
Guminis turi būti apačioje, jį reikia ranka užvinioti ant ritės  4u.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2014 10 14, 18:13)
Patempiant  rolleyes.gif

Na dar gali tekt ir varžtelį šiek tiek atlaisvint, arba kitais žodžiais tariant - sureguliuoti apatinio siūlo (guminio) įtempimą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pagaliau įstoju į jūsų klubą ir aš lotuliukas.gif vakar visą vakarą studijavau ir bandžiau naują Janome 1420, perskaičiau ne vieną puslapį jūsų paplepėjimuose, nežinau,kas būtent lėmė apsisprendimą, bet tikiuosi nesigailėsiu ax.gif
O štai apie siuvimo stilių ir siuvimo maniją teko susidaryti tokią kaip čia pasakius, nuomonę g.gif Abi firmos bandė įsiųlyti joms patinkančias mašinas, nuvažiavom į siuvimo stilių, jau žinojom ko norim-iš pradžių pasakė kad labai geras pasirinkimas, o paskui pradėjo piršti tik Rubina, nes nėra už ją geresnių g.gif kai paprašėm vis tik parodyti Janome-susidomėjimas mumis dingo ir nukeliavo pas kitus klientus blink.gif Tada vyras nuvyko į siuvimo maniją-iš pradžių apie janome daug gerų dalykų papsakojo, paskui apie Juki. Bet kai paskambinau po savaitgalio ir paklausiau ar turi Janome vietoje ir atvažiuosim pirkti-antras sakinys-aš jūsų vyrui sakiau kad pirktų Juky o ne janome, nes janome turi daug trūkumų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 10 13, 17:04)
labai aciu uz atsakyma  4u.gif
o gal pasidalinsit patirtimi tos, kurios neturi nei overloko nei ploksciasiules, su kuria siule siuvate trikotaza, kiek domejausi tinka ne viena siule, bet gal esate atradusios kuri visgi geriausia?

Iš esmės - zigzagas. Visos trikotažinės siūlės juo paremtos.
Bet... tai tik išeitis.

Jei nori siūsti golfiukus, treningiukus ar maikytes, be overloko, nelabai kaip išeis... Ypač jei trikotažas tempiasi daug.

Nors va triko siuva viską tik su zigzagu, bet ten jau kita paskirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2014 10 15, 07:41)
Labas rytas, 
O štai apie siuvimo stilių ir siuvimo maniją teko susidaryti tokią kaip čia pasakius, nuomonę g.gif Abi firmos bandė įsiųlyti joms patinkančias mašinas

Na man matyt tiesiog pasisekė, kad mano jau susidaryta nuomonė sutapo su jų, tad nekilo jokių nesusipratimų lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 15, 09:32)
Iš esmės - zigzagas. Visos trikotažinės siūlės juo paremtos.
Bet... tai tik išeitis.

Jei nori siūsti golfiukus, treningiukus ar maikytes, be overloko, nelabai kaip išeis... Ypač jei trikotažas tempiasi daug.

Nors va triko siuva viską tik su zigzagu, bet ten jau kita paskirtis  rolleyes.gif

o as taip naiviai tikejausi, kad pavyks issisukti ir siuti be overloko blush2.gif ax.gif tik nezinau ar verta investuoti i overloka jei esi nepatyrusi megeja ir nori pasiuti tik savo seimai kazka g.gif
beja, gal yra cia Vilnieciu siuveju kurios netingetu individualiai pamokyti pagrindu?
Atsakyti