Esu totali naujokė siuvime, bet pats siuvimo mašinos valdymas buvo kaip du kart du - tikrai nieko sudėtingo ten nėra. Pirkau siuvimostilius.lt žalgirio g., tai jie aiškino kad Rubina lietuviškas ženklas (jie užsipatentavo), todėl tik pas juos jų ir galima gauti. Jų meistras atrenka kokių komplektacijų mašinas gaminti, užsako ir atveža. Tai realiai gaunasi, kad jie užsakinėja, tas kas einamiausio pas juos, t.y. kas tuo metu paklausiausia.
Kodėl nebijojau pirkti tokios mašinos? Nes garantija 3 metai. Per 3 metus tikiuosi išmėginti ar siuvimas man tinka ir kaip reikiant padirbėti, jei neišeis - nebus gaila pinigų ant mašinos, o jei patiks - manau, tikrai tada žinosiu kokios mašinos man reikės ir pan. O jeigu ir šiosios man vis dar pakaks - tai bus super!
Manau nesąmonė ieškoti siuvimo mašinos visam gyvenui... Čia kaip ir su automašina būtų, kuo senesnė - tuo autoservisai dažnesni.. gi niekas nebegamina amžinų daiktų kaip kad seniau.
O už brand'ą tik pradedančiai siuvėjai nežinau ar verta mokėti... Na, nebent yra tų pinigų

Va taip aš mąsčiau, kai pirkau