Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

Labas.

Oi, Vailingo pasirodė pagaliau wub.gif vis pagalvodavau kaip Mode laikosi... gražuolė... žvilgsnis - katės žinančios savo vertę wub.gif Nepradink vėl, palepink kartas nuo karto nuotraukomis 4u.gif

Pušaitė, mano pirmas matytas kornišas Latvijoje buvo siaminio spalvinimo... tokio tradicinio, kai tamsiai rudas snukutis, ausytės ir kojų bei uodegos galiukai... o pats kūnas šviesiai kreminis čto-li g.gif tai va ir prisekiau sau, kad jei aš kada nors turėsiu katę (o tai buvo bais abejotina, bo aš BUVAU prisekusi šuninkė... plius vyras alergiškas katėms), tai TIK tokios spalvos, taškas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paskui, kai jau rinkausi (svajonės pasirodo pildosi bigsmile.gif )... išrinkau iš foto ryžą, bo sena meilė nerūdija wub.gif ir........................ nuvažiavus į vietą išsirinkau visišką priešingybę lotuliukas.gif aišku iš pirminio svajonės varianto (siaminis) aš kaip ir pataikiau pagal pavadinimą lotuliukas.gif tik ans šviesus siaminis, kai snukutis vos gelsvas, visos kitos galūnės irgi, o pats baltai-gelsvas... net nežinau kaip spalvą apibūdinti blush2.gif bet kai pamačiau jį pirmą kartą, katinui buvo mėnuo rodos, tai atrodė tokia miela, balta, su permatoma rūūūūūūžava odelė, žiurkė laugh.gif aš veisėją ilgai kamavau - ar tikrai tikrai jis bus siaminis laugh.gif man net rodė iš prieš tai buvusios vados panašų, kaip atrodė mažas ir koks užaugęs lotuliukas.gif sunkiai tikėjosi hihihi.gif

O paskui susiklostė taip, kad dabar turiu ir jo sesę iš to pačio veislyno wub.gif ji marga, vėžlinė... o atrodė niekad man tokios spalvos katės nepatiko blush2.gif bet dabar - jie patys pačiausi, ot wub.gif wub.gif wub.gif

Tai kad tas nusistatymas, kad būtent tokią ir ne kitokią spalvą irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 22 rugsėjo 2014 - 08:33
Nežinau, gal rodžiau jau šias foto (šių metų, gal nebais senos) g.gif naujesnių fb turiu... bet nesigauna įkelti kažkodėl g.gif o kadangi ten iš mobilaus kėliau, tai nežinau kaip iš telefono ir į sm įkelti doh.gif

Na jei ką, pasikartosiu... pamaiva Fiona tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gerietis Eskimo (Kimis) ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 22 rugsėjo 2014 - 08:27
Merginos, gal kuri turit kokiu guoliu namuku kailiniu pasiulyt nereikalingu???Ar movu? nes supratau, kad ryziems nieko naujo pirkti neverta :/ sudziai kaip reta... 4u.gif
o nupirkau nauja guoli, sena atidaviau prieglaudai ir ka???ryzi nei kojos nekelia i naujaji, mazdaug sena mol grazink sad.gif(( miega vaiko lovoj, du bulviu maisai sugriuna ant vaiko koju, o isprasyt niekaip neina, nes jiems salta matai, o naujo guolio nepripazista, sakau, gal i ta mova sulystu kiaules ryzos g.gif
va kokia draskykle turim 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 08:27)
Nežinau, gal rodžiau jau šias foto (šių metų, gal nebais senos) g.gif naujesnių fb turiu... bet nesigauna įkelti kažkodėl  g.gif o kadangi ten iš mobilaus kėliau, tai nežinau kaip iš telefono ir į sm įkelti  doh.gif

Na jei ką, pasikartosiu... pamaiva Fiona  tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gerietis Eskimo (Kimis)  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif meiluciai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 08:05)
Labas.

Pušaitė, mano pirmas matytas kornišas Latvijoje buvo siaminio spalvinimo... tokio tradicinio, kai tamsiai rudas snukutis, ausytės ir kojų bei uodegos galiukai... o pats kūnas šviesiai kreminis čto-li  g.gif tai va ir prisekiau sau, kad jei aš kada nors turėsiu katę (o tai buvo bais abejotina, bo aš BUVAU prisekusi šuninkė... plius vyras alergiškas katėms), tai TIK tokios spalvos, taškas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paskui, kai jau rinkausi (svajonės pasirodo pildosi  bigsmile.gif  )... išrinkau iš foto ryžą, bo sena meilė nerūdija  wub.gif ir........................ nuvažiavus į vietą išsirinkau visišką priešingybę  lotuliukas.gif aišku iš pirminio svajonės varianto (siaminis) aš kaip ir pataikiau pagal pavadinimą  lotuliukas.gif tik ans šviesus siaminis, kai snukutis vos gelsvas, visos kitos galūnės irgi, o pats baltai-gelsvas... net nežinau kaip spalvą apibūdinti  blush2.gif bet kai pamačiau jį pirmą kartą, katinui buvo mėnuo rodos, tai atrodė tokia miela, balta, su permatoma rūūūūūūžava odelė, žiurkė laugh.gif aš veisėją ilgai kamavau - ar tikrai tikrai jis bus siaminis laugh.gif man net rodė iš prieš tai buvusios vados panašų, kaip atrodė mažas ir koks užaugęs  lotuliukas.gif sunkiai tikėjosi hihihi.gif

O paskui susiklostė taip, kad dabar turiu ir jo sesę iš to pačio veislyno  wub.gif ji marga, vėžlinė... o atrodė niekad man tokios spalvos katės nepatiko  blush2.gif bet dabar - jie patys pačiausi, ot  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

drinks_cheers.gif net neabejoju,kad ir man taip bus
be to,as irgi buvau uzkietejus sunininke,pamaniau,turbut,senstu,kad kates uzsimaniau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Čia turbūt dauguma kornishų šeimininkų buvo prisiekę šunininkai, tarp jų ir aš biggrin.gif

O jau gražuoliai nuotraukose wub.gif wub.gif wub.gif

O mano mergina čia vis kelis kartus pamižiojo ant grindų, krūveles padėliojo, ir man aišku kaip blondinei tik po kurio laiko "dašuto", kad ne mano katė zaraza, o mūsų silikoninis kraikas jai nepatinka doh.gif Po 2 savaičių pradeda reikalus atlikti nebe tūlike, matyt jai jau ten nebehigieniška. Nu pabandžiau išvalyt, tai tik įkišo galvą, pakapstė su priekinėm letenom ar švaru ir tada jau visa sulindo su savo dupce į šikinyką. Vadinasi arba reik dažnai keist, kas gausis tada brangiai, arba ieškot naujo kraiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 09:05)
Labas.

Oi, Vailingo pasirodė pagaliau  wub.gif vis pagalvodavau kaip Mode laikosi... gražuolė... žvilgsnis - katės žinančios savo vertę  wub.gif Nepradink vėl, palepink kartas nuo karto nuotraukomis  4u.gif

Pušaitė, mano pirmas matytas kornišas Latvijoje buvo siaminio spalvinimo... tokio tradicinio, kai tamsiai rudas snukutis, ausytės ir kojų bei uodegos galiukai... o pats kūnas šviesiai kreminis čto-li  g.gif tai va ir prisekiau sau, kad jei aš kada nors turėsiu katę (o tai buvo bais abejotina, bo aš BUVAU prisekusi šuninkė... plius vyras alergiškas katėms), tai TIK tokios spalvos, taškas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paskui, kai jau rinkausi (svajonės pasirodo pildosi  bigsmile.gif  )... išrinkau iš foto ryžą, bo sena meilė nerūdija  wub.gif ir........................ nuvažiavus į vietą išsirinkau visišką priešingybę  lotuliukas.gif aišku iš pirminio svajonės varianto (siaminis) aš kaip ir pataikiau pagal pavadinimą  lotuliukas.gif tik ans šviesus siaminis, kai snukutis vos gelsvas, visos kitos galūnės irgi, o pats baltai-gelsvas... net nežinau kaip spalvą apibūdinti  blush2.gif bet kai pamačiau jį pirmą kartą, katinui buvo mėnuo rodos, tai atrodė tokia miela, balta, su permatoma rūūūūūūžava odelė, žiurkė laugh.gif aš veisėją ilgai kamavau - ar tikrai tikrai jis bus siaminis laugh.gif man net rodė iš prieš tai buvusios vados panašų, kaip atrodė mažas ir koks užaugęs  lotuliukas.gif sunkiai tikėjosi hihihi.gif

O paskui susiklostė taip, kad dabar turiu ir jo sesę iš to pačio veislyno  wub.gif ji marga, vėžlinė... o atrodė niekad man tokios spalvos katės nepatiko  blush2.gif bet dabar - jie patys pačiausi, ot  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

BUTENT!!!!! Beje, o kaip vyrui su alergija katems???
Papildyta:
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 09:27)
Nežinau, gal rodžiau jau šias foto (šių metų, gal nebais senos) g.gif naujesnių fb turiu... bet nesigauna įkelti kažkodėl  g.gif o kadangi ten iš mobilaus kėliau, tai nežinau kaip iš telefono ir į sm įkelti  doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O jau grooooooziai!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 09 22, 17:40)
Beje, o kaip vyrui su alergija katems???

Tfu triskart, liktai prijaukino cool.gif katėms su plaukais ilgesniais nei mūsiškių - reaguoja kažkiek, bet ženkliai mažiau nei buvo anksčiau kai išvis neturėjome kačių.

Papildyta:
Lioness, faina draskyklė thumbup.gif irgi žiūriu ryža ir su garbanom lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaistu pagalba pristabde ar tiesiog korniai nealergizuoja?
Atsakyti
Labas, nesusilaikysiu ir aš šį kartą, įkišiu trigrašį lotuliukas.gif Pirma - visą gyvenimą spjaudžiaus, katės mano namuose nebus ir stalais niekas nevaikščios doh.gif lotuliukas.gif tik šuo šuo ir dar kartą šuo cool.gif Antra - turėjo būti tik labai tamsi vėžliukė, o į namus atvažiavo visiška blondinė bigsmile.gif wub.gif Taip, kad ką įsikalbėjau - viskas gavosi priešingai biggrin.gif bet jau milijono tai jau gyvenime neturėsiu fui fui fui schmoll.gif lotuliukas.gif kadjįkur lotuliukas.gif

Smagu buvo seniai rodytuosius vėl pamatyt wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2014 09 22, 18:31)
Labas, nesusilaikysiu ir aš šį kartą, įkišiu trigrašį  lotuliukas.gif  Pirma - visą gyvenimą spjaudžiaus, katės mano namuose nebus ir stalais niekas nevaikščios  doh.gif  lotuliukas.gif  tik šuo šuo ir dar kartą šuo  cool.gif  Antra - turėjo būti tik labai tamsi vėžliukė, o į namus atvažiavo visiška blondinė  bigsmile.gif  wub.gif  Taip, kad ką įsikalbėjau - viskas gavosi priešingai  biggrin.gif bet jau milijono tai jau gyvenime neturėsiu fui fui fui  schmoll.gif  lotuliukas.gif  kadjįkur  lotuliukas.gif

Smagu buvo seniai rodytuosius vėl pamatyt  wub.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 21, 22:52)
Nu blin pajuokavau, atsiprašau blink.gif  Psio, einu iš čia blink.gif Lyg kad aš ant kokios katės būčiau ką blogo pasakius unsure.gif

Čia tu apie ką? Nelabai supratau, kas čia įvyko. Tu paklausei, kodėl manau, kad paaugo, aš atsakiau, kad seniai nuotraukas dėjau. Ir paaiškinau dėl ko: katės auga ir neaugdamos. Ai, dar pamiršau pasakyt, kad tų nuotraukų (na, dedamų) apskritai retai turiu biggrin.gif O tu čia ko durim trankaisi tai visai nesuprantu biggrin.gif Pabandytum tu apie Modę, kurią man pati įprūdijai (ir už ką tikrai esu dėkinga), kuri yra tavo vieno katino duktė, o kito sesuo, ką rimtai blogai pasakyt biggrin.gif Patikėk, tikrai kitaip parašyčiau biggrin.gif Todėl dabar nesuprantu tikrai nieko.

QUOTE(Pusaite @ 2014 09 21, 23:03)
vsad per fb mačiau Mode, bet niekad nedaejo kad čia kornishiuke;))))))

nu aš irgi sakau, kad Modė labradorė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 09:05)
Labas.

Oi, Vailingo pasirodė pagaliau  wub.gif vis pagalvodavau kaip Mode laikosi... gražuolė... žvilgsnis - katės žinančios savo vertę  wub.gif Nepradink vėl, palepink kartas nuo karto nuotraukomis  4u.gif

Svetli@čok, labas 4u.gif Smagu matytis ir katinus matyti. Ale, kad aš labai nuo sm atpratau - tuo džiaugiuosi. Ir nenorėčiau tos priklausomybės vėl gaivint. Ale kada gal, kaip vakar, kai nuotaika bus - pasivaidensiu.

QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 22, 09:27)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

meilūnai wub.gif wub.gif

QUOTE(Slapux @ 2014 09 22, 19:31)
Smagu buvo seniai rodytuosius vėl pamatyt  wub.gif  drinks_cheers.gif

Aga. O Lilė kur? Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 22 rugsėjo 2014 - 19:38
QUOTE(kombo @ 2014 09 22, 18:43)
Vaistu pagalba pristabde ar tiesiog korniai nealergizuoja?

Be vaistų. Taigi rašiau - ir kornišai nealergizuoja (bent jau mūsiškiai, nors pradžioj buvo visko... Ypač su Fiona).... Ir kitiems katinams ne toks jautrus paliko. Anksčiau nei 15 min. negalėjo būti tose namuose kur ilgaplaukių katinų buvo... O dabar be problemų ir kelias valandas būna.

QUOTE(Vailingo @ 2014 09 22, 20:28)
Svetli@čok, labas 4u.gif Smagu matytis ir katinus matyti. Ale, kad aš labai nuo sm atpratau - tuo džiaugiuosi. Ir nenorėčiau tos priklausomybės vėl gaivint. Ale kada gal, kaip vakar, kai nuotaika bus - pasivaidensiu.

4u.gif mjo, priklausomybės yra blogis lotuliukas.gif bet pasivaidenk karts nuo karto mirksiukas.gif malonu matyti ax.gif
Atsakyti