Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 01, 12:18)
Man tai tikrai tokio efekto nebuvo pirstu prabraukus, nors online tiek geaziu foto prisiziurejus buvau. Nezinau ar koks pastovejes, ar susistovejes jis ten buvo, bet to blizgumo nebuvo, tik toks riebalinis/slapias blizgesys...

Ilgiau pastovejes nenaudojamas siltoj patalpoj jisai tikrai ant pavirsiaus sukaupia toki riebalini sluoksni g.gif Tai ji geriau vesiau laikyt, jeigu iseina. O gal tu prastoj sviesoj tuo metu apziurinejai? O gal tiesiog tau noris ryskesnio efekto ir tiek smile.gif

beje, jeigu noretum, tai galeciau tau nupirkt ir atsiust kazka is Kide 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 01 gegužės 2015 - 14:11
Ateinu su atsiliepimais 4u.gif
Naujoji Dr. Hauschka foundation 01nr - kadangi naudojau senesne translucent serijos ir patiko labai rupejo isbandyti ir naujaja ir nenusivyliau bigsmile.gif turiu pati sviesiausia numeriuka kuris sakyciau yra tamsesnis nei senosios 00. Konsistencija panasi i senaja, dengiasi malonei bei lengvai, kvapas gan intensyvus, maskuoja sakyciau kazkiek truputi geriau nei senoji, graziai sulygina atspalvi odos, neutralus atspalvis, tepiau tik kokosu aliejumi tepta oda ir dengesi labai neblogai, dienos pabaigoje pasimate pasausejimai, taciau manau tiesiog del per mazo kokosu aliejuko drekinimo, tad db bandysiu su kremuku....
Ilia beauty butterfly and i lupu blizgesys - spalvyte persikine, maloniai kvepia mano nosiai kakavos sviestu, tepasi maloniai, neisryskina pasausejimu, laikosi trumpai, nera lipnus, ir savo kainos manyciau nlb vertas
Tanorganic duo bronzeris - labai smagus medinis ipakavimas, sudaro tamsesne konturavimui bei sviesesne i geltonuma spalvytes, turi blizguciu kuriu galima sakyti nlb matosi ant odos, lengvai pasikabina, nera kietas, taciau tik ne visam veidukui, kaip tarkim hauschkos klasikinis ar dvispalvis smile.gif sumaisius abi spalvytes duoda toki i persika atspalvi su geltonu undertonu todel visam veidui man negrazu kadangi megstu tam reikalui neutralius i ruduma tonus, bet stai skruostams tinkamas, jis man daugiau kaip skaistaliukai tarnauja...
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 05 01, 14:41)
Ilgiau pastovejes nenaudojamas siltoj patalpoj jisai tikrai ant pavirsiaus sukaupia toki riebalini sluoksni  g.gif Tai ji geriau vesiau laikyt, jeigu iseina. O gal tu prastoj sviesoj tuo metu apziurinejai? O gal tiesiog tau noris ryskesnio efekto ir tiek  smile.gif

beje, jeigu noretum, tai galeciau tau nupirkt ir atsiust kazka is Kide  4u.gif

As ji apziurinejau vienam butikely - ten tokiu nelengvai prieinamu, t.y. online esanciu, firmu yra, tai galvoju patyrinesiu gyvai. Bet vyras gal 3 min neiskente, o as po kokiu 5 min begau is pardes, nes langai dideli, stikliniai, saule plieskia ir nors lauke vesu, bet viduj iki nuprotejimo karsta (striukes uzeje nusirengem ir tai prakaitas muse). Tai gali but, kad jau nelabai kas gero belike is to highlighter'io buvo. Su vyru apsnekejom, kad isvis ner ko daug ziurinet, nes nepirktumem kai viskas ant saules verda (o dar tokie jautrus produktai). doh.gif

O kokios kainos pas jus? Nes cia po $85, tai i domu panasiai gautusi su sinutimu ar ne g.gif

QUOTE(Ramint@ @ 2015 05 01, 15:58)
Ilia beauty butterfly and i lupu blizgesys - spalvyte persikine, maloniai kvepia mano nosiai kakavos sviestu, tepasi maloniai, neisryskina pasausejimu, laikosi trumpai, nera lipnus, ir savo kainos manyciau nlb vertas

Mano tokie pat pastebejimai apie 'peek a boo' spalva - pirkau uz sukauptus taskus, tai nieko nekainavo, bet $24 nevertas, nes man ne valandos nesilaiko ant lupu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 gegužės 2015 - 00:31
Merginos, gal kas galit parokemonduoti gera veido šveitiklį? Geriau, kad būtų vietoj pirkti ax.gif
Atsakyti
ir gal dar kas užmatėt toniką be alkoholio, ar čia misija neįmanoma? g.gif hidrolatų nenoriu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas Eminence produktus esat isbande?
Labai geri atsiliepimai (apie beveik viska) Ir nemazai tokiu dalyku ten suradau... UK tik vienas eshopas ir lyginant su US, kainos truputi didesnes.

Dabar ieskau gerai pigmentuoto klasikinio raudono lupdazio. Pasidalinkit atradimais savo, nes noriu tobulos klasikiniai ryskiai raudonos spalvos, bet jau kiek laiko ieskau ir nete nedristu pirkt doh.gif kad ismest netektu...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 02, 00:31)
O kokios kainos pas jus? Nes cia po $85, tai i domu panasiai gautusi su sinutimu ar ne g.gif

Turbut dar daugiau gautusi tada g.gif Nes apie 79dol + siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2015 05 02, 12:36)
Turbut dar daugiau gautusi tada  g.gif Nes apie 79dol + siuntimas.

Tada neapsimoka, nes dar ismeta koduku cia. Bet aciu uz pasiulyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 02, 11:04)
Gal kas Eminence produktus esat isbande?
Labai geri atsiliepimai (apie beveik viska) Ir nemazai tokiu dalyku ten suradau... UK tik vienas eshopas ir lyginant su US, kainos truputi didesnes.

Situos produktus wishliste turiu. Bandau apsimazint ka turiu ir kazkada reiks imtis bandyt (jauciu aplenksi mane). Ebay buna samples ivairiu E produktu, tai gal visai neblogas budas isbandyt, nea kainos nemazos.

Nelabai del konkreciu spalvu patarsiu ir nezinau ar turi raudona, bet kiek tepliojau Ilia lupdazius, tai labai patiko. Dar Red Apple Lipsick geros sudeties ir spalvu daug - pati nude turiu, bet raudonu tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 05 02, 08:50)
ir gal dar kas užmatėt toniką be alkoholio, ar čia misija neįmanoma?  g.gif hidrolatų nenoriu  blush2.gif

as naudoju Jason su vitaminu C be alkoholio
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 05 02, 09:50)
ir gal dar kas užmatėt toniką be alkoholio, ar čia misija neįmanoma?  g.gif hidrolatų nenoriu  blush2.gif

Man tai Thayers hamamelio tonikai labai patinka, be alkoholio jie. Dar Andalou Naturals tonikai man smagus, bet kad nelabai jauciu toniku poveiki, tai renkuosi daug ir pigiai, t.y. Thayers biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliu savo daryta foto su keliu gamintoju BB/ kremu su spalva atspalviais. Gal kam pravers smile.gif

user posted image

Yra ir atsiliepimai apie juos - http://palomaslabora...u-apzvalga.html
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 02, 10:15)
Tada neapsimoka, nes dar ismeta koduku cia. Bet aciu uz pasiulyma 4u.gif
Papildyta:
Situos produktus wishliste turiu. Bandau apsimazint ka turiu ir kazkada reiks imtis bandyt (jauciu aplenksi mane). Ebay buna samples ivairiu E produktu, tai gal visai neblogas budas isbandyt, nea kainos nemazos.

Nelabai del konkreciu spalvu patarsiu ir nezinau ar turi raudona, bet kiek tepliojau Ilia lupdazius, tai labai patiko. Dar Red Apple Lipsick geros sudeties ir spalvu daug - pati nude turiu, bet raudonu tikrai turi.

Tai kad man taip pat nieko nereikia... Bet vat kazkaip ten uzkabino aki kai kurie produktai, o as vis dar ieskau to paciausio serumo/gelio savo veidui, tai gal ka pabandzius is E, uzsikabindciau. Priedo atsiliepimai labai geri bigsmile.gif
Dekui del lupdaziu patarimu, tikrai griebciau redapplelipstick'a, bet kad EU niekur neradau e-shopo, o tiesiogiai is ju i cia $27 uz siuntima doh.gif Itariu, Ilios reiks pabandyt..:
Tavo Kide, tik uzsakytas, ar jau ir isbandytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 06 gegužės 2015 - 23:31