Ateinu su atsiliepimais
Naujoji
Dr. Hauschka foundation 01nr - kadangi naudojau senesne translucent serijos ir patiko labai rupejo isbandyti ir naujaja ir nenusivyliau

turiu pati sviesiausia numeriuka kuris sakyciau yra tamsesnis nei senosios 00. Konsistencija panasi i senaja, dengiasi malonei bei lengvai, kvapas gan intensyvus, maskuoja sakyciau kazkiek truputi geriau nei senoji, graziai sulygina atspalvi odos, neutralus atspalvis, tepiau tik kokosu aliejumi tepta oda ir dengesi labai neblogai, dienos pabaigoje pasimate pasausejimai, taciau manau tiesiog del per mazo kokosu aliejuko drekinimo, tad db bandysiu su kremuku....
Ilia beauty butterfly and i lupu blizgesys - spalvyte persikine, maloniai kvepia mano nosiai kakavos sviestu, tepasi maloniai, neisryskina pasausejimu, laikosi trumpai, nera lipnus, ir savo kainos manyciau nlb vertas
Tanorganic duo bronzeris - labai smagus medinis ipakavimas, sudaro tamsesne konturavimui bei sviesesne i geltonuma spalvytes, turi blizguciu kuriu galima sakyti nlb matosi ant odos, lengvai pasikabina, nera kietas, taciau tik ne visam veidukui, kaip tarkim hauschkos klasikinis ar dvispalvis

sumaisius abi spalvytes duoda toki i persika atspalvi su geltonu undertonu todel visam veidui man negrazu kadangi megstu tam reikalui neutralius i ruduma tonus, bet stai skruostams tinkamas, jis man daugiau kaip skaistaliukai tarnauja...