Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(rasiene2 @ 2015 04 09, 07:55)
sveikos visos turincios bendru problemu.Na as jau po visu operaciju,pagaliau atsigavau,bet vis islenda koks nerimas.Atsakymai po operacijos pacios jau ne kokie,pries operacija sake kad lasteles jau vezines,bet kaip ir stadijos jokios nera,tad daugiau nieko daryti nereikes.Konizacija dare lapkricio pabaigoje,po jos atejo atsakymai,kad negerai vistik,tad salino ir kakleli ir gimda,o vat po 4men. atejo konizacijos pakeitimai,kad vistik  1 stadijos jau vezys verysad.gif , gydytoja panikuoja,kad vistik reikejo dar platesnio profilio operacijos,pas gyd. i vilniu anksciausiai pakliusiu tik po 2 men. gal kas susidurete, su 1 satdija vezio gal nepakanka tik operacijos,gal reikalingas dar tolimesnis gydymas.Tema gimdos kaklelio vezys kaip mirus,Gal cia kuri susidurus su panasia situacija?

Laikykites. 4u.gif skyriuj Kertele sielai yra onkologiniu ligu tema, pabandykit ten paklausti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2015 04 09, 08:55)
sveikos visos turincios bendru problemu.Na as jau po visu operaciju,pagaliau atsigavau,bet vis islenda koks nerimas.Atsakymai po operacijos pacios jau ne kokie,pries operacija sake kad lasteles jau vezines,bet kaip ir stadijos jokios nera,tad daugiau nieko daryti nereikes.Konizacija dare lapkricio pabaigoje,po jos atejo atsakymai,kad negerai vistik,tad salino ir kakleli ir gimda,o vat po 4men. atejo konizacijos pakeitimai,kad vistik  1 stadijos jau vezys verysad.gif , gydytoja panikuoja,kad vistik reikejo dar platesnio profilio operacijos,pas gyd. i vilniu anksciausiai pakliusiu tik po 2 men. gal kas susidurete, su 1 satdija vezio gal nepakanka tik operacijos,gal reikalingas dar tolimesnis gydymas.Tema gimdos kaklelio vezys kaip mirus,Gal cia kuri susidurus su panasia situacija?

Rasiene2, iš Jūsų žinutės suprantu, kad bendraujate su dviem gydytojais. O kodėl nenorite paskambinti gydytojui, kuris operavo Jus ir patikslinti dėl tolimesnių veiksmų? Aš taip pat Jums patarčiau pabandyti užduoti savo klausimą dar šioje temoje:
http://www.supermama...?...7680&st=420
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulsi: 09 balandžio 2015 - 10:07
QUOTE(rasiene2 @ 2015 04 09, 08:55)

isivaizduoju koks didelis tavo nerimas. O tu su onkologais konsultuojiesi? Nes 1stadija jau ne siaip pries vezine stadija. Kad ir pas ta pti gydytoja kur tave operavo, nelauk 2menesiu ir vaziuok konsultacijai anksciau, mokamai vizitui nueik, tada nereiks laukt. Nebent su finansais negali sau leist.
Dar plius kai randa kokia stadija, juk turi ziuret ir kitus organus, ar seimos gydytojas nieko nerekomenduoja? Jei pati niekur neisi, nelysi ir neprasysi, tikrai uz ave nieks nepasirupins. Pas mum isvis retai kada savanoriskai kas siulys viska, kad tik padet, cia net ir psichologo pagalba turetu siulyt nemokama, bet...
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2015 04 09, 12:30)
isivaizduoju koks didelis tavo nerimas. O tu su onkologais konsultuojiesi? Nes 1stadija jau ne siaip pries vezine stadija. Kad ir pas ta pti gydytoja kur tave operavo, nelauk 2menesiu ir vaziuok konsultacijai anksciau, mokamai vizitui nueik, tada nereiks laukt. Nebent su finansais negali sau leist.
Dar plius kai randa kokia stadija, juk turi ziuret ir kitus organus, ar seimos gydytojas nieko nerekomenduoja? Jei pati niekur neisi, nelysi ir neprasysi, tikrai uz ave nieks nepasirupins. Pas mum isvis retai kada savanoriskai kas siulys viska, kad tik padet, cia net ir psichologo pagalba turetu siulyt nemokama, bet...

na kad niekam niekas neidomu pastebejau.Nulekiau i savo ligonine,kad atsisviesti ta atsakyma prakeikta, o jo niekur neranda, galvojau vaziuosiu ir bandysiu pakliuti tiesiogiai pas operavusi gyd.negaliu,nes neturiu to atsakymo,gyd. tik pirmadieni dirbs,tai gal uzkutrins sesutes kad surastu,Operavusiam gyd. niekaip neprisiskambinu. Reikia lakstyt is vieno galo i kita,is vieno miesto i kita,kad susirinkti tyrimu ats. Na reikes savo seimos gyd. prasyti,kad gal yra kokiu galimybiu issitirti ar nera daugiau niekur veziniu lasteliu,Nes operaves gyd. sako kad nieko daryt nereikia,o mano gine sako kad reikalingas tolimesnis gyd. ir galbut net operacija,as taip supratau kad limfmazgius salinti.Na zodziu,pirma karta susidurus,o dar kur beeini kaip i siena,tik prigasdina,o toliau pati kaip ismanai
Papildyta:
operavo mane gyd.Rudaitis,jis siaip onkoginekologas,ar neisplite toliau niekas ir netyre verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iš anksto prašau tų, kurios neatsilygina už operaciją gydytojui, nesinervinti, nekreipti į mane dėmesio ir nekomentuoti. Ačiū už supratingumą. Paskirta man skubiai operacija Kauno klinikose, noriu atsilyginti gydytojui, bet neturiu jokio supratimo kiek pakaktų wub.gif Jeigu man patartumėte, būčiau labai dėkinga. Iš to šoko, kai telefonu paskyrė datą operacijai nieko nepaklausiau. O dabar klausimų yra, pvz ar reikia iš vakaro namuose išsivalyti žarnyną?.... Ar šitai operacijai to daryti nereikia. Gydytojas informavo, kad atvykčiau nevalgiusi ir negėrusi, taip pat nusiteikti naktį praleisti ligoninėje. Pasidalinkit savo patirtimi

Atsakyti
QUOTE(astaasta35 @ 2015 04 07, 20:33)
ax.gif
odos problemos gali buti dėl sutrikusios kepenų veiklos,patarčiau pasidaryti tyrimus kaip veikia jusų kepenys.Pabandyti išsivalyti organizmą,nes viską kas pas mus nereikalinga,kai kurioms pasišalina per odą.Pasidomėkit ir pasiskaitykit internete apie colo vada organizmo valymo programą.Sėkmės.

Na va, viskas paaiškėjo kaip ir, pasidariau tyrimą kam esu alergiška, o kam ne, tai pasirodo netinkamas maistas mano problemos sukėlėjas, turi sąrašiuką ko nevalgyt, man atrodo mano oda jau ryškiai gerėja biggrin.gif o kad būčiau anksčiau žinojusi smile.gif aišku ko gero dar nuovargis bei stresas prisidėjo, kas yra šiuolaikinė beveik visų žmonių problema. Ir visos ligos nuo nervų.

Iš vis paskutiniu metu viskas taip susidėliojo gerai, pasidariau išvadas, kad ne taip gyvenu kaip noriu, neverta kankintis. Kadangi esu sutaupiusi pinigų per gyvenimą tai išėjau iš nemylimo ir taip alinančio darbo, kol gyvenu laukimu ir turiu laiko, tai nusipirkau bilietą į šiltesnius kraštus, aplankysiu draugus, pabūsiu kelias savaitęs kitoje aplinkoje, pailsėsiu ir tikiuosi gryšiu įsikvėpusi daugiau optimizmo, o paskui bus matyt. Stiprybės ir optimizmo visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2015 04 09, 14:04)
na kad niekam niekas neidomu pastebejau.Nulekiau i savo ligonine,kad atsisviesti ta atsakyma prakeikta, o jo niekur neranda, galvojau vaziuosiu ir bandysiu pakliuti tiesiogiai pas operavusi gyd.negaliu,nes neturiu to atsakymo,gyd. tik pirmadieni dirbs,tai gal uzkutrins sesutes kad surastu,Operavusiam gyd. niekaip neprisiskambinu. Reikia lakstyt is vieno galo i kita,is vieno miesto i kita,kad susirinkti tyrimu ats. Na reikes savo seimos gyd. prasyti,kad gal yra kokiu galimybiu issitirti ar nera daugiau niekur veziniu lasteliu,Nes operaves gyd. sako kad nieko daryt nereikia,o mano gine sako kad reikalingas tolimesnis gyd. ir galbut net operacija,as taip supratau kad limfmazgius salinti.Na zodziu,pirma karta susidurus,o dar kur beeini kaip i siena,tik prigasdina,o toliau pati kaip ismanai
Papildyta:
operavo mane gyd.Rudaitis,jis siaip onkoginekologas,ar neisplite toliau niekas ir netyre verysad.gif

Įsivaizduoju kokį nerimą jaučiate. Sėkmės ir stiprybės Jums 4u.gif .

QUOTE(Adelina40 @ 2015 04 11, 18:52)
Sveikos 4u.gif
Iš anksto prašau tų, kurios neatsilygina už operaciją gydytojui, nesinervinti, nekreipti į mane dėmesio ir nekomentuoti. Ačiū už supratingumą. Paskirta man skubiai operacija Kauno klinikose, noriu atsilyginti gydytojui, bet neturiu jokio supratimo kiek pakaktų wub.gif Jeigu man patartumėte, būčiau labai dėkinga. Iš to šoko, kai telefonu paskyrė datą operacijai nieko nepaklausiau. O dabar klausimų yra, pvz ar reikia iš vakaro namuose išsivalyti žarnyną?....  Ar šitai operacijai to daryti nereikia. Gydytojas informavo, kad atvykčiau nevalgiusi ir negėrusi, taip pat nusiteikti naktį praleisti ligoninėje. Pasidalinkit savo patirtimi

Kadangi mano operacija nebuvo planinė, o tariausi su gydytoju individualiai, tai jaučiausi turinti atsidėkoti. Operaciją atliko liepos mėn., tai į voką dėjau 200 Lt.
Žarnyno išsivalyti nereikia, kaip gydytojas ir minėjo, ryte atvykti nevalgius negėrus.
Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Secret_smile @ 2015 04 11, 19:41)
Na va, viskas paaiškėjo kaip ir, pasidariau tyrimą kam esu alergiška, o kam ne, tai pasirodo netinkamas maistas mano problemos sukėlėjas, turi sąrašiuką ko nevalgyt, man atrodo mano oda jau ryškiai gerėja biggrin.gif o kad būčiau anksčiau žinojusi  smile.gif  aišku ko gero dar nuovargis bei stresas prisidėjo, kas yra šiuolaikinė beveik visų žmonių problema. Ir visos ligos nuo nervų.

Iš vis paskutiniu metu viskas taip susidėliojo gerai, pasidariau išvadas, kad ne taip gyvenu kaip noriu, neverta kankintis. Kadangi esu sutaupiusi pinigų per gyvenimą tai išėjau iš nemylimo ir taip alinančio darbo, kol gyvenu laukimu ir turiu laiko, tai nusipirkau bilietą į šiltesnius kraštus, aplankysiu draugus, pabūsiu kelias savaitęs kitoje aplinkoje, pailsėsiu ir tikiuosi gryšiu įsikvėpusi daugiau optimizmo, o paskui bus matyt. Stiprybės ir optimizmo visoms mirksiukas.gif

Pamenu man po visų diagnozių, nuo nervų kūno oda kaip švitrinis popierius buvo pasidariusi, jokie tepalai nepadėjo, kol nepradėjau gerti raminamųjų. Išties, visos ligos nuo nerų smile.gif.
Kardinalūs pokyčiai Jūsų gyvenime, šaunu smile.gif. Gero poilsio 4u.gif .
Atsakyti
Ateinu ir aš su savo dideliu nerimu ir baime verysad.gif vakar gavome biopsijos atsakymus: CIN2/CIN3-CIS. Gydytoja pasakė, kad mano atvejis netipinis, nes pakitimai plika akimi nėra matomi, o tai reiškia, kad jie yra kaklelio viduje. Diatermokonizacija planuojama 04.27. Gal kuri esate susidūrusi su panašia situacija? Kokių išeičių tikėtis? Man baisu, kad nebūtų viskas gilyn pasislinkę ir kad nereiktų šalinti gimdos... cry.gif
kiek skaitau forumuose, visos rašo, kad joms po konizacijos viskas lengvai susitvarko, ateina geri atsakymai. O pas mane viskas atvirškčiai. Antroji biopsija blogesnė nei pirmoji. Laiko tarpas tarp jų 1 m. 4 mėn. Visur rašo, kad pakitimai ir vėžys vystosi lėtai, o pas mane žaibišku greičiu. Aš jau ir antidepresantus geriu, kad tik papildomai nealinti organizmo su nervais ir visokius imunitetą stiprinančius, bet...sad.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, toms, kurioms dare operacija, norejau paklausti ar narkoze buvo vietine ar pilna ir kiek mazdaug laiko viskas truko?Arteja diena, kada bus atlikta operacija, tai vis neramiau darosi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliaaa: 15 balandžio 2015 - 19:40
QUOTE(4blueflower @ 2015 04 14, 07:56)
Ateinu ir aš su savo dideliu nerimu ir baime  verysad.gif  vakar gavome biopsijos atsakymus: CIN2/CIN3-CIS. Gydytoja pasakė, kad mano atvejis netipinis, nes pakitimai plika akimi nėra matomi, o tai reiškia, kad jie yra kaklelio viduje. Diatermokonizacija planuojama 04.27. Gal kuri esate susidūrusi su panašia situacija? Kokių išeičių tikėtis? Man baisu, kad nebūtų viskas gilyn pasislinkę ir kad nereiktų šalinti gimdos... cry.gif
kiek skaitau forumuose, visos rašo, kad joms po konizacijos viskas lengvai susitvarko, ateina geri atsakymai. O pas mane viskas atvirškčiai. Antroji biopsija blogesnė nei pirmoji. Laiko tarpas tarp jų 1 m. 4 mėn. Visur rašo, kad pakitimai ir vėžys vystosi lėtai, o pas mane žaibišku greičiu. Aš jau ir antidepresantus geriu, kad tik papildomai nealinti organizmo su nervais ir visokius imunitetą stiprinančius, bet...sad.gif

O jums jau yra daryta vieną kartą konizacija ar turėjote omenyje, kad du kartus imta biopsija? O kai kaklelis gražus, tai jums iš kelių vietų paėmė biopsiją? Kažkoks vienas atvejis buvo ankstenėje temoje, kad kaklelis gražus, o buvo rasti pakitimai, tik nepamenu kas tokiu atveju jai buvo daryta. Na čia dėl to, kad visoms ateina geri atsakymai, tai nebūtinai, mano ginekologė kaip pasakė, gali keistis į gerąją pusę arba priešingai, arba nekisti. Mano atveju, tai kai buvo padarytas pirmoji biopsija, prieš beveik du metus, buvo atsakymas CIN2, nors aš jau gydytojos prašiau, kad darykit operacija, bet ji sako: vasarą aš tavęs neoperuosiu, geriau nusiramink ir žiūrim po pusmečio, po pusmečio atsakymas CIN1/CIN2, dar po pusmečio tiek tepinėlis, tiek biopsija parodė, kad be pakitimų ir tik tada jau leido ateiti po metu sekantį pasidaryti (na tik, kad pas mane sakė, kad neryškūs, bet matėsi pakitimai). O jums labai įdomu, kad jei pirmoji biopsija rodė paktitimus ir sekančiai tereikėjo ateiti po beveik pusantrų metų. Na aš taip pat tuo metu jau vartojau papildus ir ežiuolės ekstraktą gėriau su pertraukomis, ir stengiausi atsisakyt saldėsių įvairių, nežinau ar tai padėjo, ar tiesiog organizmas susidorojo.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliaaa @ 2015 04 15, 19:37)
Sakykit merginos, toms, kurioms dare operacija, norejau paklausti ar narkoze buvo vietine ar pilna ir kiek mazdaug laiko viskas truko?Arteja diena, kada bus atlikta operacija, tai vis neramiau darosi...  verysad.gif

Pilna narkozė. Sunku pasakyti kiek ten viskas trunka, įvedimas į narkozę, pati operacija, išvedimas, susidaro to laiko nemažai.
Atsakyti
Pirma biopsija rodė CIN1. Buvo daryta 2013 11 mėn. Jau tuomet gydytoja sakė, kad kaklelis gražus. Kaklelį žiūrėjo trys gydytojos ir visos teigė, kad nemato pakitimų. Bet štai tyrimai rodo ką kitą. Šiemet daryta biopsija jau rodo CIN3-CIS. Jokios kalbos apie sekimą. Tik operacija. Ir dar paminėta, kad mano atvejis ne iš dažnų sad.gif kas tikrai neguodžia ir vilties neteikia.
Atsakyti