QUOTE(GAUBE @ 2015 05 06, 13:08)
Sveikos likimo drauges
Manes konizacija laukia 05.26d.
Norejau paklausti kokius paketus nestis i ligonine?Labai stiprus kraujavimas buna po op.?
As nusiteikusi ,jei seimos gyd. leis,isbuti visas 8 sav.,nes darbas ne tik ,kad naktinis,bet ir fizinis.
Dar-kiek laiko buna pavojingas laikotarpis del kraujavimu? Noreciau vaiko i darzeli nevesti,nesiot jo nereikia,lai atostogauja kartu
Per kiek laiko gavote histologinio tyrimo atsakyma?
Kokius vaistus nuo skausmo gerete?
Is anksto dekoju uz atsakymus
Labas
Aš tik pirmadienį išoperuota. Paketų pasiėmiau į ligoninę visokių, kraujavau kaip per gausias mėn. Vakar irgi kraujavimai ir pradėjo skaudėti šoną, pilvą, strėnas. Pirmadienį jaučiausi geriau nei vakar. Vaistų kol kas negeriu, na aš nelabai kada nuo skausmo ką vartoju, nebent dantį skauda. Vakar skaudėjo galvą, bet perskaičiau, kad po narkozės nerekomenduojama gerti vaistus, tai ir negėriau. Kaip suprantu, savijauta kiekvienai gali būti kitokia, kaip ir organizmo reakcija į narkozę. Šiandien mažai gulinėjau, tai strėnas dabar visai juosia.... lankytojų daug apturėjau, negi drybsosiu

bet ryt galvoju reiks truputį patogesnėje padėtyje pabūti, nevarginsiu savęs. Atsakymai bus po 4 sav. Gyjimas irgi maždaug tiek, sukraujuoti pavojus yra visą šį laiką, ypač nesisaugant. Daktaras pasakys viską, ko nedaryti ir kiek laiko.
O nedarbingumas priklauso nuo savijautos ir darbo pobūdžio. Man klinikose iš karto išrašė savaitei, liepė žiūrėtis po to.
Sėkmės

startavau 2010-03-15