Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(regal @ 2014 08 02, 12:58)
tongue.gif nesumazintos, neleidzia ideti del per didelio dydžio, o kai sumažinu ir įdedu čia, tai dar labiau sumažėja nuotrauka, na bet bendras vaizdas gal matosi rolleyes.gif

biggrin.gif Matos, matos smile.gif .
- Labai ryšku ir gražu, dėl to norėjau dar detaliau įžiūrėt biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 rugpjūčio 2014 - 17:24
Gal kuri patars, su 92cm koki dydi reikstu siu sortu? Pleated crepe short 4u.gif Galvoju apie 2d,bet gal ir 0 tiktu? g.gif
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row8
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 08 02, 22:02)
Gal kuri patars, su 92cm koki dydi reikstu siu sortu? Pleated crepe short  4u.gif  Galvoju apie 2d,bet gal ir 0 tiktu?  g.gif
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row8

su 69-91cm. turiu 00. idealiai tinka.
Atsakyti
O man nekaip nepavyksta pagauti Hooded basket-weave jacket verysad.gif .
Uztat siandien atkeliavo Classic schoolboy blazer in navy. Labai dvejojau ar pirkti svarka internetu, nes paskui iki "pamelynavimo" galima pardavineti unsure.gif Bet po vienos nares zinutes(niko neatsimenu blush2.gif ), ryzausi.. Tai kaip ji ir rase su 168 ugiu, 80C, euM 8 Jcrew dydis tiko idealiai. Tad aciu, nors ir neatsimenu kam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 08 02, 14:03)
Gal kuri jau gavote šį sijoną? Kokie būtų atsiliepimai ir kaip dydis?

Man labai patinka. Dydi atitinka, mano nuomone.
Storokas, nera skystas. Tiks ir dudeniop su pedkelnem ir kokiu tipiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 08 02, 23:01)
Man labai patinka. Dydi atitinka, mano nuomone.
Storokas, nera skystas. Tiks ir dudeniop su pedkelnem ir kokiu tipiu wink.gif

nenupirko man vakar , teks vėl gaudyti kaip ir kašmyrinę suknelę. verysad.gif
Na bet vakar nemažai papirkau rolleyes.gif Pasiėmiau coconą, tik abejoju dėl tos spalvos midnight green. Gal kuri turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 03 rugpjūčio 2014 - 11:03
Labai prašau patarimo!

Gal kuri turite vieną iš šių švarkų?

SCHOOLBOY BLAZER
user posted image

https://www.jcrew.co...r...e&hash=row3

arba

PUFF-SLEEVE BLAZER IN STRETCHY COTTON
user posted image

https://www.jcrew.co...r...e&hash=row5

Mano ūgis 172 cm, sveriu 58kg, per krūtinę eina 91 cm, liemuo 72 cm... Kuris švarkas smagesnis? Ir kurio kurį dydį rekomenduotumėt? Tas su pakeltais petukais skaičiau, kad mažintas, tai gal 4 dydis tiktų?

O Schoolblazer gal 2 užtektų? Ar jau visai į pievas taikau? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 03 rugpjūčio 2014 - 12:14
QUOTE(dewofsoul @ 2014 08 03, 13:13)

Mano ūgis 172 cm, sveriu 58kg, per krūtinę eina 91 cm, liemuo 72 cm... Kuris švarkas smagesnis? Ir kurio kurį dydį rekomenduotumėt? Tas su pakeltais petukais skaičiau, kad mažintas, tai gal 4 dydis tiktų?

O Schoolblazer gal 2 užtektų? Ar jau visai į pievas taikau?  doh.gif

biggrin.gif galvojau kas gi cia mano ismatavimus surase lotuliukas.gif tik krutine vienu cm maziau pas mane tongue.gif
Neturiu nei vieno is siu svarku, taciau pirmo svarko imciau tik Tall dydi, nes su musu 172 cm tikrai rankoves trumpos butu ax.gif
Atsakyti
Oo, dėkui už pirmąjį patarimą smile.gif Bet rašo sleeve length 32'', o nuo ko tą rankovę matuot, nuo kaklo? Nes kitaip tai čia jau gorilos rankos gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 08 03, 11:13)
O Schoolblazer gal 2 užtektų? Ar jau visai į pievas taikau?  doh.gif

Bus mažas... Imčiau 4.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 08 03, 11:38)
nenupirko man vakar ,  teks vėl gaudyti kaip ir kašmyrinę suknelę.  verysad.gif
Na bet vakar nemažai papirkau rolleyes.gif Pasiėmiau coconą, tik abejoju dėl tos spalvos midnight green. Gal kuri turite?

imeskit cocono nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 08 03, 12:34)
Oo, dėkui už pirmąjį patarimą smile.gif Bet rašo sleeve length 32'', o nuo ko tą rankovę matuot, nuo kaklo? Nes kitaip tai čia jau gorilos rankos gaunasi biggrin.gif

Pagal google[sleeve length measuring] tai kaip suprantu rankovę matuoja išorėj nuo peties siūlės iki galo
Atsakyti