Klijuosis Styrobytu, ir hidroizoliuosis (nors vanduo ten per EPS nepateks).
Del dregmes ypatingai nepergyvenu. Grindys bus atskirtos nuo pamato visiskai, sienos - taip pat.
Dar yra mintis horizontaliai pakloti bent 0,5 plocio sijona, ir sujungt su popamatiniu EPS. Tada uzpilt gruntu. Liks salytis tik per polius.
QUOTE(egilis @ 2014 07 17, 22:25)
Ačiū   O hidroizoliacijai Styrobit 2000 ? Dar klausimas dėl EPS po žeme - ar laikys ir nepakenks drėgmė ? Tikrai norisi naudoti pamato apšiltinimui EPS ,tačiau nesu tikras ,ar drėgmė nepakenks šiltinimo savybėms .XPS tikrai nereaguoja į drėgmę ,tačiau dvigubai brangesnis .. Šiaip pas mane po žeme numatyta ne daugiau 60cm .
  O hidroizoliacijai Styrobit 2000 ? Dar klausimas dėl EPS po žeme - ar laikys ir nepakenks drėgmė ? Tikrai norisi naudoti pamato apšiltinimui EPS ,tačiau nesu tikras ,ar drėgmė nepakenks šiltinimo savybėms .XPS tikrai nereaguoja į drėgmę ,tačiau dvigubai brangesnis .. Šiaip pas mane po žeme numatyta ne daugiau 60cm .
 O hidroizoliacijai Styrobit 2000 ? Dar klausimas dėl EPS po žeme - ar laikys ir nepakenks drėgmė ? Tikrai norisi naudoti pamato apšiltinimui EPS ,tačiau nesu tikras ,ar drėgmė nepakenks šiltinimo savybėms .XPS tikrai nereaguoja į drėgmę ,tačiau dvigubai brangesnis .. Šiaip pas mane po žeme numatyta ne daugiau 60cm .