Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

lyrika,

sveika prisijungusi į naujų vilčių namelius.. 4u.gif
kokių hormonų disbalansą randa pas Tave?
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2014 10 16, 12:13)
lyrika,

sveika prisijungusi į naujų vilčių namelius..  4u.gif
kokių hormonų disbalansą randa pas Tave?

dekui 4u.gif

pries patojima LAI buvo 1.5, po persileidimo praejus 2men LAI 7.2. norma iki 2.
siandien turetu but vakarykscio tyrimo rezultatai. jeigu LAI mazes, gali labai but, jog nestumo metu sis disbalansas kazkaip paveike vaisiaus vystymasi. siaip visi hormonai geri, O vyksta, ciklas gan reguliarus, bet tas LAI nei man, nei mano endokrinologei nepatiko. o va daktare Zilaitiene numojo ranka, siulo vis tiek LP pabandyti. nes praeita syki taip sunkiai pastojau, skao gal uzsikimse ir sunkiai praeinami kiausintakiai.
bet as nenoriu tiket, nenoriu mesinetis be reikalo.
ai, dar laukiam spermos paselio.
Atsakyti
gavau atsakymus del LAI. dabar pas mane 1.36!
tai arba isivele laboratorijos klaida(nes akivaizdziai nukrites TTE), bet grizes i pries persileidima buvusias ribas, arba man nestumo metu uzkilo TTE ir galbut tai paskatino nesivystanti.. aisku, cia dabar burimas is kavos tirsciu, bet kai vel pastosiu, butinai tirsiuosi siuos rodiklius.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 16, 11:53)
dekui!
tave irgi uzjauciu  4u.gif
kokius tyrimus dareisi po persileidimu?

Nesidariau jokiu, nes 1 persileidimas, gali buti atsitiktinumas, juo labiau po IVF, ten gi didesne tikimybe nesivystancio, nei naturaliai. Ir pas mane dar valosi viskas...
Atsakyti
ir man dar valosi... rolleyes.gif
ydomu kiek laiko turetu valytis.. ta prasme kiek laiko butu kaip irnormalu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 16, 13:35)
ir man dar valosi... rolleyes.gif
ydomu kiek laiko turetu valytis.. ta prasme kiek laiko butu kaip irnormalu? unsure.gif

man vis patepliodavo gal dar pora sav, valesi kazkur 10d.
Atsakyti
Apie 10-14 dienų. Per jas nerekomenduojama karšta vonia ir smileysex.gif
Atsakyti
o zinokit nuejau sekm y vonia pagulejau.. nu pabijojau y lb karsta vonia gultis..bet buwo tikrai silta vonia.. ir nakty pradejo lb pilvuka skaudet.. ir pirm diena prasidejo viskas..
oi tada man tik pati pradzia nes snd 4 diena dar tik.. o as jau galwojau kad baigsis greit blush2.gif
o tarp kitko as labai noriu smileysex.gif
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 16 spalio 2014 - 12:45
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 16, 13:22)
Nesidariau jokiu, nes 1 persileidimas, gali buti atsitiktinumas, juo labiau po IVF, ten gi didesne tikimybe nesivystancio, nei naturaliai. Ir pas mane dar valosi viskas...

laikykis 4u.gif
pasitark su daktarais. siaip mokat didelius pinigus uz IVF, manau, reiktu pasidaryt visus imanomus tyrimus, nes nu maza ka bus koks hormoninis nuokrypis ar ten kokios mikoplazmos, kas isgydoma itin lengvai. ar dare pries IVF tokius dalykus?
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 16, 13:45)
o zinokit nuejau sekm y vonia pagulejau.. nu pabijojau y lb karsta vonia gultis..bet buwo tikrai silta vonia.. ir nakty pradejo lb pilvuka skaudet.. ir pirm diena prasidejo viskas..
oi tada man tik pati pradzia nes snd 4 diena dar tik.. o as jau galwojau kad baigsis greit blush2.gif
o tarp kitko as labai noriu  smileysex.gif
blush2.gif

as ir norejau, pries tai ilga pertrauka buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 16, 13:51)
laikykis  4u.gif
pasitark su daktarais. siaip mokat didelius pinigus uz IVF, manau, reiktu pasidaryt visus imanomus tyrimus, nes nu maza ka bus koks hormoninis nuokrypis ar ten kokios mikoplazmos, kas isgydoma itin lengvai. ar dare pries IVF tokius dalykus?
Papildyta:
as ir norejau, pries tai ilga pertrauka buvo  lotuliukas.gif

ir pas mus ilga pertrauka kazkur nepilni du men.. blush2.gif
tai kazkaip jau noriu.. o vyras kazkaip ne schmoll.gif
tai truputy kazkaip keista...
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 16, 13:51)
laikykis  4u.gif
Papildyta:
as ir norejau, pries tai ilga pertrauka buvo  lotuliukas.gif

Šiaip visi privalomi tyrimai prieš IVF mano buvo padaryti, tai viskas tvarkoje pas mane. Aš kalbu jau apie genetinius sudėtingus, nes persileidimo atveju rekomenduojama daryti būtent genetinius, o ne hormonus ar dar kažką 4u.gif
Atsakyti
as tai db kazkaip pamastau.. kad bijau buti nevaisinga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 16 spalio 2014 - 13:55