Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Sveikos smile.gif As snd pasidariau Clearblue digital testuka. Rodo 4-5sav. Nestumas didesnis nei pagal bt grafikeli wub.gif Arba pastojusi anksciau nei grafikelis O rodo, arba dvynukai laugh.gif

QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 18, 11:16)
As dar kol laukiausi, skaiciau jog pagal tai kada nestumo metu pradeda blanketi nestumo testai, spelioja bus mergaite ar berniukas. Tikrai nepamenu kur skaiciau, bet buvo parasyta, kad kazkuriuo nestumo metu hcg krenta.

HCG pradeda mazeti tik po 12 nestumo savaites.

Pajurio smiltis, NT gali nebefiksuoti nestumo kai HCG labai aukstas buna. Nusiramink - sirdute plaka. Viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 18, 10:59)
Milou, niekada negalima nuleisti ranku. Mes praradom triju savaiciu dukryte, bet net minties nera pasiduoti, net gi priesingai, is musu ateme viena- gaminsim du. Likimas musu nenugales...dabar labai sunku, ciklas dar neatsistate, neaisku kada atsistatys po patirto streso, bet zinau, kad anksciau ar veliau supuosiu savo mazyli.

Jetus kiek reikia patirt kai kuriom,laikykites,aciu uz geras emocijas 4u.gif
Atsakyti
[quote=PAJŪRIO SMILTIS,2014 10 18, 12:01]
Sveikos, aš vis užsuku čia, paskaitau, kaip kam sekasi.... kas prisimena, žino, kad praradom ir mes savo mažylę, bet jau nešioju kitą gyvybę po širdele.

Sveika
Nusiramink ir daugiau geru emocijų ir gerų minčių. Žinau, kad sunku nuvyti blogas mintis ir nusiraminti, bet pasistenk galvoti apie gerus ir gražius dalykus. Man sunkiausia buvo sulaukti tų 12 savaičių po to šiek tiek nusiraminau, ir jau mintys tikrai švaresnės ir ramesnes buvo. Geros Tavo emocijos ir gera nuotaika tikrai padės augti tavo mažiukui. smile.gif Sėkmės auginant pilvuką ir toliau. 4u.gif

Kitoms šios tėmutės narėms linkiu kuo greičiau sugauti savo žirniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 10 18, 13:01)
Sveikos, aš vis užsuku čia, paskaitau, kaip kam sekasi.... kas prisimena, žino, kad praradom ir mes savo mažylę, bet jau nešioju kitą gyvybę po širdele. BET... žinokit, kaip sunku išlikti ramiai... negalvoti apie tai, kad vėl gali tai pasikartoti... ypač vakar užėjo kažkokia paranoja, kad žirniukui kažkas blogai.. pradėjau gadinti NT, o jie nebe tokie ryškūs (tiek daryti ryte, tiek vakare). Nulėkiau iš ryto į priimamąjį, padarė echo, sako, širdelė plaka, daugiau nieko negaliu pasakyti... bet man vis tiek neramu, o tai ko tie NT nebe tokie ryškūs???????

Svarbu,kad atitiktu savaites ir plaktu sirdute,viskas ok 😄
Papildyta:
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 18, 13:34)
Sveikos smile.gif As snd pasidariau Clearblue digital testuka. Rodo 4-5sav. Nestumas didesnis nei pagal bt grafikeli wub.gif Arba pastojusi anksciau nei grafikelis O rodo, arba dvynukai laugh.gif
HCG pradeda mazeti tik po 12 nestumo savaites.

Pajurio smiltis, NT gali nebefiksuoti nestumo kai HCG labai aukstas buna. Nusiramink - sirdute plaka. Viskas gerai mirksiukas.gif

Ooo,super,sveikinimai!
Atsakyti
sveikos 4u.gif
O as jau beweik nekraujuoju.. Nu visai galima sakyt ne.. Tik karts nuo karto pasirodo ax.gif
Bet truputy nerwuoja sawijauta..
Silpna, galva svaigsta kartais ir papykina.. O ir paskausta "tenai" ypac kai y wc nueinu..tai bisky neramu ar tai normalu.. Nors dar tik 5 diena kai man viskas vyksta..
Pas daktare patikrai eisiu lapkricio pirmom dienom 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif vis per darbus nebeprisėdau čia su jumis pabendrauti. Man reikia jūsų patarimo, nes nebežinau, ką ir galvoti doh.gif Praėjusią sav. dariausia porą NT (nes savijauta buvo labai keista, ko nėra buvę), vienas buvo vaiduoklių vaiduoklis su pavaiduokliavimais, po poros dienų kitą pakartojau- jau rimtesnis vaiduoklis (nereikia nei prieš šviesą, nei ypatingai žiūrėt, kad pamatytum) g.gif ketvirtadienį turėjo būt mm, bet jų nė ženklo iki šiandien unsure.gif o vakar ryte darytas NT neigiamas doh.gif pasakykit, kad man jau su galva nebegerai ir nebeieškočiau, ko nėra doh.gif
Atsakyti
Aquarel, bet mm vis dar nėra? Gal dar kokį testą ryt pagadink? Gal vakarykštis buvo blogas? bigsmile.gif

Pajūrio smiltis, aš ir skaičiau, kad nėštumo testai tinkami tik iki kažkurios savaitės. Nurimk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 10 18, 19:04)
Aquarel, bet mm vis dar nėra? Gal dar kokį testą ryt pagadink?  Gal vakarykštis buvo blogas?  bigsmile.gif 

Nugi nėr jų... g.gif
Atsakyti
Sveikos. Atejau pasidalinti savo nerimu. As vis dar matuoju BT, darau NT rytais. Snd ryte BT pakrito nuo 37.05 iki 36.92. NT blankesnis nei vakar dienos. Ir siek tiek patepliojo rusvai verysad.gif Sunku tiketi, tureti vilties kad gal viskas bus gerai. Asaros upeliu rieda vos tik pagalvojus kad galbut ir vel nepavyko cry.gif
Atsakyti
*Hazell nestumo metu stresas, nervai yra itin kenksmingi ir gali pakenkti nestumui, nes streso metu krenta progesteronas. Tad kuo labiau stresuosi, tuo paciai bus blogiau, bei gali issaukti didesni kraujavima. rusvos isskyros dar nieko nereiskia. Nes kraujavimas gali pasireiksti del ivairiu priezasciu.
Nei matuokis temperatura, nei nt gadin, stenkis apriboti save nuo visu blogybiu, nas pati nenoredama prisisaukti gali nelaime. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 19 spalio 2014 - 13:13
Hazell, Markata teisi. Man irgi nuo nėštumo pradžios tepliojo bent kokius 4 kartus, bet kolkas viskas ok. Mano ginė to visai nesureikšmina ir sako, kad čia dėl hormonų. 4u.gif Pagerk vitamino C ir nebeteplios.

Aquarel, kaip tu? Gal yra gerų žinių? nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 19 spalio 2014 - 13:40
QUOTE(Only1 @ 2014 10 19, 14:39)
Aquarel, kaip tu? Gal yra gerų žinių?  nestuke.gif  bigsmile.gif

mm nė ženklo schmoll.gif nt- sakyčiau neigiamas- kažkokia vaiduoklio nuoplova g.gif (kai žinau, kur ir į ką žiūrėt, tai ir rodos akyse jau doh.gif )
Atsakyti