Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pavasarine90 @ 2014 08 14, 10:50)
Mano, neprofesionalės, darbelis....  ax.gif smile.gif g.gif  Prancūzas kažkodėl atrodo kiek nelygokas biggrin.gif Kokios klaidos labiausiai krenta į akis?

nelygi smile linija. Beje, ir nuotrauka labai gerai padaryta, man patiko. Galima isziureti visas klaidas biggrin.gif Kita syki imkite koki patogu teptuka trumpais sereliais, sudrekinkite ji lengvai alkoholyje ir pataisykite linija is vidines puses.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 15, 00:32)
Mano naktinukas smile.gif
Nu jo ... prancuza daryti yra ka veikti biggrin.gif Bet cia mano pirmas bandymas  ax.gif  ir sepeteliu tinkamu neturiu sad.gif Dizainas skolintas, tik neatsimenu is kur biggrin.gif
Raudona IBD bing cherries. ( nuotraukoje persisviecia galiukai , bet realiai to nera. Uztenka 2 sluoksniu)
Prancuzui GH snow bunny ( nerekomenduoju, garbanojasi, storai tepasi..) , pagrindas GH Little princess ( labai grazi spalva pagrinduj)

user posted image
Prancuza jei daryciau siauresni matytusi linija sad.gif

Šimtą kartų geriau būtų abi rankos nulakuota raudona spalva mirksiukas.gif Prancūzas labai ne koks - baltas galiukas storas, smile linija nelygi, per plati (jei sakot, kad persišviestų galiukas tai naudokit maskuojanti pagrindą) schmoll.gif Raudona kiek iš taip toli matos, nulakuota tvarkingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 15, 00:32)
Mano naktinukas smile.gif
Nu jo ... prancuza daryti yra ka veikti biggrin.gif Bet cia mano pirmas bandymas  ax.gif  ir sepeteliu tinkamu neturiu sad.gif Dizainas skolintas, tik neatsimenu is kur biggrin.gif
Raudona IBD bing cherries. ( nuotraukoje persisviecia galiukai , bet realiai to nera. Uztenka 2 sluoksniu)
Prancuzui GH snow bunny ( nerekomenduoju, garbanojasi, storai tepasi..) , pagrindas GH Little princess ( labai grazi spalva pagrinduj)
.....
Prancuza jei daryciau siauresni matytusi linija sad.gif

Cia treniruote kokia, kaip pries cempionata biggrin.gif As berveik nieko neiziuriu, senatve, matyt biggrin.gif
Reikia kamufliazines spalvos, jei toks nagas.
Atsakyti
Aistytes labai grazus darbas wub.gif

Pakutiniam jo, truksta tvarkos, nelygios smile linijos kaip ir neizvelgiu, bet labai nevienodo plocio ant nagu tie smailai ax.gif
Atsakyti
Didelis aciu merginos uz nuosirdzia kritika 4u.gif Bandysiu, bandysiu ir dar kart bandysiu padaryti geresni prancuza smile.gif Bet ta , kad neturiu kaip praktikuotis. Bet bent ant tipsu pasipaisysiu smile.gif Laukiu is LT parkeliaujant Emi teptuku, tai manau seksis geriau 4u.gif Del to, kad rankos skirtingos tai as ne viena karta esu macius taip smile.gif man patinka klasika+klasika. Na mano atveju klasika+nevykes prancuzas biggrin.gif

Turiu kelis klausimelis lieciantis mano lakavimas :

* koki kamufliaza patartumet/patys naudojate ? ar bent kaip jie vadinasi, kad pati ieskoti galeciau. Noriu kazka nusupirkti , nes tikrai reikia.
* HG snow bunny tikrai nevykusi spalva. Nes bandziau dedi 1 sl. Tai garbanojasi ir pasipucia, 2 pluoni sluoksniai irgi sunkiai eina. Aisku is manes dar tokie meistre, kad sleptis reikia biggrin.gif bet vistiek noreciau kitokios. Maciau rekomendacijas Orly lakui, bet lygiai taip pat rasete, kad negeras jis. Gal daugiau sumoketi ir imti Shellac imti g.gif

Gavau juoda Orly liquid vinyl. Bandziau tik ant tipso. Bet patiko thumbup.gif O su auksiniu stampuku kaip graziai ziurisi , sau kita savaite taip pasidarysiu, jei niekas nenores smile.gif Nedesiu dideles foto cia, tik nuoroda kam idomu My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 08 15, 11:46)

Kad prigyriau cia Shellac'a, tai pakartosiu, kad ir jis turi problema - greitai apsidauzo, nes koncistencija jo minksta. Bet jei po juo pakisti koki patvaresni laka, tai laiko puikiai. Kas del kamufliazo, tai jauciu, priauginimuose sis reikalas paprasciau issprendziamas nei lakavime biggrin.gif Manes pvz. netenkina visos nago ploksteles maskavimas, noriu tik uzmaskuotos panages. Pirkau visa Shellac intimates kolekcija, bet ir ten nei viena ju neatitinka mano nago spalvos. Viena per rozine, kita pusiau permatoma, kita per rusva... Matyt pilnatis man, per daug issidirbineju biggrin.gif Dedu viltis i paskutine nude spalva is Andreia laku.
Atsakyti
Sveikos mergaites,prasau parekomenduokit kokius gerai pigmentuotus akrilinius dazus rolleyes.gif seniau buvau nusipirkus kazkokius paprastus senukuose, tai dabar atsukus ziuriu kad uzdziuve dauguma blink.gif o be to ir nelabai ryskus buvo...gal netinka tokiais piest ant nagu g.gif vel noreciau kokius nusipirkt bet bijau suklyst doh.gif ziurejau skelbimuose ,tarp mergaiciu ir kt,kazkokius apie 30 lt kainuojancius pardavineja qumaxi bet nezinau... verysad.gif gal geresniu reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 08 15, 13:02)

ech smile.gif belieka iskoti tada toks gerosios baltos spalvos smile.gif Dedu dideles viltis i Emi baltus dazus
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 08 15, 10:02)

Kad prigyriau cia Shellac'a, tai pakartosiu, kad ir jis turi problema - greitai apsidauzo, nes koncistencija jo minksta. Bet jei po juo pakisti koki patvaresni laka, tai laiko puikiai. Kas del kamufliazo, tai jauciu, priauginimuose sis reikalas paprasciau issprendziamas nei lakavime biggrin.gif Manes pvz. netenkina visos nago ploksteles maskavimas, noriu tik uzmaskuotos panages. Pirkau visa Shellac intimates kolekcija, bet ir ten nei viena ju neatitinka mano nago spalvos. Viena per rozine, kita pusiau permatoma, kita per rusva... Matyt pilnatis man, per daug issidirbineju biggrin.gif Dedu viltis i paskutine nude spalva is Andreia laku.

Na jo shellacas toks minkstesnis, na bet as manau, kad cia jis daugiau apsidauzo su HG topu (man ta pati beda su PN lakais, o su HG nieko viskas ok) O pati koki topa naudoji? as LT budama vis planavau PN papirkt, bet iki ten kur pardavineja nedasigavau, o netu sakytis nebeturejau laiko ax.gif

Turi visa intimates bigsmile.gif As tik satin pajamas smile.gif Patinka man labai jinai, bet kaip pagrindas frenchui jau ir per tamsi ir per opaque man asmeniskai, maisau su little princess HG as jau... Kazkaip nude knickers ilgai ziurejau ir vis nenusiperku, kaip jinai tau?
Atsakyti
[quote=Cherry_,2014 08 15, 12:17]
[/quote]

ech smile.gif belieka iskoti tada toks gerosios baltos spalvos smile.gif Dedu dideles viltis i Emi baltus dazus
[/quote]
E.MI geliniai dazai - kietas nenutirpinamas gelis. Skirtas priaugintiems nagams.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti