Įkraunama...
Įkraunama...

Motiejus

Nelabai kas juo pavadina, o tai gerai. Gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
LABAI grazus vardas,zinau gal pora vaiku tokiu vardu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liux,labai gerai kad retas,man atrodo,kad tai tik privalumas thumbup.gif
kaip matai,mano maziausias labai panasiu vardu.mes sprendem deti Motiejus ar Timotiejus.pastaraji pasirinkom,nes visiskai retas,o ir trumpinti galima-Timas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sara4: 04 rugpjūčio 2006 - 20:27
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 06 28, 12:51)
Sveikos  4u.gif

savo suneliui norejau grazaus, lietuvisko, nepopuliaraus vardo, turbut, kaip ir dauguma mamyciu...  biggrin.gif
bet jau pora zmoniu uzsimine, kad zino vaikus su tokiu vardu....

kokio amziaus MOTIEJUS pazstate?

schmoll.gif Ne jau ne,kaip molio motejukas
Atsakyti
atsakymas i klausima - nepopuliarus, neteko sutikti nei vieno motiejaus
Atsakyti
Aš Motiejaus nepažįstu. Motiejaus lietuviškas trumpinys yra Matas,kurių tikrai nemažai. Motiejus reiškia Dievo dovana. Trečio vaiko susilaukėm netikėtai, todėl ieškojom atitinkamo vardo. Mums labai tiko šio vardo reikšmė,bet ieškojom ir trumpo vardo,todėl sūnų pavadinom Matu smile.gif .
Atsakyti
Nepazistu nei vieno Motiejaus,bet pats vardas tai man negrazus,iskart pries akis iskyla Motiejus Valancius.. lotuliukas.gif
Atsakyti
negirdėjau nei vieno, o ir nenuostabu, nes vardas tai feeee
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 06 28, 21:47)
Neisizeisk,bet man sis vardas baisus.Primena is kazkokios pasakos,atrodo, molio Motieju,tingini tongue.gif

Ir man taip pat asocijuojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sportima @ 2006 08 17, 19:58)
Ir man taip pat asocijuojasi g.gif

Kartais man ne tą patį "Molio Motiejų" primena? g.gif
Atsakyti
Vardas tikrai grazus ir retas, dirbu mokykloje, bet nezinau ne vieno Motiejaus. Nebent darzelinuku tarpe rastusi koks... rolleyes.gif
Atsakyti
Musu penkiamecio darzelio grupeas draugas - Motiejus. Fainas berniukas.
Atsakyti
O mano senelis buvo Motiejus tai man labai gražus vardas, nes dažnai pagal žmogų ir vardai gražūs ax.gif
Atsakyti