Įkraunama...
Įkraunama...

Motiejus

QUOTE(Europiete @ 2007 03 21, 18:05)
Ir man tokias asociacijas kelia...  mirksiukas.gif Turejau vaikystej knygute apie molio Motieju, toki baisu apsileideli ir tinginuka... unsure.gif

Irgi tos pačios asocijacijos, jokiu būdu nesirinkčiau šio vardo.
Atsakyti
Fainas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir ne i tema, bet mes savo "dusiu" biggrin.gif pavadinome Timotiejum - tai visi dazniausei painioja su Motiejum. Abu sie vardai yra nuostabus ir isskirtiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
...pazystu cielus du ax.gif vienas Motiejus kokiu 50m. vyriokas ,kitas 7m. berniukas - šaunūs vyrai ir vardas super thumbup.gif beje mazaji Motieju kieme Motiku pravardziuoja biggrin.gif
Atsakyti
Viena maza Motieju pazistu-geras vaikas, bet vardas, kaip ir daugeliui asocijuojasi su molio Motiejumi, vardas nekoks tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.Tai va, turiu sunu, kuriam liepos menesi sukakos 4m. 4u.gif Jo vardas Motiejus. Esu labai patenkinta siuo vardu. Didziuojuosiu sunu vadindama Motiejum.
Jis irgi labai patenkintas.Jai pavadinu Matu,tai pyksta ir sako as ne Matas as Motiejus biggrin.gif Nors Motiejaus trumpinys ir yra Matas,kuris labai populiarus.O Motiejus nera daznas vardas,vyriskas ir grazus. Motiejaus vardo reiksme - " Dievo dovana ", o jis man toks ir yra. Mano pacios vardas Gailute - irgi retas ir nepopuliarus. Didziuojuosi savo vardu ir prisistatydama dziaugiuosi,kad jis toks retas ir senas lietuviskas kaip ir Motiejus tongue.gif Po poros menesiu mes turesim sesute nestuke.gif ,sukam visi galva, koki grazu,reta ir lietuviska varda jai padovanoti blush2.gif
Va taip va...
Atsakyti
Man nea schmoll.gif
Nepatinka senove dvelkiantys vardai..
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 06 28, 11:51)
kokio amziaus MOTIEJUS pazstate?

Visų pirma labai gražus vardas wub.gif .Grupiokas buvo tokiu vardu,o jis nerealaus grožio:juodų plaukų,tamsaus gymio,rudų akių wub.gif ,todėl man atrodo,kad visi Motiejukai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pazistu du Motiejus, vienam gal 7, kitam 20 metu... Man labai grazus mazybinis sio vardo variantas Motiejukas... Pamenu, vaikysteje senelis sedavo kazkokias zolytes, kurias motiejukais vadindavo... wub.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiMa @ 2006 06 28, 22:28)
Man irgi primena Molio Motiejų  doh.gif

drinks_cheers.gif
Neduočiau tokio vardo. schmoll.gif
Atsakyti