QUOTE(antoniene @ 2014 07 25, 16:42)
tai is viso max 2000 ventu gali gaut, ir zaidimas baigiasi?
neisnaudojot jus ventu?
Galim susitikt antradieni pries pietus, priglausiu jusu ventus, jus man placiau papasakosit, kaip kas kur
nea nesinaudojom, isnaudojom 40 vnt tik siauruke, o nei baseinuose, nei laivuke ju nepriima, tiksliau atviram baseine ventus priima, bet reikia imti visos dienos "bilieta", o daugiau niekur nespejom, Livonijos pily berods ima, bet pernai buvom, vaikams ispudzio nepaliko, siaip kai pasiimi ventus tai duoda info lapeli-bukleta, kur galima atsiskaityti ventai.
tai jus man ryte parasykit i AZ , galesit ar uzlekti, ar kur salia susitikti ir atiduosiu, kaip sakiau gyvenu silainiuose netoli 2 ligonines
QUOTE(GRAIKIJA @ 2014 07 25, 16:54)
Sveikos. Info apie kavinę Ukraina. Ganibu g. 95a.
Gana toli nuo paplūdymio. Pėsčiomis ėjom gal valandą.
Ten kaip suprantu pravaziuojama kelio kavinuke, isikurusi autoserviso pastatuke. Viduje jauku, 6 staliukai, vėsu. Maisto pasirinkimas nemazas, bet neradau arba nesupratau. Neradau karbonadu, bulviu patiekalu..
keturiem gamino apie pusvalandi, gal ilgiau.
Isirinkom kepsniuka marinuotos mesos (4,95e), kotletus (3,35e) ir saslikiukas alia su suriu (folijoje) (puse porcijos3,85e)
Porcijos pasirode normalios. Nedideles kad butu per daug, bet pakankamai.
Garnyras uzsakomas atskirai. Pusei porcijos euras. Visai 1,7. Apie papildoma mokesti neinformavo. Tai suzinojom tik atsiskaitydami, kad uz fri bulvytes puse saujos beveik 7lt sumokejom nuo zmogaus. :/
Tas labiausiai ir nuvyle ir ilgas gaminimas. Atrodo maustymas, nes uzsakant patiekala prase issirinkti garnyra bet apie mokesti neispejo.
Musu reziume: pasirinkimas didesnis nei juros brizas, vesiau. Bet kainos didesnes, porcijos mazesnes ir toliau nuo juros ar kito miesto galo.
o man taip norejosi saltibarsciu Ukrainoj

bet valgem barscius, beje emem po puse porcijos tai su antru patiekalu vos iveikem, vyras kijevo kotleto po sriubos nesutarse, nors buvome kazkur apie 3 val, zmoniu tikrai daug nebuvo ir visko greit sulaukem, laikas neprailgo, tikrai nelaukem pusvalandzio