Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

Laba diena,

Gal galite placiau papasakoti apie ventus mamytes 4u.gif
Norejau paklausti, kaip Jus atsiimat ventus. Suprantu ir zinau, kur juos galima atsiimti, bet pagal ka juos atiduoda? Reikia savo prisijungima jiems pasakyt ar koda koki? ar feisbuko savo varda blush2.gif ??
ir dar kodel nevisada duoda tu ventu, kazkas sake, kad i diena prisirinkti galima iki 2000, ? bet man nepavyksta biggrin.gif
As tik vakar prisiregistravau ten, tai dar nezinau visu smulkmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 07 25, 16:21)
Laba diena,

Norejau paklausti, kaip Jus atsiimat ventus. Suprantu ir zinau, kur juos galima atsiimti, bet pagal ka juos atiduoda? Reikia savo prisijungima jiems pasakyt ar koda koki? ar feisbuko savo varda blush2.gif ??
ir dar kodel nevisada duoda tu ventu, kazkas sake, kad i diena prisirinkti galima iki 2000, ? bet man nepavyksta biggrin.gif
As tik vakar prisiregistravau ten, tai dar nezinau visu smulkmenu ax.gif

galima aplamai vienam asmeniui prisirinkti 2000 ventu, man atidave kai padaviau savo asmens tap. kortele, is pradziu pasakiau savo pavarde, bet matyt ne taip suvede, visgi ne su lietuve kalbi, tai padaviau dokumenta ir gavau.

jei kam reikia ventu pas mane ju dar labai daug, apie 1900, jei kam reikia rasykit, atiduosiu biggrin.gif pasiimti kaune , silainiuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 07 25, 16:36)
galima aplamai vienam asmeniui prisirinkti  2000 ventu, man atidave kai padaviau savo asmens tap. kortele, is pradziu pasakiau savo pavarde, bet matyt  ne taip suvede, visgi ne su lietuve kalbi, tai padaviau dokumenta ir gavau.

jei kam reikia ventu pas mane ju dar  labai daug, apie 1900, jei kam reikia rasykit, atiduosiu  biggrin.gif  pasiimti kaune , silainiuose  biggrin.gif

tai is viso max 2000 ventu gali gaut, ir zaidimas baigiasi? biggrin.gif

neisnaudojot jus ventu?

Galim susitikt antradieni pries pietus, priglausiu jusu ventus, jus man placiau papasakosit, kaip kas kur ax.gif
Atsakyti
Kaip ten vandens temperatura siandien ?
Atsakyti
Sveikos. Info apie kavinę Ukraina. Ganibu g. 95a.
Gana toli nuo paplūdymio. Pėsčiomis ėjom gal valandą.
Ten kaip suprantu pravaziuojama kelio kavinuke, isikurusi autoserviso pastatuke. Viduje jauku, 6 staliukai, vėsu. Maisto pasirinkimas nemazas, bet neradau arba nesupratau. Neradau karbonadu, bulviu patiekalu..
keturiem gamino apie pusvalandi, gal ilgiau.
Isirinkom kepsniuka marinuotos mesos (4,95e), kotletus (3,35e) ir saslikiukas alia su suriu (folijoje) (puse porcijos3,85e)

Porcijos pasirode normalios. Nedideles kad butu per daug, bet pakankamai.
Garnyras uzsakomas atskirai. Pusei porcijos euras. Visai 1,7. Apie papildoma mokesti neinformavo. Tai suzinojom tik atsiskaitydami, kad uz fri bulvytes puse saujos beveik 7lt sumokejom nuo zmogaus. :/
Tas labiausiai ir nuvyle ir ilgas gaminimas. Atrodo maustymas, nes uzsakant patiekala prase issirinkti garnyra bet apie mokesti neispejo.

Musu reziume: pasirinkimas didesnis nei juros brizas, vesiau. Bet kainos didesnes, porcijos mazesnes ir toliau nuo juros ar kito miesto galo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAIKIJA: 25 liepos 2014 - 15:56
QUOTE(GRAIKIJA @ 2014 07 25, 16:54)
Musu reziume: pasirinkimas didesnis nei juros brizas, vesiau. Bet kainos didesnes, porcijos mazesnes ir toliau nuo juros ar kito miesto galo. smile.gif

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2014 07 25, 16:51)

+12.
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 07 25, 16:21)
Laba diena,

Norejau paklausti, kaip Jus atsiimat ventus. S

aš savo vardu ir pavarde esu prisiregistravusi gal 3 skirtingais el.pastais ir uz visus prisijungimus uzsidirbau po 2000 ventu, atsiimant paduodu tapatybes kortele ir pasakau el. pasto adresus ir vsio,
paprasciau atsiimti buvo olimpiniame viesbutyje nei turizmo centre 4u.gif

QUOTE(Ingaaa @ 2014 07 25, 16:51)

drauge skambino ir pasakojo, kad paciame ventspilyje vanduo saltokas, o kolkoje siandien vanduo kaip arbatele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2014 07 25, 20:06)
paciame ventspilyje vanduo saltokas, o kolkoje siandien vanduo kaip arbatele thumbup.gif

Jūrkalnėj irgi kaip Kolkoj. Visiškas štilis ir arbatėlė drinks_cheers.gif

Aš turiu 'įtarimą', kad uostas ir gal kokie šalti vandenys su tais keltais pakliūna, srovėm..paplūdimys gi šalia jūros vartų unsure.gif
Atsakyti
O as turizmo informacijos centre tik pasakiau savo varda pavarde kuriuo registruota zaidime ir iskart padave uzdirbtus ventus,neklause nei el pasto,nei tapatybes korteles neprase.o kempinde del tu ventu-tai paziurejau ceki-tiesa,kad nuolaida tik vietai uz palapines doh.gif mat musu zmogus pirko 3 vietas savo vardu,o ventai mano biggrin.gif tai jo gaunasi mazokai tada nuolaidele dienai... g.gif ai niu bet vis i prieki ne atgal...o as tai negaliu patiket -man vaikas wifi riboja lotuliukas.gif gi rasiau jau kad paaugliai renkasi vakarais savo aparaturom ginkluoti internete panarsyt thumbup.gif tai o as ka- irgi noriu draugem laiskelius issiust mirksiukas.gif deja tuoj atima man si malonuma doh.gif tai as isigudrinau-keliuos ir wifi gaudau anksciau thumbup.gif atooostogos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 07 25, 16:42)
tai is viso max 2000 ventu gali gaut, ir zaidimas baigiasi? biggrin.gif

neisnaudojot jus ventu?

Galim susitikt antradieni pries pietus, priglausiu jusu ventus, jus man placiau papasakosit, kaip kas kur ax.gif

nea nesinaudojom, isnaudojom 40 vnt tik siauruke, o nei baseinuose, nei laivuke ju nepriima, tiksliau atviram baseine ventus priima, bet reikia imti visos dienos "bilieta", o daugiau niekur nespejom, Livonijos pily berods ima, bet pernai buvom, vaikams ispudzio nepaliko, siaip kai pasiimi ventus tai duoda info lapeli-bukleta, kur galima atsiskaityti ventai.

tai jus man ryte parasykit i AZ , galesit ar uzlekti, ar kur salia susitikti ir atiduosiu, kaip sakiau gyvenu silainiuose netoli 2 ligonines 4u.gif

Gana toli nuo paplūdymio. Pėsčiomis ėjom gal valandą.
Ten kaip suprantu pravaziuojama kelio kavinuke, isikurusi autoserviso pastatuke. Viduje jauku, 6 staliukai, vėsu. Maisto pasirinkimas nemazas, bet neradau arba nesupratau. Neradau karbonadu, bulviu patiekalu..
keturiem gamino  apie pusvalandi, gal ilgiau.
Isirinkom kepsniuka marinuotos mesos (4,95e), kotletus  (3,35e) ir saslikiukas alia su suriu (folijoje) (puse porcijos3,85e)

Porcijos pasirode normalios. Nedideles kad butu per daug, bet pakankamai.
Garnyras uzsakomas atskirai. Pusei porcijos euras. Visai 1,7. Apie papildoma mokesti neinformavo. Tai suzinojom tik atsiskaitydami, kad uz fri bulvytes puse saujos beveik 7lt sumokejom nuo zmogaus. :/
Tas labiausiai ir nuvyle ir ilgas gaminimas. Atrodo maustymas, nes uzsakant patiekala prase issirinkti garnyra bet apie mokesti neispejo.

o man taip norejosi saltibarsciu Ukrainoj biggrin.gif bet valgem barscius, beje emem po puse porcijos tai su antru patiekalu vos iveikem, vyras kijevo kotleto po sriubos nesutarse, nors buvome kazkur apie 3 val, zmoniu tikrai daug nebuvo ir visko greit sulaukem, laikas neprailgo, tikrai nelaukem pusvalandzio 4u.gif
Atsakyti

Mes su masina vaziavom i Ukraina, bet kai pamatem, kad visu isgirtas restoranas, kuri beje mums rekomendavo ir vietine musu apartamentu seimininke, isikures automobiliu serviso patalpose, tai net nelipom is masinos smile.gif

Siaip tai Ventspily beda su lauko kavinemis, kur geru oru galetum patogiai isitaisyt su vaikais ir skaniai pavalgyt. Sakyciau, cia vienas is nedaugelio sio miestelio trukumu. Na bet jis nublanksta pries Ventspilio privalumus smile.gif
Atsakyti