Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(Ingaaa @ 2014 07 27, 23:33)
Visitventspils  iveskite i google

As jau ta psl susiradau, ir pasirinkau Uzsidirbti ventus. Matau registracija, pasirenku pvz su fb, o va toliau jau tik error ir niekaip nepraeinu....
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 27, 22:28)
Sveikos,

O kaip tuos ventus galima uzsidirbti? Kaxkada buvau radus info, o dabar niekaip nerandu... Ar gal man cia per telefa neiseina paziuret?
Ir gal kas jau isvykstat is ventspilio, o lieka ventu? ax.gif

Galiu padovanoti, liko virš 1600, tik reiktų pasiimt Raudondvaryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2014 07 28, 08:50)
Galiu padovanoti, liko virš 1600, tik reiktų pasiimt Raudondvaryje smile.gif

Aćiū, bet kad aš jau ventsapily...

Niekaip negaliu prisiregistruoti. O negalima kazkaip kitaip prisijungti? Nes dabar per fb (nepavyksta), twitter, odnalklasniki arba dar kazkoki kuriu neturiu.
Papildyta:
Man vis meta error, lyg butu neteisingai uzpildyta autorizacijos forma (pvz metai), bet kad niekur tu metu nrrandu ivesti. Tik vardas, pavarde ir e-mail
Atsakyti
Dar per gmail galima prisijungti.
Atsakyti
o uždaras vandens parkas dirba vasara? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2014 07 28, 15:47)
o uždaras vandens parkas dirba vasara? smile.gif

dirba
Atsakyti
sveiki. stai ir med grizom. atostogos buvo super. tok jura salta, bet kompensavom vakar maudynem Jurmaloje.
trumpai ir as apibudinsiu. nuomavom pas jau anksciau mineta lietuvi. butu ir salygom likau labai patenkinta. viskas bute absoliuciai nauja, iskaitant ir tik ka padazytas sienas. puikiai irengtas, visko buvo, nes siulu, lygintuvas, pilnai irengta virtuve, nauji kokybiski indai, pataline bet ranksluosciai. truko tik kiemo vaikams, bet kai ateidavom tik pavalgyt ir miegot, tai i lauka jau ir nelabai norejosi. papludimys fantaskiskas, beje Jurmaloje irgi melyna veliava, bet kokybe tai tragiska, nors jura +25. daug dumbliu, smelis kitoks, nera kopu, tai zmoniu siaubas kiek, vanduo smirda. jokio ipatingo skirtumo taip neturinciu veliavos nepajutau.
valgem valgykloje virs top parduotuves, patiko labiausiai, pirasu sala - skanu bet brangoka, studentu valgykloje gerem tik kokteili, ten kainos kaip ir valgykloje virs top, tik garniras atskirai skaiciuojamas, grazus vaizdas i jura.
gaminau ir pati. mazieji rimi nuvyle kainomis, vaziavai hprimi ir maximas. karvutes rinkom 3 d, nevaziavom tik naftininkes. butinai rekomenduoju nueiti i vandens parka, buvom po 18 val, taip pigiau ir nekarsta. tik mano idegis buvo dalynai isbalintas, bet daug sirsiu prie vandens. patiko labai traukinukas,plaukimas laivu bei kelto isleistuves. vaikams labai patiko parkai, dziungliu takas. ten yra ir wifi, tei prisesdavom, o vaikai lakste.
daug atvaziavusiu latviu, estu, bet pastebejau kad tik mes lietuviai taip saukiam ant vaiku, nu ir dar ruses mociutes kurioms matyt vasarai atvezti anukai, jie juos dar ir patampo. malonu buvo kad beveik nera rukanciu ir gerianciu. cia lietuviai ir tai pasizymejo, nors zenklas yra draudziama rukyt ir suni i papludimi vest, vis tiek bando.
labai praverte ligoniu kasoje paimtos draudimo korteles, mazasis isnarino peti. taip pat tikrino ivaziuojant i lv pasus, vaziavom per salotes punkta.
stai tokios musu atostogos.
aciu visoms uz patarimus ir diskusijas. gero oro ir atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2014 07 28, 17:26)
sveiki. stai ir med grizom. atostogos buvo super.

O gal galit adresu buto pasidalinti ir nuomotojo kontaktais? kitiem metams praves gal. smile.gif

Mums virš top valgykla nelabai patiko.. Labai karšta, maisto kaina tarp brizo ir "tarybinės valgyklos" pajūryje. Dešrelės, kotletai pavirti, picos padas gana storas, maximinis, sūrio daug, bet viso kito kažkaip nelabai. skani šiaip, bet grynai naminė. smile.gif Kaina 4,5 e už 20 cm kažkur, bet man sočiai buvo. smile.gif

Mes kiek pavalgėm visur, neradom nei vienos su "jūros brizas" lygios.. smile.gif
Atsakyti
Vakare buvom Staldzienu ar kazkaip panasiai laukine gamta...grazu o vanduo kaip arbata. Ir zadeto lietaus nebuvo. Oru prognozemis neverta pasikliauti.
Rytoj isvaziuojam i Liepoja. Bet kita vasara butinai sugrisim.

Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2014 07 28, 18:43)
O gal galit adresu buto pasidalinti ir nuomotojo kontaktais? kitiem metams praves gal. :

snekejau apie si buta Www.ventspils.lt/node/72, bet veliau sake sutikti zmones kad pigiau is latviu galejau rast.
mano mazas blogai valge, reikalavo makaronu, kontletu ir bulviu koses. vyresnele valgo tik vistiena, tai ten jai buvo skaniausia ten. vyras tai bet ka, kasdien vis kazka naujo, idaryti pipirai, raugynti kopustai su desrele, o man tai tragedija zuvies ner, satotos arba neskanios, arba su grietine. tai emiau darzoves ir vistienos. sriuba tik " solianka" visas d. tai pati isvyriau.
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2014 07 28, 17:26)
labai praverte ligoniu kasoje paimtos draudimo korteles, mazasis isnarino peti. taip pat tikrino ivaziuojant i lv pasus, vaziavom per salotes punkta.

Ar tos draudimo kortelės mokamos? Ir iš kur konkrečiai jas paėmėt? 4u.gif
O jei vaikas neturi paso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 29 liepos 2014 - 21:25
QUOTE(pupune @ 2014 07 29, 22:25)

O jei vaikas neturi paso?  g.gif

Pasą turėti nebūtina, o be asmens tapatybės kortelės, tai nereiktų į užsienį, kad ir netolimą važiuot.
Atsakyti