Sveiki,
Gal kas nors nuomojotės ČIA? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(tatedo @ 2015 04 24, 20:01)
mes irgi į šitą žvalgėmės

QUOTE(tatedo @ 2015 04 24, 21:01)
sita buta pirma karta nuomavomes

BET NIEKAM NEREKOMENDUOTI NUoMOTIS SIO, JEI MERGAITES NEPYKS, AS VIS, KAS KART PAKARTOSIU SAVO POSTA, NES noriu apsaugti nuo nusivylimo ir apgaules,nuomotojas lietuvis, kuris kaip issiaiskinau, ne viena taip apmove, tarp kitko,man komentaras prie jo nuomojamo busto buvau istrintas

http://www.piejuras....rai/#komentarai
ka rasiau praeitais metai: Taigi, is paziuros foto pateiktos siame tinklapyje tikrai neblogos, bet neradom nei to vienviecio islankstomo foteliuko, nei tos "prabangios" odines placiai iskleidziamos sofos,
kambarys labai labai maziukas,tamsus, is gero kampo matyt viskas nufotkinta, kad ispudis ziurint i nuotraukas, atrodo, neblogas, tai gi, iejus i slapimu " kvepiancia" laiptine, atrakinamos durys, pirmas ispudis - smarve...toks vaizdas kad pries tai gyveno tikrai gerokai rukanty asmenys, kriaukleje randu nuoruka, vonioje irgi pabuves kvapelis, virtuve aisku mazyte, tad nei mikrobangu krosnies (pries tai seimininkai buvo nurode, kad mikrobange yra, bet po mano komentaro,matau, kad istrinta), nei skalbiankes aisku nebuvo, du puodai, vienam is ju galima isvirti 2 kiausinius, kitame puse pakelio makaronu, 2 arbatiniai sauskteliai, peilis, kurio asmenys 4 cm ilgio, elektrinis virdulys uzvirdavo is 3 karto, nes pastoviai atsokdavo ir nustodavo virti, puse lempu nedeganciu, tad vakare skaitydama knyga, neblogai pasigadinau akis, ir televiorius....oooo, pastatytas del vaizdo, rodo 3 LV kulturos kanalus, na visgi noredavosi vakare parsiradus is miesto, isijungti tv ir pries miega siek tiek ji pazureti...lovos...senos, sukiuzusios, nutrintos "kanapos", su vyru vargiai tilpom, nes toj pusej kur as miegojau buvo iskelta i virsu, o mb tvarkingai vis ridendavosi zemyn ant grindu....pirmas aukstas, langai mediniai atsidarantys tik i gatve, viskas girdedavosi kas praeina pro sali, ar kad kiekviena ryta 6,15 val zemyn lipdavo kaimynai, vienu zodziu ziauru, foto neatitinka realybes, kaina parai 130 lt, nuomota is lietuvio, daviau sau zodi i nuomotis tik is latviu, nes uz tokia pat kaina musu draugai issinuomavo tiki faina 1 k. buta, kad pasakiau lietuvis ir latvijoj lietuvis.
beje, pats nuomotojas raktu neatejo atsiimti, o pasieme nauji gyventojai....
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2015 04 22, 16:18)

Papildyta:
beje , siemet zadam vaziuoti ten kur pernai musu draugai nuomavosi

QUOTE(sticho @ 2015 04 15, 21:14)
Laba.. aš iš jų esu gavusi laišką, kad gegužės mėnesį atsiųs avansui sumokėti:
"Prepaid-bill 50% of the total amount will be sent in May.
In case if your plans are changed please inform us about it"
Sėdžiu rami
"Prepaid-bill 50% of the total amount will be sent in May.
In case if your plans are changed please inform us about it"
Sėdžiu rami

Aš jiems irgi parašiau, gavau ats., kad "pasikeitimai apmokėjimo sistemoje, bet mano namukai tikrai rezervuoti ir manęs laukia".
Nu jau gegužė, būtų gerai gauti jau tą avansinę..

QUOTE(slitka @ 2015 05 03, 20:06)
sita buta pirma karta nuomavomes
neturejom jokiu nusiskundimu, nes butas kaip butas, penkiaaukstyje, berods treciam aukste, kambarys nedidukas, bet mes keturiese puikiai tilpom, savininkas labai malonus,sunus paskutine diena sugebejo saldytuvo dureles sulauzyti, jau buvom pasiruose kazkiek susimoketi, bet savininkas tik nusijuoke ir palinkejo geros keliones, vienu zodziu niekuom neissikiriantis butas, ai beje,kainos ziauriai sukilusios,nes pries 2 metus nuoma kainavo 100 lt parai
BET NIEKAM NEREKOMENDUOTI NUoMOTIS SIO, JEI MERGAITES NEPYKS, AS VIS, KAS KART PAKARTOSIU SAVO POSTA, NES noriu apsaugti nuo nusivylimo ir apgaules,nuomotojas lietuvis, kuris kaip issiaiskinau, ne viena taip apmove, tarp kitko,man komentaras prie jo nuomojamo busto buvau istrintas

Smagu kad geri atsiliepimai, laukiame atostogų, kaina normali užpernai vasarą mokėjome tą patį ka šiemet mokėsim per miesto šventę.
O butas iš nuorodos tai ten skambinausi, ir jau buvau nusiteikus nuomotis nes po keleto skambučių kai visur buvo užimta man norimą datą, bet kai su google maps nuėjau pažiūrėti kaip atrodo atsisakiau. O prašė už naktį 45 eur.
QUOTE(tatedo @ 2015 05 05, 20:43)
O butas iš nuorodos tai ten skambinausi, ir jau buvau nusiteikus nuomotis nes po keleto skambučių kai visur buvo užimta man norimą datą, bet kai su google maps nuėjau pažiūrėti kaip atrodo atsisakiau. O prašė už naktį 45 eur.
pernai uz sia skyle mokejome 35eur. ai dar uzmeciau aki , tai ju aprasymas - atskiras iejimas (vargiai ar tai galima pavadinti atskiru iejimu, as cia butent apie Meza gatves "apartamentus", ir grilis, tai grilio nematem, o kieme suluzes suolas, ant kurio bezdedavo vietinio namo labai vyresnio amziaus vyrukai...
QUOTE(tatedo @ 2015 04 24, 21:01)
Mes nuomavomes uzpernai, vaziavom na ura ir skambinom is auto i Latvijos butus, keturiuose nebuvo vietos, tai kai sis buvo laisvas is anksto emem

Kambarys paprastas, bet yra 2 dvivietes sofos, virtuve elementari, vonia tokia pavargus jau... Seimininkas fainas taksistas, kita diena po grizimo skambina, as is karto klausiu: kas ne taip??? Raktus tai pasto dezuteje palikom... O jis sako: ar pas jus KLP delfinariumas jau veikia, ruosiames i LT

QUOTE(nerile @ 2015 05 07, 22:45)
Mes nuomavomes uzpernai, vaziavom na ura ir skambinom is auto i Latvijos butus, keturiuose nebuvo vietos, tai kai sis buvo laisvas is anksto emem
Kambarys paprastas, bet yra 2 dvivietes sofos, virtuve elementari, vonia tokia pavargus jau... Seimininkas fainas taksistas, kita diena po grizimo skambina, as is karto klausiu: kas ne taip??? Raktus tai pasto dezuteje palikom... O jis sako: ar pas jus KLP delfinariumas jau veikia, ruosiames i LT
Tiesa, patalyne nepatiko tokia sintetine, tai isimeskit savo normalia (apie uzvalkus kalbu). Iki juros be auto nelabai... Bet kieme yra vaiku zaidimo gera supyniu aikstele, namai aplink isoriskai buvo renovuojami, sis dar ne, tai BUTINAI pasidomekit ar jo nerenuovuoja siemet, nes vaiksto ant pastoliu darbininkai su turbinkem nuo ryto iki vakaro

Tai turbūt ne apie tą pasakojate, nes ten nurodyti 3 butai mes ėmėm kur petera gatvėje tai ten auto iki jūros tikrai nereikia, užpernai toje gatvėje nuomojomės.
QUOTE(tatedo @ 2015 05 08, 18:07)
Tai turbūt ne apie tą pasakojate, nes ten nurodyti 3 butai mes ėmėm kur petera gatvėje tai ten auto iki jūros tikrai nereikia, užpernai toje gatvėje nuomojomės.
kiek suprantu tiek Nerile ir mes buvome bute Brivibas iela , ir butent nurodyta kad iki juros 1800 km .
Durnas klausimas, bet kokia kalba rasot uzklausas? Lietuviskai, rusiskai, angliskai, latviskai?
Vaziuosim pirma karta. Jei pas Lauci laisvas mums reikalingas tarpelis - imt ar dar ieskot?
QUOTE(gretusiu @ 2015 05 09, 15:32)
Durnas klausimas, bet kokia kalba rasot uzklausas? Lietuviskai, rusiskai, angliskai, latviskai?
as visada rasau rusiskai