Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(markse @ 2015 07 01, 11:25)
supratau, ačiū smile.gif reiks tada pirkti kažką iškart suvalgomo smile.gif

čia kažkas minėjo, kad Europos sveikatos korteles pasidaryt labai greitas reikalas. Užsakiau internetu, rašo, kad po 14 dienų atsiimti...nežinote, gal galima kažkaip paspartinti tą reikalą?? smile.gif

nelabai turiu laiko skaityt labai daug, gal kas nors esmines pastabas pasakytų, ko tarkim trūko ir ko labai prireikė tokioje kelionėje?

Europos sveikatos draudimo kortele man vilniuje isdave per kokias 3-5 min, nuvaziavau, eiliu nebuvo, prasymo net nespejau uzpildyti, viska padare nerealiai greitai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2015 07 01, 09:09)
sveikos smile.gif mes irgi bandytumėm pirmą kartą. Ir neramu, ir norisi pamatyt tą išgirtąjį miestelį. Sugalvojome ekspromtu, tai niekam neskambinom, nieko nerezervavom. Ar yra tokia tikimybė, kad negausime vietos palapinei?  g.gif  tai suprantu, kad visai reikalingas dalykėlis būtų automobilinis šaldytuvas  g.gif  reiks pasiieškot pasiskolint  smile.gif

Palapinių vieta išplėsta, tai tikrai gausite. Be to ir nerezervuoja jų. Palapinių vietos arčiau virtuvės daugiau užimtos. Bet toliau- tikrai laisva.

QUOTE(dzhina @ 2015 07 01, 12:05)
Europos sveikatos draudimo kortele man vilniuje isdave per kokias 3-5 min, nuvaziavau, eiliu nebuvo, prasymo net nespejau uzpildyti, viska padare nerealiai greitai drinks_cheers.gif

Tikrai taip, nuvykus į vietą padaro max per 10 min, aš pati pernai be 5 min kelionė nulėkiau ir pasidariau. Apie 16,45.
Atsakyti
ot velnias, gal blogai padariau, kad internetu prašymą pildžiau g.gif na pabandysiu rytoj nulėkt, nes šiandien neturiu vaiko gimimo liudijimo....

ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 01 liepos 2015 - 11:58
Šiuo metu katruo keliu geriausiai važiuotį į Ventspilį? Ir jei parašyta, kad patalynė yra, važatės savo vis tiek ar ne?
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2015 07 01, 11:25)

čia kažkas minėjo, kad Europos sveikatos korteles pasidaryt labai greitas reikalas. Užsakiau internetu, rašo, kad po 14 dienų atsiimti...nežinote, gal galima kažkaip paspartinti tą reikalą?? smile.gif

užsakant internetu galima nurodyti, kada norite atsiimti. Mes užsakėm kad po poros dienų būtu pagaminta.
Atsakyti
kaune savo ir dvieju vaiku korteliu laukiau apie savaite, o vyros ant kitos dienos buvo pagaminta (uzsakinejau internetu), internetu patogiau, nes atvaziuojant nereikai laukti eilles, kaune ta eile man pasirode nemaza, arba gan nepatogiu laiku uzvaziavau smile.gif
Atsakyti
merginos, kas siemet jau buvot Ventspili, ar cia man tik taip atrodo ar realiai suprastejo viskas? ypac papludimys? begale turistu (rusakalbiu daug), WC klaikus tiesiog, o ir kainos lyg pakile (cia labiau apie mokama pramogu parka kalbu) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koks atstumas nuo Ventspilio iki Jurkalnes?

Ir ar lanketes kas Elniu parke, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(angeliukas44 @ 2015 07 04, 23:55)

mes lankėmės.. pavyko pamatyti vieną stirną ir vieną šerną biggrin.gif mano nuomone, neverta..
Atsakyti
QUOTE(angeliukas44 @ 2015 07 04, 23:55)
Gal kas zinot koks atstumas nuo Ventspilio iki Jurkalnes?

https://www.google.l...33;2d57.0074477
Atsakyti
Gal kas db Ventspilyje ? biggrin.gif
Ar tikrai tokius blogus orus žada ? ax.gif rezervavome butą, nesinori 'pavesti' žmonių, bet jei liūtys ir sėdėti bute doh.gif
Atsakyti
per kur patikimiausia ziureti orus?
Nuo 14d vaziuojam i Ventspili, bet jei ten tik 16-17silumos ir lietus, pagal gismeteo, tai neverta vaziuot
Atsakyti