Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas.

QUOTE(nieliuke @ 2015 07 15, 16:46)

Ačiū kas nepatingėsit atsakyt 4u.gif

Visa informacija rasite cia:

http://www.visitvent...i...y=47&page=2
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2015 07 15, 09:30)
Pažiūrėkite visus žaidimus, kokį nors sau tinkamą tikrai rasite, kad galėtumėt užsidirbti per kelias dienas. Tą patį žaidimą galima kartoti pastoviai, tik yra dienos ventų limitas.

Sakau kodėl man antras vakaras vis 0 ventų... pasirodo yra limitas... reikės žaisti rytais prieš darbą lotuliukas.gif

Dėl kavinių Venspilyje man labai patiko Skrodekrogs lyg taip vadinasi... kaip ir tos gatvės pavadinimas kurioje ji ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 15 liepos 2015 - 18:53
Sveiki,
gal galite rekomenduoti 2 kambarių butą šeimai Venspilio centre (šalia Bernu parko) nuo rugpjūčio 12 d. Didelis ačiū. Arba telefonu 861564944.
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2015 07 16, 12:16)
Sveiki,
gal galite rekomenduoti 2 kambarių butą šeimai Venspilio centre (šalia Bernu parko) nuo rugpjūčio 12 d. Didelis ačiū. Arba telefonu 861564944.

Bandykit skambinti 861243006 puikus namas Ventspilyje prie juros,netoliese vaiku parkas,akvaparkas
Atsakyti
Ar imanoma kur nors ventspilyje rasti koki butuka 3 asmenu seimai paskutine liepos savaite? Per velai paaiskejo mums atostogu datos 😕kiek ziuriu bookinge ir kitur skelbimuose, ne kas jau belike 😕
Atsakyti
Sveikutes, sumastem ir mes i Ventsplili vaziuot, noretusi namiuko kempinge, gal ka patartumete? smile.gif
Atsakyti
sveikutes , kodel man nedadeda ventu zaidziu zaidima raso kad laimejau tiek ventu bet neprideda prie bendro hmmmmm kodel ?
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2015 07 19, 12:54)
sveikutes , kodel man nedadeda ventu zaidziu zaidima raso kad laimejau tiek ventu bet neprideda prie bendro hmmmmm kodel ?

gal pasiekėt 2000 limitą?
Atsakyti
kad ne as tik pries pora dienu prisijungiau ir turiu tik 450 ventu blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos, ar Latvijoje vanduo is ciaupo geriamas? 4u.gif Pernai buvau, bet niekaip neatgaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 07 19, 21:53)
Merginos, ar Latvijoje vanduo is ciaupo geriamas?  4u.gif Pernai buvau, bet niekaip neatgaminu  blush2.gif

Mes geriam :-)
Atsakyti
QUOTE(alita. @ 2015 07 19, 11:34)
Sveikutes, sumastem ir mes i Ventsplili vaziuot, noretusi namiuko kempinge, gal ka patartumete? smile.gif

Namuką miesto kempinge vasario mėn reikia rezervuotis. mirksiukas.gif
Dabar bandykite ieškoti nebent kokio buto, ar pan.

QUOTE(boruzele78 @ 2015 07 19, 13:54)

Gal išnaudojote tos dienos galimų surinkti ventų limitą?

Kartais būna, kad žaidžiant tiesiog atsijungia paskyra. Bet dažniausia yra limitas, kiek galima surinkti per dieną, žaisti galima kiek nori, bet neprideda ventų.
Atsakyti