Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Instrukciją skaičiau, ja ir vadovavausi wink.gif
Papildyta:
O niekas nedrįs spėti kokie ten mano pomidorai auga su tais stačiais lapais? Labai jau tas daigas išsiskiria man iš kitų esančių šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 07 15, 11:07)

O niekas nedrįs spėti kokie ten mano pomidorai auga su tais stačiais lapais? Labai jau tas daigas išsiskiria man iš kitų esančių šiltnamyje.

Netiesą rašot cool.gif Cituoju: Negali būti naudojamas augalų auginimo vietose (žemės ūkio paskirties laukuose, šiltnamiuose, miškuose) augalams ir augaliniams produktams apsaugoti.

Turbūt... Pomidoras g.gif Pritariu Saintlinai, pati sėkit sėklas, turinčias pavadinimus arba nusipirkus turguj užsirašykit pavadinimus.
Atsakyti
Papildyta:

Oi, man čia per sunkus klausimas g.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2014 07 15, 10:11]
Netiesą rašot cool.gif Cituoju: Negali būti naudojamas augalų auginimo vietose (žemės ūkio paskirties laukuose, šiltnamiuose, miškuose) augalams ir augaliniams produktams apsaugoti.

Nesusilaikysiu doh.gif
Turbut naudojamas tik spec.kurkliu veisyklose. Cia kaip vienu metu buvo apatiniu kelnaiciu partija, kuriu pagal pridedama instrukcija negalima skalbti

Sutinku, kad yra atbaidanciu priemoniu, is mano darzo i kaimyno darza ir atgal. Tik pinigus mokekit, o jie keliaus ir dauginsis

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 15, 10:11)
Netiesą rašot  cool.gif Cituoju: Negali būti naudojamas augalų auginimo vietose (žemės ūkio paskirties laukuose, šiltnamiuose, miškuose) augalams ir augaliniams produktams apsaugoti.

Ant mano pokelio lietuviskos instrukcijos nebuvo, o rusu kalba surasyta, kad neturi toksinio poveikio augalams, bet atsarargos delei nuo maistiniu augalu reiketu berti atokiau, nors persodinant visokius vaiskrūmius patariama i ta pačią duobę įbert tų granulių g.gif

O ką daugiau jei ne augalus nuo tu bjaurybių saugoti?
Papildyta:
Nuo kurkliu
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 07 15, 11:21)
Nesusilaikysiu doh.gif
Turbut naudojamas tik spec.kurkliu veisyklose. Cia kaip vienu metu buvo apatiniu kelnaiciu partija, kuriu pagal pridedama instrukcija negalima skalbti

Sutinku, kad yra atbaidanciu priemoniu, is mano darzo i kaimyno darza ir atgal. Tik pinigus mokekit, o jie keliaus ir dauginsis

Lygiai toks pats pinigų mėtymas - iš kaimynų pareis labai greitai. Kovos būdų yra, tik tema ne ta. Apie pomidorus kaip ir, ar nea?

Ai, ir ne piniguose esmė, apie repelento toksiškumą pasiskaitykit, ar sava ir artimų sveikata visai nerūpi.
Atsakyti

Kad aukštyn auga lapai, tai ne veislės požymis, neatspėsim niekaip. Pas mane pasodinta vienoj vietoj gal 8 Toyoto ir vienas šiltnamio kampe su tokiais stačiais lapais,ant jo vaisių žymiai mažiau nei ant kitų.
Atsakyti
Papildyta:

Svara galėtų būti , jei tokią sodinot
Atsakyti
Gaila, nemoku cia foto ikelti sad.gif Mano pirmameti siltnami maras uzpuole. Juodom demem lapus meta, masiskai... Eh... labai labai liudna. Vedinimas siltamyje puikus, mulciuotas. Nusipirkau Revus. Kad ir kaip jo nenoreciau, bet turbut teks purkst. Tik niekaip nezinau, kaip ta norma tinkama pasidaryt. Ten raso 6 ml revus i 10 L vandens. Bet jei as daryciau kokius 5 L vandens ir 3 ml revus. Bet kaip tuos 3 ml atmatuot?
Pomidorus sirpstancius galvoju isskint, o likusias kekes gal su maiseliais apvyniot? Gaila ant ju purkst kazkaip... 5 dienas nevalgyt vaisiu, bet ir apipurkst noretusi kuo maziau...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 15, 11:41)
Kad aukštyn auga lapai, tai ne veislės požymis, neatspėsim niekaip. Pas mane pasodinta vienoj vietoj gal 8 Toyoto ir vienas šiltnamio kampe su tokiais stačiais lapais,ant jo vaisių žymiai mažiau nei ant kitų.

na ne...gali būti išimčių , bet toks požymis , lapų augimas tam tikru kampu , yra vienas iš veislės požymių.
Papildyta:
QUOTE(uogauogele @ 2014 07 15, 11:43)
Gaila, nemoku cia foto ikelti sad.gif  Mano pirmameti siltnami maras uzpuole. Juodom demem lapus meta, masiskai... Eh... labai labai liudna. Vedinimas siltamyje puikus, mulciuotas. Nusipirkau Revus. Kad ir kaip jo nenoreciau, bet turbut teks purkst. Tik niekaip nezinau, kaip ta norma tinkama pasidaryt. Ten raso 6 ml revus i 10 L vandens. Bet jei as daryciau kokius 5 L vandens ir 3 ml revus. Bet kaip tuos 3 ml atmatuot?
Pomidorus sirpstancius galvoju isskint, o likusias kekes gal su maiseliais apvyniot? Gaila ant ju purkst kazkaip... 5 dienas nevalgyt vaisiu, bet ir apipurkst noretusi kuo maziau...

pamatuot švirkštu. O vaisių vynioti nereikia , nes ant jų irgi jau gali būti maro sporos...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 15, 11:48)
na ne...gali būti išimčių , bet toks požymis , lapų augimas tam tikru kampu , yra vienas iš veislės požymių.

Supratau 4u.gif bet pas mane tai tikrai kažkoks sutrikimas.
........
pamiršau pasigirti, kad pagaliau skaniai supusryčiavau German Orange Strawberry, savo patį mėgstamiausią pomidorą. Ir dar skaniau buvo, kad augo užvadintas Spasu g.gif biggrin.gif nesuprantu, kaip aš jį galėjau sumaišyti, bet jo tooooks skonis, kad su niekuo kitu nesumaišyčiau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 15, 11:52)
Supratau 4u.gif bet pas mane tai tikrai kažkoks sutrikimas.
........
pamiršau pasigirti, kad pagaliau skaniai supusryčiavau German Orange Strawberry, savo patį mėgstamiausią pomidorą. Ir dar skaniau buvo, kad augo užvadintas Spasu g.gif  biggrin.gif nesuprantu, kaip aš jį galėjau sumaišyti, bet jo tooooks skonis, kad su niekuo kitu nesumaišyčiau wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif ar gerai supratau , kad German orange strawberry buvo labai skani rolleyes.gif tai tuomet tikėsiuosi ir aš tokio skonio...mano dar žali jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 liepos 2014 - 10:55